Arama
Arama Sonuçları
İkinci el yıkıldı; ilan çok, alan yok!
Geçtiğimiz yıl bu dönemlerde hem sayı hemde fiyat olarak sınırları zorlayan 2. el otomobil piyasasında bugün adeta yaprak oynamıyor.
Akaryakıt fiyatları değişecek
Akaryakıt fiyatları, EPDK kararı ile 15 Mayıs’tan itibaren 13 bin bayide değişecek.
Borsa güne iyi başladı!
Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,42 yükselerek 10.098,61 puandan başladı
Kırmızı et fiyatlarında büyük indirim!
Tarım Kredi Kooperatif Market, kaliteli ürünleri uygun fiyata satmaya devam ediyor. Bu kapsamda, son günlerde gündemden düşmeyen kırmızı et fiyatlarına da indirim yapıldı.
İŞKUR'dan engelli bireylere iş desteği!
İŞKUR, engelli vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek, onların da toplumun birer parçası olduğunu, toplum hayatından eşit ve üretken birer birey olmaları için çalışma hayatına kazandırmak amacıyla engelliler haftası kapsamında İhsan Ozanoğlu Özel Eğitim Meslek Okulunda engelli öğrenciler ve ailelerine yönelik etkinlik düzenledi.
İndirim geliyor!.. 1 ayda 100 lira artmıştı, bu kez şaşırttı
Peş peşe zamlarla rekorlara imza atan kırmızı et fiyatlarında bu kez indirim haberi geldi. İthal gelen büyükbaş hayvanların piyasa girmesiyle düşüş başladı.
Akaryakıt fiyatlarında yeni dönem!.. 15 Mayıs’ta başlıyor
Cumhurbaşkanı imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararına göre, 15 Mayıs'tan itibaren katkılı motorin ile benzinde fiyat farkı olmayacak ve tek fiyat uygulanacak.
Pompaya beklenen indirim geliyor!..
Brent petrol fiyatlarında dalgalanmayla, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor.
Tiryakilere kötü haber!..
Seçimlerin ardından piyasalarda zamlar konuşulmaya başladı.
Zulüm devam ediyor!.. Sürpriz karar
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 50'ye çıkardı.
Kredi çekmek artık cesaret istiyor
Otomobil ve konut almak isteyenlerin hayalleri banka kredilerine takıldı. Taşıt kredisinde bankaların faiz oranı yüzde 6'ya dayanırken, 400 bin TL'lik bir kredinin 36 ay vadeyle geri ödemesi 1 milyonu aştı.
Araç alacaklar dikkat! İbre tersine dönüyor
Genel seçimden sonra uygulamaya konan yeni ekonomi politikaları ikinci el araç piyasasında durgunluk oluştururken, fiyatlardaki düşüş yüzde 30’lara kadar ulaştı ancak sektör temsilcileri fiyatların yükseliş trendine girdiğini belirtiyor.
15 Mart'ta akaryakıta çifte zam!
Uluslararası petrol fiyatlarındaki düşüş nedeniyle kısa bir süre indirim yaşanan benzin ve motorinde rüzgar tersine döndü. Yeni gelişmeye göre benzinin litresine 1,53 TL, motorinin litresine ise 1,10 TL zam gelmesi bekleniyor. Fiyat artışı 15 Mart itibarıyla pompaya yansıyacak.
İkinci elde hareketlilik! Fiyat artışı durmuyor
Yeni yıl itibarıyla araç piyasasındaki fiyat değişimleri oldukça dikkat çekiyor. Aralık ayından bu yana yükseliş eğilimi gösteren ikinci el araç piyasasında üst üste son 3 aylık süre zarfında ibre yukarı döndü. Peki piyasada fiyatları yükselten nedenler neler? İşte detaylar...
Bir indirim daha geliyor!..
Geçtiğimiz hafta motorine 2 kez, benzine ise 1 kez indirim geldi.
Ramazan fırsatçıları iş başında!..
