Arama
Arama Sonuçları
KSK evinde devirdi; rakipler korktu!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, ‘puan fırsatı’ olan Sarıyerspor’u Gazi Stadı’nda ağırladı. Temsilcimiz, evinde Sarıyerspor’u 1-0 mağlup ederek 58 puanla Grup’un ikinci sırasında yerini aldı.
Gazi’de ‘uğursuz' düdük!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, tam bir puan fırsatı olan Sarıyerspor’u Gazi Stadı’nda ağırlayacak. GMG Kastamonuspor’un oynadığı 8 maçtan sadece 1’ini kazandığı maçlarda yer alan hakem Ferhan Kestanlıoğlu, bugün Gazi’de düdük çalacak.
Yılmaz: ‘Neden rahatsız oldunuz?’
GMG Kastamonuspor Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yılmaz’dan, Kastamonuspor-Sarıyerspor karşılaşması öncesinde ortaya atılan canlı yayın ve Denizlispor maçında yaşandığı belirtilen ofsayt pozisyonuna ilişkin açıklama geldi.
Kastamonu’ya 17 bin lira şoku!
2024 yılının başlarında gelen zamların ardından, asgari ücretli vatandaşın parası kirada eridi.
Gazi’de kupa heyecanı yaşanacak
GMG KASTAMONUSPOR, TÜRKİYE KUPASI 3. TURUNDA AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR’U AĞIRLAYACAK
Kastamonu taraftarına stat yetmedi!
GMG Kastamonuspor'a yoğun ilgi...
İstanbul'dan puanla dönüyoruz
TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden GMG Kastamonuspor, deplasmandan Sarıyer SK'yla karşılaştı.
Kastamonulu efsanenin acı-tatlı hikayesi…
Dile kolay... Bordo-mavili takımın 1. Lig'deki (o zamanın süper ligi) ilk şampiyonluğunda (1974-75) Trabzon kökenli olmayan tek isim. Trabzonspor'un 1. Lig'deki ilk golünü o attı. Yetmedi gol attığı maçta kaleye geçti. 4 sezon oynadığı ligde 3 şampiyonluk kazandı. Trabzonspor'da 143 maç oynadı. Sarı ve kırmızı kart görmedi. Şimdilerde memleketi Kastamonu'da yaşayan Ali Yavuz'un hayatından acı-tatlı kesitler
İsfendiyar Açıksöz kimdir? İsfendiyar Açıksöz nereli? İşte merak edilenler
İsfendiyar Açıksöz nereli? İsfendiyar Açıksöz kimdir? İsfendiyar Açıksöz ne zaman vefat etti? İsfendiyar Açıksöz’ün mesleği neydi? İşte İsfendiyar Açıksöz hakkında merak edilenler
Bir Liman Bir Han Bir Devrim…
Kastamonu’nun yakın tarihinde ve Milli Mücadele yıllarında taşıdığı önem ve oynadığı hayati rolün önemini arz eden Bir Liman Bir Han Bir Devrim Sergisi kapılarını sanatseverlere açıyor...
Temmuz ayının ‘en’leri: Kastamonu ekstrem sıcaklıklar arasında
Türkiye'de temmuz ayında en sıcak ve en soğuk bölgeler belli oldu. Geçen ay Şırnak'ın Cizre ilçesi 47,5'i görürken; Sivas'ın Kangal ilçesinde sıcaklık 1,1 dereceye kadar geriledi. Temmuzda normalinin çok üstünde seyreden 'ekstrem' 12 yeni sıcaklık tespit edildi.
Kastamonu muhteşem sergisiyle İstanbul'da
Kastamonu’nun Cumhuriyet arşivi ve şapka koleksiyonu, 17 Ağustos-1 Eylül arasında Dünya Mirası Kastamonu İnisiyatifi - Sarıyer Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek Bir Liman Bir Han Bir Devrim Sergisinde İstanbullularla buluşacak.
