Arama
Arama Sonuçları
Kemal’den Baltacı’ya çok sert tepki!
MHP Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Yasin Kemal: “Kastamonu Ülkü Ocaklarının mensubu ve mezunu olan bir vatan evladıyım. Bizler simit yeriz haram yemeyiz Elhamdulillah.”
Leyla ile Mecnun'un sevilen oyuncusu Kastamonuluymuş!
Leyla ile Mecnun, Kara Bela, Ailecek Şaşkınız gibi pek çok sinema, dizi ve tiyatroda rol alan ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, katıldığı bir programda Kastamonulu olduğunu duyurdu. Cengiz Bozkurt memleketi İnebolu'dan övgüyle bahsetti.
Fatih Portakal’dan ‘asgari ücret’ iddiası
Gazeteci Fatih Portakal, emekli bayram ikramiyeleriyle ilgili bir sürpriz yaşanabileceğini ifade ederken, asgari ücretle ilgili gündem olan iddiayı paylaştı.
Fatih Portakal’dan ‘Kastamonu’ uyarısı!.. “Risk çok büyük”
Gazeteci Fatih Portakal, Türkiye'de riskli diğer madenleri sıraladı. Fatih Portakal’ın riskli diyerek uyardığı iller arasında Kastamonu da var.
Lenfosit (LYM) nedir? LYM yüksekliği veya düşüklüğü ne anlama gelir? Kaç olmalı?
Kan tetkiklerinde çıkan sonuçları merakla inceleyen biriyseniz "LYM" tabirine denk gelmiş olma ihtimalinizi hayli yüksek. Peki, LYM yüksekliği ya da düşüklüğü ne anlama geliyor? Siz de LYM hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmak istiyorsanız yazımızın devamını okuyabilirsiniz.
Severek tükettiğimiz o besinler beyin kanama riskini arttırıyor
Beyin kanamasının ana nedeni olarak travmalar gösteriliyor ayrıca kişi herhangi bir travma yaşamasa da beyin kanaması geçirebiliyor. Tüketilen besinlerin, eşlik eden genetik rahatsızlıkların beyin kanaması riskini artırdığı ise bir gerçek!
Fatih Portakal yeni kanalını duyurdu
Geçtiğimiz gün Fatih Portakal yeni yayın dönemi için sözleşme imzaladığını duyurmuştu. Fakat hangi kanal ile anlaştığını açıklamamıştı
26 Temmuz tarihte bugün: kim doğdu? Kim öldü?
26 Temmuz Tarihte Bugün olan olayları neler? Tarihte bugün kim doğdu, kim öldü? 26 Temmuz'da ne oldu? Tarihte bugün ne oldu? 26 Temmuz Tarihte bugün olan olaylar, 26 Temmuz'da doğan ünlüler, Tarihte bugün Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler...
Reis Gıda’dan ‘en güzel Aşure’ tarifi…
Aşure, yüzyıllardır nesilden nesile aktarılan ve toplumumuzda paylaşma ve dayanışmanın sembolü haline gelmiş bir geleneğimiz.
Ani hava değişimlerine dikkat
Ortadan kalktığı düşünülen Kovıd-19 vakalarına günümüzde de rastlandığını söyleyen İç Hastalıkları Uzmanı Doktor Murat Ülgey, ani hava değişimlerinde görülen ve damlacık yoluyla bulaşan enfeksiyonlardan korunmak için kalabalık yerlerden uzak durulması ve maske takılmasının önemli olduğuna dikkat çekti.
Mart'ın zam şampiyonu soğan
İstanbul'da martta önceki aya göre fiyatı en çok artan ürün yüzde 22,42 ile soğan, en fazla azalan ürün ise yüzde 24,12 ile maç giriş bileti ücreti oldu.
Ani hava değişimlerine dikkat
Uzmanlar uyarıyor: “Soğuk havalar değil, ani ısı değişimleri hasta ediyor”
Asgari ücret, açlık sınırının altında kaldı
Türk-İş, mart ayında 4 kişilik ailenin açlık sınırının 9 bin 591 lira, yoksulluk sınırının ise 31 bin 241 lira olduğunu açıkladı.
