Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu Anaokulu'nda dopdolu 23 Nisan kutlaması!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıldönümü Kastamonu'da büyük bir coşkuyla kutlandı. Kastamonu Anaokulu tarafından okul bahçesinde yapılan 23 Nisan kutlaması ise büyük ilgi gördü.
Üniversitede Köfte Ekmek etkinliği!
Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü tarafından Turizm Haftası dolayısıyla sokak lezzetleri etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte öğrencilere köfte ekmek ikramı yapıldı.
Leyla ile Mecnun'un sevilen oyuncusu Kastamonuluymuş!
Leyla ile Mecnun, Kara Bela, Ailecek Şaşkınız gibi pek çok sinema, dizi ve tiyatroda rol alan ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, katıldığı bir programda Kastamonulu olduğunu duyurdu. Cengiz Bozkurt memleketi İnebolu'dan övgüyle bahsetti.
Acı tesadüf; aynı gün vefat etti
Evde oynarken devrilen komodinin altında kalan 15 aylık Vedat Ayaz Şamlı ile bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan dedesi Ahmet Yörük aynı gün vefat etti.
‘Taklitçi Hasan ve Moskof Hikmet’e kanmayın’
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Candaroğulları Mahallesinde yaptığı konuşmada “Tutamayacağı sözler verenlere kanmayın” dedi.
Miniklerden KSK ziyareti
Kastamonu Kuzeykent İlkokulu öğrencileri, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor’u ziyaret etti.
‘Rakiplerimiz bile bizim projelerimizi konuşuyor’
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.
Kastamonu’nun kanatsız meleği! Bu sesleri duyun
Kastamonu’da ikamet eden ve beş yaşında Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastalığına sahip olan minik Çınar Berk, Kastamonu’ya kısılan sesini duyurmak istiyor. Çınar Berk’in ailesi, yaşanan sıkıntıları, ellerinden tutulmayışını Açıksöz Gazetesi’ne anlatarak Kastamonu’ya seslendi.
Minik Yağız'a yapılan cezasız kalmadı!
Aslen Kastamonulu olan Demirtaş ailesinin SMA hastası çocukları Yağız Batu’nun 6 iş yerinden kumbaralarını çalan iki kişi tutuklandı.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Miniklere trafik bilinci aşılandı
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından Candaroğulları İlkokulu öğrencilerine yönelik trafik konusunda bilgilendirme faaliyetinde bulunuldu.
Kahramanlar anılarını anlattı! Minikler dikkatle dinledi...
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şubesi Başkanı Hüseyin Mahmutoğlu, Kastamonulu gazilerle birlikte Şehit Erkan Kendirci İlkokulu'nu ziyaret etti.
Galip Vidinlioğlu’nun Kastamonu’ya kazandırdıkları!
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen ve bin 600 gündür Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Galip Vidinlioğlu, görev süresi boyunca şehrin en çok konuşulan isimlerinden oldu.
Minik kitap kurtları, artık kütüphane üyesi...
TOKİ İlkokulu öğrencileri, Kastamonu Belediyesi tarafından kazandırılan Mustafa Yıldız Halk Kütüphanesi'ni ziyaret etti. Ziyarette öğrencilerin kayıt işlemleri yapılarak, öğrencilere kütüphane kartları ve okuyacakları kitapları teslim edildi.
Dünya mirasımızın, minikler bile farkında...
UNESCO Dünya Miras Komitesi tarafından Kastamonu’nun Kasaba köyünde yer alan Mahmutbey Camii'nin Dünya Mirası Listesi'ne alınması şehirde büyük sevinçle karşılandı. çivisiz Cami olarak bilinen Mahmut Bey Cami'nin minik misafiri dünya mirası olan camiyi bakın nasıl anlattı...
Yıldırım Ailesi’nden eğitime destek
Semiha Yıldırım’ın katkılarıyla yapılan ‘Safizer Mehmet Karaman Kızılay Anaokulu’ hizmete girdi
Çocuğunuzun okula uyumunu kolaylaştırmak elinizde!
Uzun bir tatilin ardından okula başlamak çoğu çocuk için zor ve stresli olabiliyor.
Kastamonu Emniyeti, minik öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü, öğrencilere yönelik sosyal faaliyetlerde de bulunuyor.
Gümüş, minik öğrencileri yalnız bırakmadı
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Atatürk İlkokulunu ziyaret ederek okulla yeni tanışan öğrencilerle bir araya geldi. İl Müdürü Gümüş, uyum haftasında öğrencileri yalnız bırakmadı.
Avrupa Şampiyonu Kastamonu'dan
Şeyh Şabanı Veli Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencimiz Hamza Eren GÖKSU, Kick Boks Avrupa Şampiyonu