Sokak ortasında ellerinde silahla yürüdüler! Polis ulaşamadı
İstanbul'da sokak ortasında ellerinde silahla yürüyen bir çift görüntülendi. Polis ise silahla yürüyüş yapan çifte ulaşamadı.
KSK, sezonu Başkent’te açacak
TFF 2. LİG VE 3. LİG’İN 2023-2024 SEZONU FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU
Sezon boyu binlerce kilometre kat edeceğiz
Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan GMG Kastamonuspor, 18 deplasmanda 22 bin 622 kilometre yol kat edecek.
KSK’da hemşehri desteği avantajı
Kastamonuspor’un İstanbul Arnavutköy ve İstanbul Sarıyer, Ankara Etimesgut, Derince, Düzce ve İnegöl maçlarını ‘evinde gibi’ hissetmesi bekleniyor.
KSK, zorlu grupta
TFF 2. LİG’DE YENİ SEZON GRUPLARI BELLİ OLDU
Kastamonulu iş adamı ofisinde öldürüldü
Arnavutköy'de, fabrikasındaki ofisinde alacak verecek meselesinden çıkan tartışmada bir kişi tarafından silahla vurulan iş insanı öldü
PFDK’ya sevk edildik
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynanan Vanspor FK müsabakasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği’nce Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.
Şengül, İstanbul 2. bölgeden aday adayı
AK Parti Eyüpsultan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Kastamonulu iş adamı İbrahim Şengül, AK Parti’den İstanbul 2. Bölge 28. Dönem milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. “
“Güzel günler ve yarınlar bizim olacak”
GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, dün gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
KSK’nın son transferleri takıma katıldı
Geçtiğimiz günlerde GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün’ün sosyal medya hesabından anlaşma sağlandığını duyurduğu 3 futbolcu Kastamonu’ya gelerek resmi sözleşmeyi imzaladı ve çalışmalara katıldı.
Cengiz Aygün 3 transferi açıkladı
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, sosyal medya hesabından kırmızı siyahlıların 3 yeni transferini açıkladı.
İşte gerçek KSK
GMG Kastamonuspor, Gazi Stadı’nda oynanan 21. hafta müsabakasında Sarıyer ile karşı karşıya geldi. 2. yarının ilk iç saha maçında taraftarıyla buluşan KSK, 4-1’lik skorla altın değerinde bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Müsabakanın ilk yarısında 2-1 KSK üstünlüğüyle tamamlanırken, takımımıza galibiyeti getiren goller 11 ve 77’nci dakikada Ergin Keleş, 45+4’de Burak Çalık ve 57’nci dakikada Abdülaziz Solmaz’dan geldi. 3 haftadır üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından kazanan GMG Kastamonuspor, bu galibiyet ile puanını 23’e yükseltti. Sarıyer ise 24 puanda kaldı.
İlk maçın günahı olmaz: 1-0
GMG Kastamonuspor, geçtiğimiz Cumartesi günü Antalya deplasmanında Serik Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Devre arası kampının ardından ikinci devrenin ilk müsabakasında KSK, Serik Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu.
Doğanyurtlu genç hayatını kaybetti
İstanbul Sarıyer'de trafik ışıklarında motosikletle otomobilin çarpması neticesinde Doğanyurt nüfusuna kayıtlı Furkan Öz hayatını kaybetti.
Cici İstanbul’da Sarıyer-Kocaeli maçını izledi
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor’un geniş kadrosunda yer alan futbolcu Metincan Cici, geçtiğimiz Çarşamba günü oynanan Sarıyer-Kocaeli müsabakasını tribünden takip etti.
“En az 3-4 yeni ve güçlü isim takviye edilecek”
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, kırmızı siyahlıların 2-1 mağlup olduğu Sarıyer karşılaşmasını tribünden takip etti. Karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan Onursal Başkan Aygün, yeni transferlerin yapılacağını söyledi.
Sarıyer’de 3 puan arıyoruz
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, 2022-2023 sezonunun ilk deplasmanına Sarıyer’de çıkıyor. Sarıyerspor ile Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda oynanacak müsabaka bugün saat 17.00’da başlayacak.