Arama
Arama Sonuçları
'Altyapımızda hiçbir sorun yok'
Abana Belediyesi, geçtiğimiz günlerde ilçede yoğun yağışlar sonrası meydana gelen su baskınları nedeniyle, özellikle sosyal medya üzerinden çok sayıda eleştiriye maruz kaldı.
“Kadim Şehir Taşköprü” kitabı yayınlandı
Taşköprü Belediyesi Kültür Müdürü Mehmet Tuğcu ve Lütfi Erkut Gültekin’in 3 yıllık çalışmanın neticesinde hazırladıkları “Geçmişten Günümüze Kadim Şehir Taşköprü” isimli eser Taşköprü Postası Gazetesi tarafından yayınlandı.
Gazete ciltleri Ankara’ya ulaştı
“Kastamonu’da yayın yapan gazetelerin dijital ortama aktarılması” çalışmasında bir aşama daha sorunsuz geçildi.
Kulüp binasını kundakladılar
Kastamonu Havalimanı Eski Müdürü hemşehrimiz Ersin Köksal'ın Kulüp Başkanlığını yaptığı Milas Gençlik Spor Kulübü'nün binası kundaklandı.
450 bin sayfalık arşiv, dijitale geçecek
Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)’nin gündeme getirdiği, “Kastamonu’da Gazetelerin Dijital Ortama Aktarılması” projesinde imzalar atıldı.
'Herkes bu ittifakın bilinciyle görev yapmalı'
24 ve 25'nci dönem Milletvekili, MHP İl Başkanı Emin Çınar, CNG Haber'e özel açıklamalarda bulundu. Kastamonu Belediyesi'nin son durumunda ilimizdeki Cumhur İttifakı'ndaki problemlere kadar bir çok konuda samimi açıklamalarda bulunan İl Başkanı Çınar, Milliyetçi Hareket Partisi'nde görev almaya başladığı yıllardan, mecliste kürsüye ilk çıktığı ana kadar hayatının hatıralarını paylaştı