Domates ihracatında kısıtlama kaldırıldı
Tebliğin yürürlükten kaldırılması, Tarım ve Orman Bakanlığının domates ihracatının kısıtlanmasına ilişkin kararının da kaldırılması anlamına geliyor.
Üretici ile market arasında uçurum
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Şubat ayında markette 41 ürünün 31’inde, üreticide ise 33 ürününün 19’unda fiyat artışı olduğunu bildirdi.
‘Pahalı marketlerden alışveriş yapmayın’
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Ocak ayında üretici ile market arasındaki fiyat farklılıkları ve girdi fiyatlarında yaşanan değişimler hakkında yaptığı açıklamada, "Tüketicilerimiz fahiş fiyattan ürün sattığını tespit ettikleri marketlerden alışveriş yapmamalı" dedi.
2022’de 42 ürünün tamamının fiyatı arttı
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 2022 yılında markette takip edilen 42 ürünün tamamında fiyat artışı olduğunu açıkladı.
Geçmişten geleceğe paylaşılan lezzet aşure
Muharrem (Aşure) Ayı 30Temmuz 2022’de başlıyor.
"İki kafadarın yolculuk hikayesi"
İstanbul’dan Azerbaycan’a bisikletle yola çıkan 2 arkadaş yaklaşık 2 bin 500 kilometre pedal çevirecekler.
'Vatandaş, pazara gelmeye çekiniyor'
Yaz aylarının da gelmesiyle birlikte pazar ürünlerinde düşüş gözleniyor.
Sahte alkol operasyonu
Kastamonu’nun Daday ilçesinde internetten kimyasal madde siparişi vererek sahte alkol ürettiği tespit edilen 1 kişi gözaltına alındı. Şahsın evinde çok sayıda sahte alkol ele geçirildi.
'Üreticide 4 lira, markette 18 lira'
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Şubat ayında üretici ve market arasındaki fiyat farklarını ve tarım sektöründe yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.
Pazarda fiyatlar cep yakıyor: 37 üründe fiyat artışı
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Ocak ayında üretici ile market arasındaki fiyat farklılıklarını değerlendirdi.
Pazarın şampiyonu PATLICAN
Kastamonu’da Cumartesi günleri, Topçuoğlu Kapalı Pazar Yeri’nde kurulan Cumartesi pazarında patlıcan ve sivri biberin dışındaki fiyatlar vatandaşa daha uygun geliyor.
Emlak zengini çıktı
İstanbul’da bir sosyal medya kanalına verdiği röportajda portakal bile alamadığını söyleyen kadının, Kastamonu ve İstanbul’da çok sayıda dairesinin olduğu iddia edildi.
Portakallı Tarçınlı Kek nasıl yapılır ? Portakallı Tarçınlı Kek tarifi
Yumuşacık ve harika lezzetiyle kek yapmayan kalmasın. Kek yaparken en önemli 2 husus; Bütün malzemeler oda ısısında olmalı, kuru malzemeler eklendikten sonra asla mikser kullanılmamalı.
Narenciyeli Salata nasıl yapılır ? Narenciyeli Salata tarifi
Sonbahar-kış geçişlerine ferahlatıcı, hafif, lezzetli, C vitamini deposu ve sağlıklı yağlar içeren bir salata tarifi. 1 porsiyonu yaklaşık 310-320 kcal civarında.
Evde Doğal ve Etkili 8 Cilt Toniği Yapımı
Cildinizi Arındıracak En İyi Tonik Tarifleri
EVDE UYGULAYABİLECEĞİNİZ CİLT BEYAZLATMA YÖNTEMLERİ
Doğal yöntemlerle cilt nasıl beyazlatılır? Cilt beyazlatmak için hazırlanan cilt maskeleri nelerdir? İşte, Japonların sık sık kullandığı cilt beyazlatma yöntemleri: