Arama
Arama Sonuçları
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda görev değişimi
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Dr. Enes Efendioğlu, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ise Doç. Dr. Veli Ozan Çakır atandı.
Kastamonu’da yarın elektrik kesintisi yaşanacak bölge, ilçe ve mahalleler
Kastamonu’da 13 Eylül 2023 Çarşamba günü elektrik kesintisi hangi bölge, ilçe ve mahallelerde yaşanacak?
"Kapım, evim, yuvam sonuna kadar sizlere açık"
3 yılı aşkın bir süredir Kastamonu Valiliği görevini yürüten ve son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Muş Valisi olarak atanan Valimiz Sayın Avni Çakır için veda programı düzenlendi. Vali Çakır burada yaptığı konuşmasında; "Kastamonu dışında Kastamonu'ya en az sizin kadar seven bir kardeşiniz var, bunu unutmayın ama Muş ama başka bir yer neresi olursa her zaman için kapım evim yuvam sonuna kadar sizlere açık. Allah'a ısmarladık Hakkınızı helal edin" dedi.
Bahar Çakır, Özel Bireylerle vedalaştı: 'Hep gönlümde kalacaksınız'
Kastamonu Özel Bireyler Derneği tarafından Muş Valiliğine atanan Vali Avni Çakır ile eşi Bahar Çakır için veda programı gerçekleştirildi. Programda özel bireylerin kendi elleriyle hazırladıkları hediyeler, Bahar Çakır'a verildi. Vali Avni Çakır ve Bahar Çakır'ın Kastamonu'dan ayrılmasına üzülen özel bireyler ve Bahar Çakır, duygu dolu anlar yaşadı. Bahar Çakır, konuşmasında; "Hepinizi çok seviyorum bunu bilin isterim. Hep gönlümde kalacaksınız. Kendinize çok iyi bakın" dedi.
Afetlerin Valisi Avni Çakır'a veda...
17 Haziran 2020 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kastamonu Valiliği görevine atanan Vali Avni Çakır, 3 yılı aşkın bir süredir devam ettiği görevine veda ediyor. Yeni yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Muş Valiliği'ne atanan Vali Çakır, görev yaptığı kısa sürede içerisinde Kastamonu halkının sevgisini ve teveccühünü kazanması dolayısıyla güzel hatıralarla anılacak.
Merakla beklenen Valiler Kararnamesi yayınlandı
Valiler kararnamesi, Resmi Gazetede yayınlandı..... 10 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan Valiler Kararnamesinde Kastamonu Valisi Avni Çakır, bir kez daha Kastamonu'ya atandı.
Belediye Başkanı: "Başkanlığı bırakacağım"
Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda ateş püskürdü...
"Kastamonu, milli iradenin yanında olduğunu gururla gösterdi"
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı'nda program düzenlendi. Vali Avni Çakır burada yaptığı konuşmasında; "Kahraman Kastamonu halkı da Cumhuriyetimizin, demokrasimizin ve milli iradenin yanında olduğunu büyük bir gururla göstermiştir" ifadelerine yer verdi.
"Tüm kurumlarımız sahadalar"
AK Parti Cide İlçe Başkanı Mustafa Aygen, Cide'de meydana gelen sel afeti sonrasında, zararı en aza indirmek için tüm kurumların seferber olduğunu dile getirdi.
"Devlet sahada, vatandaşın yanında"
Vali Avni Çakır, sel afetinin meydana geldiği Cide ilçesini ziyaret etti
"Her zaman destek olmaya hazırız"
Daday'da 'Koruyucu Aile Günü' çerçevesinde Vali Avni Çakır ve Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, koruyucu ailelerle birlikte ilçede bulunan Çömlekçiler At Çiftliğinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.
Kastamonu Üniversitesi 4 bin 500 mezun verdi
Kastamonu Üniversitesinden 2022-2023 akademik yılında mezun olan 4 bin 500 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.
Çolak'tan ziyaret teşekkürü
Rahatsızlığı sebebiyle ameliyat olan Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak, emeği geçen doktorlara teşekkür etti.
Derneklere ‘modern’ çatı
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kardelen Sokak üzerinde yer alacak olan Kastamonu Belediyesi Dernekler Binası temel atma töreni gerçekleştirildi.
Fatih'in ‘ana’yurdu, fetih coşkusu yaşadı
Fatih Sultan Mehmet'in annesi Hatice Alime Hüma Hatun'un doğduğu ve gelin olduğu Devrekani'de, İstanbul'un fethinin 570'inci yıl dönümü şölenle kutlandı.
