Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'da ortak aday Galip Vidinlioğlu mu?
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Aralık ayı Belediye Meclis toplantısında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
Erbilgin; ‘Sayıştay raporu Vidinlioğlu'na 'kenara çekil' diyor’
CHP Parti Meclis Üyesi Hikmet Erbilgin, partisinin Kastamonu İl Başkanlığı'nda, Kastamonu Belediyesi'nin 2022 Sayıştay Raporu üzerinden, Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu'nu eleştirdi.
Asırlık lezzet artık Kastamonu'da
152 yıllık asırlık lezzet artık Kastamonuluların masasında... Baklava konusunda uzmanlaşmış ve tercih edilen bir marka olan Faruk Güllüoğlu Baklavaları Kastamonu'da da hizmet vermeye başladı.
Toptan ve Perakende Güncel Demir Fiyatları
İnşaat sektörü için en elzem malzemelerden olan demir, mevcut ekonomik koşullar ve çeşitlerine göre farklı fiyat aralıklarına sahiptir.
Faruk Güllüoğlu Kastamonu'da
152 yıllık asırlık lezzet şimdi Kastamonulular ile buluşacak. Lezzetli tatlılarıyla Faruk Güllüoğlu Kastamonu'da şubesinin kapılarını açıyor...
Dışarıda yemek lüks oldu
Gıda ürünlerine gelen zamlar dışarıda yemek yemenin maliyetini de katladı.
Bayramda sağlıklı beslenmenin püf noktaları…
Bayram kahvaltılarında yağlı ve hamur işi gıdalardan uzak durulmalı
Uzmanlar bayram için uyardı
Ramazan boyunca az öğün sayısı ve kısıtlı yeme süresinin ardından normal besine geçişte sindirim problemlerinin yaşanabildiğini belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Kübra Tekay, "Bayramda yeterli ve dengeli beslenme ilkelerini unutmamamız gerekiyor. Yine bayram sabahı hafif bir kahvaltı ile güne başlamakta fayda görüyoruz" dedi.
Ustalar uyardı: “Ucuz tatlılardan uzak durun”
Son yıllarda tatlı sektöründe de adından sıkça söz ettiren Muşlu tatlıcılar, bayram öncesi mesailerini artırarak siparişleri yetiştirme telâşına düştü.
6 kişi zehirlendi
Baklava imalathanesinde meydana gelen gaz sızıntısı sebebiyle 6 kişi zehirlendi. Gece saatlerinde Saraçlar Mahallesi Platin Sokak üzerindeki bir baklava imalathanesinde meydana gelen doğalgaz sızıntısından M.T., S.Ö., A.Ö., İ.B., A.K. ve M.F.D. isimli işçiler etkilendi.aklava imalathanesinde meydana gelen gaz sızıntısı sebebiyle 6 kişi zehirlendi.
Ekol Baklava, Sinanbey Şubesi’ni açtı
Kuzeykent Mahallesi’nde faaliyet gösteren Ekol Baklava, ikinci şubesini Sinanbey Parkı yanında açtı.
‘Şart olsun her şey çok güzel olacak’
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Camii'nde kıldığı Cuma namazı sonrasında Daday’daki açılış programına katılmadan önce Nasrullah Meydanı’nda halk ve esnafla bir araya geldi. İmamoğlu, burada yaptığı konuşmasında; "Her şeyin çok güzel olacağı günlerin arifesinde, güzel Kastamonu'da ne diyorum biliyor musunuz; 'Şart olsun her şey çok güzel olacak" ifadelerine yer verdi.
Tatlıcı “Zafer Usta” yeni dükkanında
Meşhur Devrekani Cırık tatlıcısı zafer usta yeni yerinde hizmet vermeye başladı.
Baklavacı kardeşlere 24,5 yıl hapis istemi
İstanbul'un Pendik ilçesinde, hamile kadının bulunduğu araca saldırdığı iddiasıyla yangılananSeydioğlu Baklavaları sahibi Kastamonulu işadamları Hüseyin Sel ile Hasan Sel için 24 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi.
Tosya’da üretilen kapı, Uruguay'a pazarlanacak
Uruguay’ın başkenti Montevideo’da Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği bugün Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımıyla kapılarını açacak.
Kastamonu Üniversitesi'nde Rötarlı Nevruz Kutlaması
Kastamonu'da Nevruz Bayramı kutlamaları geçtiğimiz hafta yapılması planlanan fakat hava şartları sebebiyle bugüne ertelenen Kastamonu Üniversitesi’nde (KÜ) gerçekleştirildi.
Ekol Baklava Kastamonu’nun hizmetinde
Ekol Baklava hizmete açıldı. Kuzeykent Mahallesi, Kazımkarabekir caddesi üzerindeki yerinde düzenlenen açılışa Kastamonu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yurt, MHP İl Başkanı emin Çınar, siyasi parti temsilcileri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.
“Tam bağımsız Türkiye için Ekonomik Milliyetçilik“
Türkiye Değişim Partisi Kastamonu İl Başkanı Ender Karahasanoğlu, yazılı bir basın açıklaması yayınlandı.
Sarma Baklava Nasıl Yapılır ? Sarma Baklava Tarifi
Tadına doyamayacağınız harika bir baklava tarifi
“Mısır unundan baklava olmaz”
İGM’DE, MESLEK LİSELERİ HAKKINDA HAZIRLANAN KOMİSYON RAPORUNUN GÖRÜŞÜLMESİ ÜZERİNE SÖZ ALAN İGM ÜYESİ ABDULLAH UÇAR; “Mısır unundan baklava olmaz”
Bakan Pakdemirli “Taşköprü Sarımsağı ile AB’de Varız"
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, AB Komisyonu'nun Tarımdan Sorumlu üyesi Janusz Wojciechowski ile yaptığı ikili görüşmede, Türkiye ve AB arasında tarımla ilgili yürütülen pek çok konuyu ele aldıklarını açıkladı