Arama
Arama Sonuçları
SGK girişi 2000- 2008 olanlar dikkat! 10 yıl erken emeklilik için çizelge netleşti
Milyonlarca çalışan erken emeklilik hayali kurarken prim günü eksik olan vatandaşlar için de çalışmalar hız kazandı. 10 yıl erken emeklilik için yaş prim tablosu ne?
İstiklal Yolu Milli Park Şefliği'ne ilk personel atanacak
Merkezi İnebolu’da bulunan ancak personel ataması yapılmadığı için faaliyete geçmeyen İstiklal Yolu Tarihi Milli Parkı Şefliği’ne 3 personel alımı yapılacak
Tüm Türkiye’nin beklediği alım, Kastamonu’da bitiyor!
Kastamonu Valiliği bünyesinde, personel alımları bugün sona eriyor. Başvurusunu yapan vatandaşlar, artık sonuçların açıklanması için bekleyişte olacak.
Kaymakam, vatani görev için izne ayrıldı
Hanönü Kaymakamı Tolga Değirmenci, vatani görev dolayısıyla izne ayrıldı.
Kastamonu’daki kurum personel alıyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 personel alımı yapacak. Resmi Gazete’de ve Cumhurbaşkanlığı SBB’de yayımlanan duyurularda, Kültür ve Turizm Bakanlığına büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, kütüphaneci, mimar, şoför, çocuk gelişimcisi, aşçı, bahçıvan, mühendis, şehir plancısı, arkeolog, müze araştırmacısı, kütüphaneci, tekniker ve teknisyen olmak üzere sözleşmeli personel alınacağı aktarıldı.
Kastamonu'da köy odasından; milyar liralık yolculuk
1952 yılında Kastamonu'da doğan ve öğretmen olan babasıyla Kastamonu'da bir köylünün odasında kiracı olarak kalan Can Gür, bugün; alanında Dünya'nın en önemli şirketlerinden biri olan Canovate Grup Şirketleri'nin yönetim kurulu başkanı...
Tuncay Sönmezışık’a önemli görev
Kastamonu Mahalli İdareler Birliği (KASMİB) Birlik Müdürü Tuncay Sönmezışık görevine başladı. KASMİB Birlik Müdürlüğü’ne vekaleten atanan Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tuncay Sönmezışık Adnan Tot’ tan görevi devraldı.
KPSS şartı yok! 5.056 temizlik görevlisi alımı yapılacak!
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) şartı olmadan, 5.056 temizlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu.
Kastamonu’da belediye personel alıyor!
Kastamonu’da o belediye personel alımı yapıyor. İlk defa atanmak üzere, sözleşmeli personel alınıyor.
İşte yeni asgari ücret için konuşulan rakam…
Temmuz ayında asgari ücrete yapılan yüzde 34 zamdan sonra bütün gözler 2024'te asgari ücrete yapılacak zam oranına kilitlendi. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren asgari ücrette rakamlar belli olmaya başladı.
Kızılay, KPSS Şartsız Personel Alımı Yapıyor
Türk Kızılay’ına Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS şartı aranmadan yeni personel alımı açıklandı. Başvurular ve tüm detaylar bu haberimizde yer alıyor. İşte detaylar.
Polis akademisi açıkladı:26 ilde bekçi alımı yapılacak...
Polis Akademisi tarafından 26 ilde bekçi alımı yapılacağı açıklandı.
91 sözleşmeli personel alıyor! Son tarih 29 Eylül
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 91 sözleşmeli personel alacak. Son başvuru tarihi 29 eylül 2023
Jandarma 6 bin 940 personel alıyor!
Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine a 6.612 jandarma, 2 at bakıcısı, 16 bot serdümeni, 200 sıhhiyeci, 100 muhabere ve 10 havacılık alt branşlarında olmak üzere toplam 6.940 sözleşmeli uzman erbaş (erkek) alımı yapılacak.
AFAD Kastamonu’da personel alıyor!
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere, Kastamonu için de sözleşmeli personel alıyor. İşte detaylar
DSİ 74 bin TL maaş ile personel alacak
DSİ 74 bin TL maaş ile personel alımı yapacağını açıkladı! İşte başvuru şartları ve ekranı
Kültür ve Turizm 235 sözleşmeli personel alacak! Başvurular başladı
Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 235 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre, sözleşmeli personel alımı için başvurular 11-24 Eylül 2023 tarihleri arasında alınacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler?
Kastamonu Üniversitesi personel alıyor..
Kastamonu Üniversitesi 55 akademik personel alım ilanı yayımlandı.
Serdar Ortaç kimdir? Serdar Ortaç kaç yaşında? Nereli?
Şarkılarıyla tanınan ve sık sık magazin haberleriyle gündeme gelen ünlü sanatçı, Serdar Ortaç kimdir? Serdar Ortaç kaç yaşında? Serdar Ortaç nereli? Serdar Ortaç nerede doğdu? Serdar Ortaç ne mezunu?
GSB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanıyor?
GSB personel alımı sonuçları başvuru işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte gündem konusu oldu. Merkez Taşra Teşkilatında toplam 145 büro personeli 59 temizlik destek personeli alımı yapılacak. Taşra Teşkilatına ise 400 psikolog, 3150 büro personeli ile 1582 erkek destek personeli, 1618 kadın destek personeli alımı yapılacak. Başvuru işlemleri 1 Eylül 2023 tarihi itibarıyla sona erdi. Yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra adaylar ilgili kurumlara belgelerini teslim edecek.. GSB personel alımı sonuçları ise Kariyer Kapısı üzerinden erişime açılacak. Peki 2023 GSB personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, konuyla ilgili son gelişmeler
İçişleri Bakanlığı 70 KPSS puanıyla personel alıyor!
İçişleri Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuru yapacak adayların 35 yaşını doldurmamış olması gerekmektedir.
Kültür ve Turizm Bakanlığı 235 sözleşmeli personel alımı yapacak
Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 235 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre, sözleşmeli personel alımı için başvurular 11-24 Eylül 2023 tarihleri arasında alınacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler?