Arama
Arama Sonuçları
19 günlük yaşam savaşını kaybetti!
Bundan 19 gün önce, 26 Nisan'da Kuzeykent Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı'nda meydana gelen kazada, kamyonun altına giren otomobilin sürücüsü Özkan Palabıyık hayatını kaybetmiş eşi Özge Palabıyık ağır yaralanmıştı. Genç kadın da yaşam savaşını kaybetti.
Tuz Ekspresi, Kastamonu’nun komşusunda yola çıkıyor
Batı Karadeniz’in gözbebeği Kastamonu’nun komşusu olan Çankırı’nın tarihi ve kültürel güzelliklerinin yerli ve yabancı ziyaretçilere tanıtılması amacıyla başlatılacak Turistik Tuz Ekspresi, 18 Mayıs’ta ilk seferine çıkıyor.
Kutlu olsun…
İsrail’in saldırılarında çocukları, eşleri ve yakınlarını kaybetmenin derin hüznünü yaşayan Gazzeli annelerin Anneler Günü kutlu olsun…
Kastamonu'da alzheimer hastası yaşlı kadın bulundu!
Alzheimer hastası olan Zahide Nakıpoğlu kaybolmuştu. Yaşlı kadın oğlu tarafından Atabeygazi Cami civarında bulundu. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
“Başkan kim? Baltacı mı Erbilgin mi?”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanlığı, yerel seçim sonuçları neticesinde yönetimi devralan Cumhuriyet Halk Partisi’nin tutumlarını değerlendirdi. MHP İl Başkanlığında basın ile bir araya gelen MHP Yönetimi, rahatsız olduğu bazı noktalara dikkat çekti. Düzenlenen toplantıda konuşma yapan MHP Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, Belediye’de MHP’li arkadaşlarına mobing uygulandığını iddia etti.
TOKİ’den Kastamonu'ya Ev Müjdesi! Aylık ”5.961 TL”
TOKİ tarafından yapılan ev alma kampanyası ile birlikte daha önce hiç ev almamış evi olmayanlara büyük bir kampanya geliyor. Kastamonu dahil 36 ilde hiç evi olmayanlara yeni TOKİ müjdesi açıklandı. Aylık 5.961 TL taksitle 2+1 alt gelir grubu ucuz konut projesi için adım atıldı...
Ecel Bulgaristan’da yakaladı
İnebolulu tır şoförü Mehmet Çalıkoğlu (51) Bulgaristan’da hayatını kaybetti.
Kastamonu Üniversitesi'nin acı günü!
Kastamonu Üniversitesi çalışanlarından Reyhan Çuvaş'ın babası Kadir Kölemiş hayatını kaybetti. Merhumun cenazesi bugün kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.
Kastamonu’da genç cami imamı kayboldu
Kastamonu Yukarı Batak Köyü Göl Arkası Cami İmamından sabah namazından bu yana haber alınamıyor
Katledilen taksiciye son görev!
Kastamonu'nun Araç ilçesinde ormanlık alanda silahla vurulmuş halde ölü bulunan taksi şoförü defnedildi.
Şehidimiz ile babası aynı tarihte vefat etti
Kastamonu’nun Taşköprü İlçesi’nden şehidimiz Adem Akman'ın babası, Cemil Akman, Taşköprü ilçesinin Tekke mahallesindeki evinde vefat etti. Şehit babası olan Cemil Akman, oğlu Adem Akman'ın şehadetinin yıldönümünde hayatını kaybetti.  Adem Akman, 20 Nisan 1993 tarihinde şehit düşmüştü. Baba Cemil Akman ise 20 Nisan 2024 tarihinde hakkın rahmetine kavuştu.
Minare böyle yıkıldı!.. Fırtına komşuda yıkıp geçti
Kastamonu’da ciddi hasara neden olan fırtına, komşu il Çankırı’da da hasara yol açtı. Çankırı’da etkili olan fırtınaya dayanamayan çifte minareli caminin bir minaresi yıkıldı. O anlar ise cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.  
Kastamonu'nun şehidi TBMM'de anıldı!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci TBMM'deki konuşmasında, kalp krizi geçirmesi sonucu şehit düşen Kastamonu Pınarbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Muhammet Eyüp Kolukısa başta olmak üzere tüm şehitleri andı.
