Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu Kanyonları ihtişamlı görüntüsüyle CNN Türk'te... İzlemek için tıklayın
CNN Türk'te yayınlanan Yeşil Doğa isimli programda bugün Horma Kanyonu yer aldı. Güven İslamoğlu'nun sunumuyla gerçekleştirilen programda Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu İslamoğlu'na eşlik etti. Kastamonu'nun eşsiz mekanlarından biri olan Horma Kanyonu görüntüleriyle hayran bıraktı...
İş İnsanı Meftun Kutlu, Kastamonu Belediye Başkanlığına aday!
2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlere az bir zaman kala aday adayları belli olmaya başladı. Kastamonu'da da yerel seçim heyecanı yaşanırken İş İnsanı Meftun Kutlu, Kastamonu Bağımsız Belediye Başkan adaylığını açıkladı.
Türkiye genelinde eş zamanlı gıda denetimi yapılacak
81 ilde eş zamanlı olarak lokanta, restoran, kafeterya, otel gibi toplu tüketim yapılan yerlerde denetimler artırılarak, gerekli görülen yerlerden numune alınıp, uygun olmayan işletme ve ürünlere idari yaptırım uygulanacak.
Depremzedelerin alışveriş kartlarına ilk yüklemeler başlıyor
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, depremzedelerin alışverişlerini yapabilecekleri kartlara ağustos ayının 15’inde ilk bakiyelerin yatırılacağını belirtti.
İşte geleceğin en popüler 20 mesleği
Uzmanlar, 10 yıl içinde istihdam oranları büyüyecek olan meslekleri açıkladı. Gıda mühendisliği, yer bilimciliği ve su bilimi uzmanlığı gibi mesleklerin hızla yükselişe geçtiği görüldü. İşte geleceğin en çok kazandıran ve en popüler meslekleri
Sarımsak ekstratı büyük ilgi görüyor
Taşköprü sarımsağı ekstratı, kalp krizi, kolesterol, yağlanma gibi birçok hastalığı önlüyor.
TZOB: Gıda fiyatlarında artış devam edecek
TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, bitkisel ve hayvansal üretimdeki maliyet sorununu çözmeden ve üretimi artırmadan gıda ürünlerindeki enflasyonu çözmenin mümkün olmadığını söyledi.
Kastamonu Merkez Örencik’te kura sonuçları; bugün açıklanacak... [CANLI YAYIN]
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı öncülüğünde 250 bin sosyal konut projesi kapsamında başlatılan Örencik 2. Etap 602 Konut projesinde yer alan konutlar için kura çekilişi yapılacak.
Market-pazara 'ÖTV-KDV' bombası düşecek!
Motorinin litresinin 26 TL seviyesinden 33 TL’ye çıkması, bu hafta itibarıyla yaş sebze ve meyve ile kuru gıda fiyatlarında en az yüzde 20 oranında artışa yol açacak.
Gıda alışverişi yaparken dikkat!
Sadece etiket okuyarak bütçenize katkı sağlayabilir, alerjik reaksiyonlarınızı azaltabilir, çevreyi ve dünyayı koruyabilirsiniz.
Bu 4 gıdayı sofralarınızdan uzak tutun! Vücudunuzda dayanılmaz ağrılara yol açıyor
Yediğimiz yiyeceklerin sağlıklı olması için vücudumuza neler zarar verir ya da fayda sağlar bunu bilmekten geçer. Bunun için bitkiler ve vücudumuz hakkında bilgi sahibi olmak sağlıklı yaşamak adına önem arz etmektedir. Uzmanlar eklem ağrıları ve iltihaplanmalara yol açan gıdalara karşı uyardı. Vücut ağrılarını artıran ve diğer ağrı veren besinler haberimizde...
Ekonomide üç yıllık yol haritası…
Ekonomide üç yıllık yol haritasının detayları netleşmeye başladı.
Help Yetim, Afrikalı Çocukları Bayramda sevindirdi
Merkezi Avrupa'da olan Help Yetim İnsani Yardım Organizasyonu gönüllüleri Kurban Bayramı öncesinde geldikleri Tanzanya'da hayırseverlerin desteğiyle yetimlerin yüzünü güldürdü.
