Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'da emekli müdür, evine giderken hayatını kaybetti
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde dengesini kaybederek düşen 75 yaşındaki vatandaş hayatını kaybetti.
Genel Başkan Özel'den Eskişehir'de Kastamonu vurgusu!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir'de yaptığı konuşmasında israfa son verip hizmeti getirmeye devam edeceğiz diyerek, konuşmasında; " Anadolu’nun çeşitli yerlerinde Kırıkkale’de, Kastamonu’da Eskişehirler yaratacağız" ifadelerine yer verdi.
En ucuz ve en pahalı sigara ne kadar oldu?
Sigara gruplarına peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Son olarak 3 sigara grubuna daha zam geldi. Sigara fiyatlarında 3 TL artış yaşandı. Peki, sigara fiyatları 2024 ne kadar oldu? Zamlı sigara fiyatları kaç TL? 8 Mayıs'ta sigara fiyatlarına ne kadar zam geldi? İşte sigara fiyatları 2024 güncel liste..
Başı kesilerek katledilen inşaat ustası toprağa verildi
Kastamonu’da öldürüldükten sonra başı kesilerek su kanalına atılan inşaat ustası toprağa verildi. 
Sigaradaki yeni zamlar!
Nisan ayında sigara fiyatlarına peş peşe zam geldi. Sigara zammının önümüzdeki günlerde de devam edebileceği belirtilirken zamlı sigara fiyatları araştırılıyor. Geçtiğimiz günlerde 9 TL'lik sigara zammının ardından 2 sigara grubuna daha zam geldi. Peki, sigara fiyatları ne kadar oldu, zamlı sigara fiyatları kaç TL? En pahalı ve en ucuz sigara kaç TL? İşte zamlı sigara fiyatları...
‘Kastamonu bize uğurlu geldi’
11 kez Avrupa şampiyonu olan Milli Güreşçi Taha Akgül, olimpiyatlara Kastamonu’da hazırlanıyor
Kayıp olarak aranan gençten acı haber!
Komşu ilde kayıp olarak aranan Sefa Taşkıran'dan acı haber geldi.
Türkiye’de görüldü; Kastamonu’ya doğru geliyor!
Uzman açıkladı; Türkiye’de familyası tespit edilen canlı, Kastamonu’ya doğru yayılıyor.
Kız isteme husumeti kanlı bitti: 2 ölü!
Devrekani ilçesinde bir kişi, kız isteme meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan amca ve yeğenine kahvehanede kurşun yağdırdı.
Leyla ile Mecnun'un sevilen oyuncusu Kastamonuluymuş!
Leyla ile Mecnun, Kara Bela, Ailecek Şaşkınız gibi pek çok sinema, dizi ve tiyatroda rol alan ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, katıldığı bir programda Kastamonulu olduğunu duyurdu. Cengiz Bozkurt memleketi İnebolu'dan övgüyle bahsetti.
Eski muhtar kazada can verdi!
Karabük-Kastamonu karayolunda kontrolden çıkarak takla atan otomobilin şarampole yuvarladığı kazada sürücü hayatını kaybetti. Ölen sürücünün Safranbolu'ya bağlı Kadıbükü köyünün eski muhtarı olduğu öğrenildi.
ACI OLAY!.. Bunalıma giren kadın kendini astı
Cide ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen kadın, kendini asarak yaşamına son verdi.
Batı Karadeniz’de ceset alarmı!
Batı Karadeniz'de ceset bulundu...
Yakalama kararı vardı, polis kapıya dayanınca intihar etti
Bolu’da hakkında hapis cezası ve yakalama kararı bulunan şahıs, polisi karşısında görünce tabancayla başına ateş ederek hayatına son verdi.
Köpeğin Tümör Nedeniyle Kulağı Ampute Edildi
Zonguldak’ta bir köpeğin kulağı tümör nedeniyle ampute edildi.