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
Kastamonuspor sonrası ‘Yaksınlar Diyarbakır’ı”
Amedspor Teknik Direktörü Messut Bakkal, Kastamonuspor deplasmanında alınan galibiyet sonrası, Diyarbakır'daki taraftarların yaptığı sevince atıfta bulunarak, "Yaksınlar Diyarbakır'ı, bir gün de onlar için fedakarlık yapacağız artık" dedi.
Kastamonulu muhtar görevinde 47 yılı geride bıraktı
Kastamonu'da ilk kez 24 yaşında muhtar olan 71 yaşındaki Mehmet Başaran, 10. kez girdiği muhtarlık yarışında rakiplerini geride bırakarak yeniden muhtarlığa seçildi
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
Kızının ölümünden 2 yıl sonra hayatını kaybetti
Kastamonu’da sevilen sima hayata gözlerini yumdu.
Kastamonu’da cemaatten dayak yiyen imam gündem oldu!
Görüntüler Kastamonu İhsangazi ilçesi Bozarmut köyünden.
Acı tesadüf; aynı gün vefat etti
Evde oynarken devrilen komodinin altında kalan 15 aylık Vedat Ayaz Şamlı ile bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan dedesi Ahmet Yörük aynı gün vefat etti.
5 kişi hayatını kaybetti
Bugün Kastamonu’da 5 vatandaşımızı kaybettik. İşte Kastamonu’da hayatını kaybeden vatandaşlar.
Tarih ve zenginliklerin buluştuğu o ilçe Kastamonu’da
Kastamonu'nun tarih ve doğal zenginliklerle dolu ilçesi Küre, köklü geçmişiyle dikkat çekiyor. İlçenin tarihi, ilk çağlara kadar uzanmakta olup, bakır madenleriyle ünlü olması bölgedeki medeniyetlerin ve imparatorlukların ilgisini her zaman çekti.
Tarih ve zenginliklerin buluştuğu o ilçe Kastamonu’da
Kastamonu'nun tarih ve doğal zenginliklerle dolu ilçesi Küre, köklü geçmişiyle dikkat çekiyor. İlçenin tarihi, ilk çağlara kadar uzanmakta olup, bakır madenleriyle ünlü olması bölgedeki medeniyetlerin ve imparatorlukların ilgisini her zaman çekti.
Selvi ailesinin acı günü
Selvi ailesinin acı kaybı...
Cuma namazı çıkışında vatandaşa fidan dağıtıldı
Cuma namazına giden vatandaşlara 2 bin adet ağaç fidanı dağıtıldı.  
Kazada Hayatını Kaybeden Avukat, Sevenlerini Ağlattı
Gümüşhane’de duruşma dönüşü kazada hayatını kaybeden Av. Öznur Taş için Samsun Adliyesi önünde düzenlenen törende meslektaşları gözyaşı döktü.
Sürdürülebilir tercihlerle ramazanda gıda israfının önüne geçilebilir
Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmudul Hasan: -"Malezya gibi Müslümanların çoğunlukta olduğu bir ülkede ramazanda gıda israfı yüzde 15 artıyor. Mısır'da ise gıda israfının ramazanda yüzde 20 arttığı belirtiliyor. Bu büyük bir çelişki, halbuki daha az tüketmemiz ve daha az israf etmemiz gerekiyor" Yeşil Ramazan hareketi kurucusu Kori Majeed: "İnsanların geri dönüşüm yapmasını, yeniden kullanılabilir malzemeler tercih etmesini, kompost yapmasını sağlayarak onları
Yokluk yıllarının hatırası: 58 yıllık defter öğrencileri şaşırtıyor
Gümüşhane’nin duayen eğitimcilerinden ve yaşayan nadir Hüsn-i Hat sanatçılarından Cemal Karabulut’un ortaokul yıllarından kalma 58 yıldır gözü gibi baktığı defteri hem yeni öğrencilere örnek oluyor hem de ilgi çekiyor.
Kastamonu Üniversitesi 18 yaşında!
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) tarafından 2023 yılında ataması ve yükseltilmesi yapılan akademisyenler ile akademik hayatlarında başarılı çalışmalar icra ederek ödül almaya hak kazanan akademisyenler için "2023 Yılı Akademik Cübbe Giyme ve Akademik Başarı, Teşvik ve Ödül Töreni" düzenlendi.