Help Yetim, Afrikalı Çocukları Bayramda sevindirdi
Merkezi Avrupa'da olan Help Yetim İnsani Yardım Organizasyonu gönüllüleri Kurban Bayramı öncesinde geldikleri Tanzanya'da hayırseverlerin desteğiyle yetimlerin yüzünü güldürdü.
Kurban etine dikkat!
Kurban bayramı geldi çattı. Uzmanlar, vatandaşları kırmızı eti tüketirken ve saklarken dikkat etmeleri gereken hususlar konusunda sık sık uyarıyor.
"Hep birlikte hareket etmeliyiz"
Reis Gıda Firması tarafından Birleşmiş Milletler tarafından kutlanan Dünya Kuraklık ve Çölleşme Günü dolayısıyla kuraklık ve çölleşmeyle mücadelede gıda güvenliğinin korunmasına dikkat çekmek amacıyla yazılı bir basın açıklaması yayımlandı.
Yeryüzü Pazarı Açıldı!
Hızlı, ayaküstü yemek alışkanlığına (fast food) karşı alternatif olarak geleneksel ve yerel yemek ve yeme biçimlerini, yerel ekosistemlerin özelliklerini korumayı teşvik etmeyi amaçlayan "Slow Food Kastamonu Yer Yüzü Pazarı" il protokolünün katılımıyla açılışı gerçekleştirildi.
Başkandan 'sağlıklı gıda' uyarısı
Kastamonu Belediyesi ekipleri tarafından atalık tohumlardan üretilen 180 bin fidenin dağıtımı gerçekleşti.
5 KALEM MUHTELİF TAVUK (PİLİÇ) ETİ ALIMI
KASTAMONU E TİPİ KAPALI VE AÇIK CEZA İNFAZ KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ
Muharrem İnce adaylıktan çekilecek mi?
Memleket Partisi lider Muharrem İnce, bugün saat 14.00'te bir basın toplantısı düzenleyecek
İlk 4 ayda 375 bin gıda denetimi
Tarım ve Orman Bakanlığı, 2023 yılının ilk 4 ayında gıda işletmelerine yönelik 375 bin 743 denetimde 3 bin 966 olumsuzluk tespit edildiğini ve 48 işletme hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.
900 üründe fiyatlar sabitlendi
İhtiyaçlarınızı uygun fiyatlarla karşılamanız için Tarım Kredi Kooperatif Market’te büyük indirim başladı! 28 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında mağazalarımızda temel ihtiyaç ve deterjan-temizlik ürünlerindeki indirimler sizi bekliyor. Hemen mağazalarımıza gelin, avantajları kaçırmayın!
Mart'ın zam şampiyonu soğan
İstanbul'da martta önceki aya göre fiyatı en çok artan ürün yüzde 22,42 ile soğan, en fazla azalan ürün ise yüzde 24,12 ile maç giriş bileti ücreti oldu.
"Bizler hayrın aracısıyız"
Deniz Feneri Derneği Kastamonu İl Temsilciliği, her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan da ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyor.
Nar ekşisi izlenimi veren soslar satılamayacak
Nar ekşisi izlenimi veren nar aromalı sos, nar sosu, narlı sos, nar ekşili sos, nar aromalı şurup ve nar ekşili şurup gibi ürünler yurt içinde satılamayacak.
Domates ihracatında kısıtlama kaldırıldı
Tebliğin yürürlükten kaldırılması, Tarım ve Orman Bakanlığının domates ihracatının kısıtlanmasına ilişkin kararının da kaldırılması anlamına geliyor.
Yakın illerde ‘şap’ alarmı!
Hayvanlarda görülen şap hastalığı nedeniyle Tokat ve Amasya’nın ardından Çorum ve Yozgat’ta da canlı hayvan pazarları tedbiren kapatıldı.
Meclis, kamuya olan borçların yapılandırmasıyla ilgili mesai yapacak
TBMM Genel Kurulu, Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı yapılandırma düzenlemesi ile ilgili kanun teklifini yasalaştırmak için mesai yapacak.