Arama
Arama Sonuçları
Yokluk yıllarının hatırası: 58 yıllık defter öğrencileri şaşırtıyor
Gümüşhane’nin duayen eğitimcilerinden ve yaşayan nadir Hüsn-i Hat sanatçılarından Cemal Karabulut’un ortaokul yıllarından kalma 58 yıldır gözü gibi baktığı defteri hem yeni öğrencilere örnek oluyor hem de ilgi çekiyor.
National Umzüge, Zürih'te Nakliye Sektörünü Özel Hizmetlerle Yeniden Tanımlıyor!
Zürih'in kalbinde, taşıma hizmetleri sektörünü sarsan bir yenilik rüzgarı esiyor. Umzugsfirma zürich arayışınızda, ihtiyaçlarınıza tam olarak neyin yanıt vereceğini bulabileceğiniz bir isim var: National Umzüge.
Kastamonu’da astronomi eğitimi
Ay ışığında su dolu havuzda gök cisimleri düşürülerek astronomi ve matematik eğitiminin verildiği İsmail Bey Külliyesi, 15. yüzyıl kompleksi olup M.451 yılında Candaroğlu Hükümdarı İsmail Bey tarafından; cami, türbe, han, medrese, imaret ile külliye olarak inşa edildi. Külliye günümüzde el sanatları çarşısı olarak kullanılıyor.
Geçmişe Yolculuk Yapmak İsteyenlerin Favorisi: Hamamönü’ne Nasıl Gidilir?
Geçmişe yolculuk yapmak isteyenlerin favorisi: Hamamönü’ne nasıl gidilir, bölgede mutlaka görmeniz gereken en güzel yerleri sizler için derledik. Kendinizi bambaşka bir zaman dilimi içinde hissedeceğiniz Hamamönü, farklı bir tatil rotası olarak tercih edebileceğiniz seçeneklerden biridir. Günübirlik veya hafta sonu gezi planınızda sizler de mutlaka Hamamönü’nü listenize eklemelisiniz. Ankara’nın tarihini sonuna kadar hissedeceğiniz Hamamönü bölgesinde gezip görmeniz gereken pek çok yer ve tarihi eser yer alıyor. Sizler de geçmişe yolculuk yapmak ve nadide eserleri yakından görmek istiyorsanız, hemen Hamamönü gezi rehberimizi inceleyebilirsiniz.
Eşi "hurda" demesine rağmen aldı! Şimdi 200 bin euroya sattırmıyor
Almanya'dan memleketi Sinop'a yerleşen Yavuz Yılmaz, eşi "hurda" demesine rağmen 1957 model klasik otomobil aldı. 22 bin euroya mal olan ve görünüşüyle dikkat çeken aracı devamlı satın almak isteyenlerin olduğunu söyleyen Yılmaz, "Eşim '100 değil 200 bin euro bile verseler de sattırmam' diyor." dedi.
Kastamonu'nun özeti: Şapka Müzesi
Mimar Vedat Tek Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü İlknur Aynan, İstamonu Gazetesi'ne özel bilgilendirmelerde bulundu. Aynan, kurumun şapka, dantel, bebek, oyuncak, silah müzesi, Atatürk sergi salonu ve fotoğraf galerisiyle Kastamonu’nun özeti olduğunu söyledi.
Büyük Çarşı’da her hafta mezat var
Kastamonu’da her hafta tarihi Büyük Çarşı İş Merkezinde bir araya gelen antikacılar, 150 yıllık mezat kültürü ile alışveriş yapıyor.
Gurbetçinin antikaları çalındı!
Devrekani ilçesinde, İstanbul'da yaşayan vatandaşın evinde yaşanan hırsızlığın ardından, üç şüpheli mahkemeye sevk edildi.
ŞEFTALİNİN FAYDALARI NELERDİR, NASIL SEÇİLİR? İŞTE ŞEFTALİNİN 10 ŞAŞIRTICI YARARI
Şeftali neye iyi gelir, faydaları nelerdir? Şeftali nasıl seçilir ve nasıl saklanır? İşte, yemeye doyamayacağınız şeftalinin 10 şaşırtıcı faydası:
Ada çayı nedir? Ada çayı nasıl yapılır? Ada çayı neye iyi gelir? Ada çayının faydaları ve zararları nelerdir? Ada çayı zayıflatır mı?
Bilimsel adı Salvia Officinalis olan adaçayı, grimsi yeşil yapraklı ve odunsu bir sapı olan ada çayı nasıl yapılır? Ada çayı neye iyi gelir? Ada çayı faydaları ve zararları nelerdir?