Boris Volfman: “Nohut İhracatında Toparlanma Devam Ediyor”
Pandemi öncesinde yüksek ihracat getirisine sahip nohutta son birkaç yıldır yaşanan düşüş tersine dönmeye başladı. Dünyanın en büyük nohut üreticilerinden biri olan Türkiye 2022 yılında dünyanın çeşitli ülkelerine 60 milyon dolarlık nohut ihracatı gerçekleştirirken bu rakam 2023 sonu itibariyle 86 milyon dolara yükselerek ciddi mi artış gösterdi.
Boğmaca Vakalarına Karşı Aşı Tavsiyesi
KTÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeynep Gökçe Gayretli Aydın: "Ne yazık ki aşı kararsızlığı ülkemizde de artmaya başladı. Bu yüzden bütün anne babaları bilimin ışığında aşılamaya tekrar davet etmek istiyorum"
Tüp patladı, yangında 1 kişi öldü
Çankırı’nın Atkaracalar ilçesinde bir evde mutfak tüpünün patlaması sonucu çıkan yangında yaşlı bir kadın hayatını kaybetti.
‘Evinin sultanları’ 8 Mart’ta filenin sultanları oldu
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası Projesi kapsamında Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından merkezde ve ilçelerde turnuvalar düzenlendi.
İlçe Devlet Hastanesi açıldı!
Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğünce 20.03.2020 tarihinde ihale edilen ve 04.03.2024 tarihinde yapımı tamamlanan 10 yataklı Küre İlçe Devlet Hastanesi hizmet sunumuna başladı.
Saman balyalarının altında can verdi!
Kastamonu’da samanlıkta merdiven ile almak istediği saman balyaları üstüne düşen şahıs hayatını kaybetti.  
Kastamonulu genç, kanseri yendiği hastanede işe başladı
Kastamonulu genç, lösemiye karşı savaşında çocukluk kahramanı olan doktorla aynı hastanede çalışıyor.
Kastamonu'da 205 bin liraya konut!
Devlet, elindeki kelepir evleri satışa çıkarmaya başladı. 1326 konut için başvurular alınmaya başlandı. Aralarında Kastamonu'nun da olduğu illerde açıklanan konutlar ve arsalara baktığımızda 127 bin liraya ev satışı olduğu gibi 80 bin liraya arsa satışı olduğu da görülüyor.
Başkan Aygün: “Hakem hatalarını söylediğim için TFF Başkanı beni engellemiş”
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, hakem hatalarını kendilerine ilettiğim için TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin kendisini engellediğini belirterek, dertlerinin Kastamonuspor’u şampiyon yapmaları olmadığını aksine futbolda her türlü çirkinliklerin olmamasını istediklerini kaydetti.
Juventus istedi; GMG Kastamonuspor aldı
TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor’da bir futbolcuyla yollar ayrılırken; takıma bir oyuncu da dahil edildi. Trabzonspor altyapısında yetişen ve 2019 yılında İtalya ekiplerinden Juventus’un da ilgilendiği Behlül Aydın, GMG Kastamonuspor’la anlaştı.
Kastamonu'yu bekleyen tehlike!
Trabzon Limanı’dan Ukrayna’ya 6 bin 497 ton üre yükü ile hareket eden Palau bayraklı Nordea Star isimli kargo gemisi Romanya açıklarında yük kayması sonucu yan yattıktan sonra Cide’nin İlyasbey Köyü (Fakaz) sahiline doğru sürüklenmişti. Gemideki 16 Suriye ve 1 Mısır uyruklu mürettebat Romanya makamları tarafından tahliye edilmişti.
Trafik kazasında Kastamonulu üç kişi hayatını kaybetti
İstanbul Silivri’de meydana gelen kazada; Taşköprülü hemşehrimiz; eşi ve çocuğuyla birlikte hayatını kaybetti.
Romanya’dan Kastamonu'ya kadar sürüklendi
Romanya açıklarında yan yatan, mürettebatı tahliye edilmiş gemi Kastamonu'nun Cide ilçesine kadar sürüklendi.