Arama
Arama Sonuçları
"Belediyeleri yeniden milli görüşle tanıştıracağız"
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimlerinde en yüksek oy aldığı ilçe Tosya'yı ziyaret etti. Tosya'da miting düzenleyen Erbakan; "Milli Görüş Belediyeciliği, yolsuzluğun, hırsızlığın, rüşvetin olmadığı bir belediyecilik anlayışı demektir. Milli görüş belediyeciliği demek belediyenin giriş kapısına 'Rüşvet alan da veren de melundur' tabelasını asmak demektir. Yeniden belediyeleri, milli görüş ile tanıştıracağız, Tosya'yı milli görüş ile tanıştıracağız" ifadelerine yer verdi.
Baltacı, Köksal'ın tehdit iddialarına yanıt verdi: "İspat eden buyursun"
CHP İl Başkanlığı'nda İlçe Başkanları toplantısı öncesinde açıklamalarda bulunan Milletvekili Hasana Baltacı, Afyon'da yaşanan krizi değerlendirdi. Baltacı açıklamasında CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal'ın 'Tehdit edemezsin, o telefonda söylediklerini burada söyleyeceksin' ifadeleri için; "Ben kimseyi tehdit etmedim. Grup Başkanvekilini tehdit eden hiçbir ifadem olmamıştır. İspat eden olursa buyursun gelsin. Genel Başkanımıza bir çağrıda bulunacağım. O çağrıya cevap verilirse ne ala verilmezse hakkımızı hukukumuzu kamuoyu nezdinde aramaya devam edeceğiz" dedi.
Baltacı ve Erbilgin’e ‘hırsızlar dışarı’ sloganı!
CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Kongresine davetli olarak katılan Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı ve Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin'e partililer tarafından sloganlarla tepki gösterildi.
Eski Tosya Kaymakamı'ndan zehir zemberek veda! 'Arsız hırsızlar...'
Eski Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, sosyal medyadan zehir zemberek bir paylaşım yaptı.
Taşköprü polisi boş geçmiyor! 17 kişi yakalandı
Taşköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından son 10 günde yapılan uygulamalar sonucu 17 şahıs yakalandı.
Kastamonu böylesini görmedi: Evinde Piton besliyor! [VİDEO HABER]
Kastamonu'da bir şahsı evinde Kraliyet Pitonu besliyor. Yılanın sahibi N.Ü isimli şahıs, evinde evcil hayvan gibi beslediği ve Gorbi adını verdiği yılanıyla yaşıyor. Küçüklüğünden beri sürüngen hayvanları sevdiğini belirten yılanın sahibi N.Ü.; " Bu tür yılanlar avlarını boğarak öldürüyorlar" dedi.
Mantara dikkat! Karaciğer ve böbrekleri vuruyor
Dünyada binlerce çeşit mantar olduğunu belirten uzmanlar bunların yaklaşık 100 tanesinin zehirli olduğuna dikkat çekiyor.
Mantara dikkat!
KASTAMONU İL SAĞLIK MÜDÜRÜ YÜKSEL KUTLU, ZEHİRLENMELERE DİKKAT ÇEKTİ
Pişkin hırsızlar! Bir de not bıraktılar
Bırakılan notu gören inşaat sahibi ve çalışanlar şoke oldu.
Hesaplar siliniyor!
Google, 2021'den beri kullanılmadığı tespit edilen milyonlarca hesabın, kalıcı olarak silinmesine neden olacak büyük bir güncelleme duyurdu.
Köygöçüren!
Bahçe Bitkileri Uzmanı Prof. Dr. Aysun Pekşen, bahar döneminin gelmesiyle beraber mantar zehirlenmeleri hakkında açıklamalarda bulunarak, "Türkiye’de mantar ölümlerinin yüzde 95’i 'köygöçüren' mantarından kaynaklanıyor” dedi.
Araziyi Tanıma ve Hayatta Kalma Teknikleri öğretildi
TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) kapsamında, 2237 - A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği ile Kastamonu Üniversitesi ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi iş birliğinde hazırlanan “Orman Okulu Eğitiminde Araziyi Tanıma ve Hayatta Kalma Teknikler Kursu” projesi tamamlandı.
‘Beyaz Altın’a silahlı nöbet
Türkiye'nin en önemli sarımsak üretim merkezi olan Taşköprü ilçemizde sarımsak üreticileri gündüz hasat yapıyor, gece ise hırsızlara karşı nöbet tutuyor.
Bu ne rahatlık!
Cuma namazı için camiye gelen cemaat, şadırvanın çalınan muslukları sebebiyle abdest alamadı.
Muhtarlar konuştu, Devlet dinledi
Mahalle ve Köy Muhtarlarının katılımı ile Rıfat Ilgaz Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda Merkez İçe Muhtar Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Yardımcısı Vedat Yılmaz da katılım sağladı. Toplantıda muhtarlar köylerindeki sıkıntıları dile getirirken, 3 muhtarımız mahallerinde yaşadıkları sıkıntıyı dile getirdi.
‘Kapılarınızı kilitleyin’
Merkez İlçe Muhtar Toplantısı, Vali Yardımcısı Vedat Yılmaz başkanlığında Rıfat Ilgaz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
“Bilimsel çalışmalarımızın temelinde gelecek nesiller olmalı”
Kastamonu Üniversitesi ev sahipliğinde Filipinler Mindanao State Üniversitesi, Bogor Agricultural Üniversitesi ve Seameo Biotrop Enstitüsü ortaklığı ile organize edilen 3. Uluslararası Ormancılık ve Çevre Koruma Sempozyumu dün başladı.
Üç parsel satışta, dolmuşa zam yolda!
2022 yılının ilk Belediye Meclis toplantısı, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'nun başkanlığında gerçekleştirildi.
Yanlış bilgiler mantar zehirlenmesine sebep oluyor!
Mantar araştırmacısı Naim Güleç, mantar zehirlenmeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu
Merak edip araştırdı, 205 çeşit mantarın tadına baktı
Son 20 yılda bine yakın mantarı doğada inceleyip tanımladı ve 205’inin de tadına baktı
Vidinlioğlu'dan sert cevap!
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin'in eleştirilerine sert cevap verdi
Efsane Değil Gerçek
Almanya'da yaşayan çift başlı piton adeta efsanelerden çıkmış gibi...
Hırsızlar 'entübe'
Kastamonu'da 2021 yılında pandeminin de etkisiyle suç işleme oranlarında ciddi bir düşüş yaşanırken; Jandarma ve Emniyet'in sorumluluk alanındaki hırsızlık olayları pandeminin de etkisiyle azalırken; kırsaldaki dolandırıcılık suçlarında ise az da olsa artış gözlemlendi