Hem büyükbaş, hem küçükbaş hayvan sayısı azalan Türkiye'de; kırmızı et ürünlerine gelen yüksek zamlar merak konusu.
Kastamonu’da bulunan şube el değiştiriyor
Kastamonu’da da şubeleri bulunan dünyaca ünlü kahve zincirinin sahibi değişiyor.
Kastamonu'da 205 bin liraya konut!
Devlet, elindeki kelepir evleri satışa çıkarmaya başladı. 1326 konut için başvurular alınmaya başlandı. Aralarında Kastamonu'nun da olduğu illerde açıklanan konutlar ve arsalara baktığımızda 127 bin liraya ev satışı olduğu gibi 80 bin liraya arsa satışı olduğu da görülüyor.
TMMOB: "Kaybedecek tek bir günümüz yok!"
Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası, 6 Şubat Depremlerinin birinci yılına dair açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada; "Aynı ihmaller nedeniyle bir daha aynı acıları yaşamamak için kaybedecek tek bir günümüzün bile olmadığını hatırlatıyoruz" denildi.
Vidinlioğlu'ndan Tahsin Babaş'a gönderme!
MHP'nin teşkilat toplantısında konuşan Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, konuşmasında AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş'a gönderme yaparak; 'Ben senin bıraktığın izleri biliyorum. Maddi izlerini Olukbaşından girerken görüyoruz. Manevi izlerine gelince ona benim bir şey dememe gerek yok. Öyle değil 5 sene, 25 sene de geçse hatırlanacak kadar iz bıraktığın hepimizin hafızalarında" dedi.
Pompa yerinde duramıyor!.. Yeni zamlar
Brent petrol fiyatlarında dalgalanmayla, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor.
Sürücüler dikkat!.. 'Büyük zam' yolda
ABD ve İngiltere’nin gece yarısı Yemen’e saldırması Brent petrolün alevlenmesine neden oldu. Petroldeki yükselişle akaryakıt fiyatlarına yeni zam göründü.
Pazar, eli boş döndürüyor
Ülkemizde yeni yılın başlamasıyla birlikte, vatandaşlar 2024 yılının ilk zamlarıyla karşı karşıya kaldı. Zamların habercisi ise tütün ve alkol fiyatları oldu. Vatandaşlar, artan maliyetlerin pazara yansıyıp yansımayacağı konusunda endişeli bir bekleyiş içerisine girdi
Kastamonu esnafının ‘komisyon’ isyanı!..
Kredi kartı komisyonlarının artması esnaf ve vatandaşı karşı karşıya getiriyor
Ev sahibi olmak isteyenler: TAM VAKTİ!
Son dönemde artan konut ve kira fiyatlarına karşı hükümetin tedbirler etkisini göstermeye başladı. Konut fiyatlarında geri çekilmeler başlarken, ilan çeşitleri de arttı. Ev almanın tam zamanı olduğunu belirten uzmanlar, vatandaşlara "krizi fırsata çevirin" uyarısında bulundu.
Kastamonu’da oto pazarına ters etki!
Türkiye gündeminde otomobil fiyatlarının düşeceği söylenirken, Kastamonu’da oto pazarı akılları karıştırdı. Ekonomistler, Fiyatların 2024’te daha çok düşeceğini vurguluyor. Ancak bu düşüş çağrısı Kastamonu’ya ters etki yaptı.
Kastamonu’da oto pazarına ters etki!
Türkiye gündeminde otomobil fiyatlarının düşeceği söylenirken, Kastamonu’da oto pazarı akılları karıştırdı. Ekonomistler, Fiyatların 2024’te daha çok düşeceğini vurguluyor. Ancak bu düşüş çağrısı Kastamonu’ya ters etki yaptı.
Başkan Vidinlioğlu’nun kayınpederi toprağa verildi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan enflasyon ve fahiş fiyat artışlarıyla ilgili önemli açıklamalar geldi.
Erdoğan tarih verdi!.. Çok hızlı düşecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan enflasyon ve fahiş fiyat artışlarıyla ilgili önemli açıklamalar geldi.