Kastamonu’dan Almanya’ya topyekûn çıkarma!
Kastamonu Mahalli İdareler Birliği’nin nihai yararlanıcı olduğu, Avrupa Birliği IPA-II dönemine ait hibe programı çerçevesinde devam eden KASMİB (EKAY) Entegre Katı Atık Yönetimi Projesi kapsamında yurt dışı teknik gezi düzenlendi. Vali Avni Çakır’ın da ilk gün katıldığı teknik gezi programında Almanya’daki katı atık ve geri dönüşüm tesislerinde incelemeler yapıldı.
Türk Müziği Korosu, kulakların pasını sildi
Kadıdağı Halk Eğitimi Merkezi tarafından kurulan “Türk Müziği Korosu” konser gerçekleştirdi. Konser tüm dinleyenlerin kulaklarının pasını sildi.
Kutlu Yürüyüşte coşkulu son
ATATÜRK VE İSTİKLAL YOLU YÜRÜYÜŞÜ SONA ERDİ
Kastamonu Belediyespor, Süper Ligi şampiyon tamamladı
Hentbol Kadınlar Süper Lig play-off final serisi beşinci maçında Kastamonu Belediyespor, sahasında ağırladığı Konyaaltı Belediyespor’u 29-24 yenerek ligi şampiyon olarak tamamladı....
Malkoç: Başvuru 8 milyonu buldu
Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, vatandaşların 1 yılda kurumlara olan başvurusunun 8 milyonu bulduğunu belirterek, nüfusun yüzde 15’inin talep, şikayet, isteğini kurumlara ilettiğini kaydetti.
"Hiçbiriniz yürümediniz"
Kastamonu Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KASTAB) Meclis Toplantısı Vali Avni Çakır başkanlığında gerçekleştirildi.
"Tosya'ya da yer gösterirseniz seviniriz"
Kastamonu Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KASTAB) Meclis Toplantısı Vali Avni Çakır başkanlığında gerçekleştirildi. Vali Çakır'ın konuşmasının ardından Kastamonu Tanıtım videosu izlendi. Videonun izlenmesinin ardından söz alan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil; " Kastamonu Tanıtım Filmiyle alakalı yanlış hatırlamıyorsam Tosya ile ilgili hiçbir şey yok. Tosya diğer ilçelerimizle birlikte yarışabilecek potansiyele sahip bir ilçe. Kastamonu turizmiyle alakalı ortaya konulan özverili çalışmaların içerisinde Tosya'ya da yer gösterirseniz seviniriz" dedi.
İstiklal Yürüyüşü'nün detayları belli oldu
9 – 12 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan 95 km’lik İnebolu – Kastamonu arası Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü’ne katılım başvuruları başladı.
‘Orman köylüsü daha fazla kazanacak’
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, bakanlığın orman yangınlarına karşı hava filosunu kurduğuna dikkat çekerek, bunun yanı sıra çıkardıkları kanun ile orman köylülerinin normal hak ettiklerinin üzerine yüzde 35 ekstra daha pay alacaklarını kaydetti.
"Bindiğim araçların en konforlusu"
Türkiye'nin yerli ve milli aracı TOGG Kastamonu'ya geldi
Olgunlaşma Enstitüsü, faaliyetlerine başladı
Kastamonu'da Milli Eğitim Bakanlığı’nın destekleriyle kurulan Olgunlaşma Enstitüsü’nde kaybolmaya yüz tutmuş ürünler, yeniden gün yüzüne çıkartılarak gelecek nesillere aktarılacak.
'Önce Çocuk' projesi imzalandı
Genç Yaşamın Sesleri Derneği tarafından geliştirilen “Önce Çocuk” Projesi'nin imza töreni, Valilik Makamında gerçekleştirildi. Vali Avni Çakır ev sahipliğinde gerçekleştirilen imza törenine Sivil Toplumla İlişkiler Müdür Yavuz Selim Şimşek, Sivil Toplumla İlişkiler Şefi Pınar Başbilen, Genç Yaşamın Sesleri Derneği Başkanı Mehmet Şanlı, Dernek Başkan Yardımcısı Şenol Karabaltaoğlu katıldı.
‘Spor şehri’nin geleceğine dev destek
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Yatırım Tesisleri ve Spor Kulüplerine Destek Programı” Kastamonu’da Merkez Spor Salonu’nda yapıldı.
Vali Çakır, vatandaşların Trafik Haftasını kutladı
Vali Avni Çakır, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.