Arama
Arama Sonuçları
Milletvekili Ekmekci, TBMM'de konuştu: 'Ellerinizi çekin'
AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın 2024 yılı bütçesinin görüşüldüğü toplantıda AK Partı grubu adına söz verdi. Toplantıda konuşmasının ardından bir önceki konuşmaya cevap veren AK Partili Ekmekci ve CHP Grubu arasında da tansiyon yükseldi.
Kastamonu'da üretimin enerjisini güneş karşılıyor
Taşköprü ilçesindeki sarımsak işleme fabrikasının çatısına TKDK desteği ile güneş panelleri yerleştiren girişimci, ihtiyaç fazlası elektriği şebekeye vererek gelir de sağladı Girişimci Sinan Alp: "Sarımsak çıktıktan sonra günde yaklaşık 600-700 kilovatsaat kadar ihtiyacımız oluyor. Bunun tamamını enerji santrali karşılıyor ve 1000-1300 kilovatsaat kadar da fazlası oluyor"
Protein deposu, Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi
Köfte yapmak için illa kıymaya gerek yok, yüksek proteinli her türlü bakliyatla nefis köfteler yapmak mümkün! Bunlardan en sevileni ise yeşil mercimekli köfteler elbet. Yüksek protein oranı, lifli yapısı ve kendine özgü enfes tadıyla kıymalı köftelere çok iyi bir alternatif oluşturuyor. Üstelik yapımı oldukça kolay, tüm malzemeleri tek kapta karıştırılarak hazırlanıyor. Kalanı ise dilediğiniz gibi şekillendirip, az yağda kızartmak. Tabii isterseniz fırın tepsisine dizerek ve her birinin üzerini yağlayarak da pişirebilirsiniz köftelerinizi. Bu sayede hem daha az uğraşlı hem de daha hafif bir yemek hazırlayabilirsiniz. Tercih sizin. Nasıl yapılır? Tarifi nedir? işte detaylar
Sarımsak ekstratı büyük ilgi görüyor
Taşköprü sarımsağı ekstratı, kalp krizi, kolesterol, yağlanma gibi birçok hastalığı önlüyor.
TÜSEP açıkladı: işte Türkiye sağlık raporu
Türkiye Sağlık STK’ları Platformu (TÜSEP) Türkiye Sağlık Raporu’nu Birlik Vakfı’nın Beyazıt’taki yerleşkesinde paydaşlarıyla birlikte açıkladı.
Hangi elektrikli otomobiller Türkiye’de satılıyor?
Hangi elektrikli otomobiller ülkemizde satılıyor. Ülkemizde halihazırda piyasada satışı devam eden elektrikli otomobil modellerini güncel fiyat listesiyle birlikte sizin için derledik.
Kastamonu Aşıklı Sultan Türbesi nerede? Aşıklı Sultan Türbesine nasıl gidilir?
Aşıklı Sultan Türbesine nasıl gidilir? Kastamonu Aşıklı Sultan Türbesi nerede?
Bu alışkanlıklarınız varsa sağlıklı yaşıyorsunuz demektir | 7 sağlıklı alışanlık
Çoğumuz uzun, mutlu, başarılı ve sağlıklı hayatlar yaşamak isteriz. Ne yazık ki, başarı arayışımızda sağlığımızla ilgili kısayolları sıklıkla kullanırız ve sonunda önleyebileceğimiz çeşitli rahatsızlıklar ve sakatlıklar yaşarız. Hiç de böyle olmak zorunda değil. Birçoğumuz stresli, talepkar hayatlar yaşıyor olsak da, burada biraz ince ayar yaparak daha sağlıklı ve daha üretken hayatlar yaşamamıza yardımcı olacak alışkanlıklar geliştirebiliriz.
Kahvaltılık acı sos tarifi
Kahvaltı sofralarında ve et yemeklerinin yanında servis edilen acı sos, özellikle Meksika ve Hint mutfaklarında sık sık kullanılır. Ülkemizde ise en çok Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde tüketilir. Ana malzemeleri domates ve biberdir. Kışlık kahvaltılık acı sosu, kapalı kaplarda 3 ay saklayabilirsiniz. Hazırsanız, acı kahvaltılık sos nasıl yapılır birlikte görelim.
TKDK'dan çiftçilere nefes desteği!
TKDK, yaklaşık 40 milyon avro değerindeki hibe paketini açıkladı. Bir çok alanda çiftçilere ve işlerini geliştirmek isteyenlere destek verecek olan TKDK, şahıs ve şirketler için yüzde 55; üretici örgütü veya üretici örgütünün yüzde 50'den fazla pay sahibi olduğu tüzel kişilikler için ise yüzde 65 hibe verecek ve yapılacak tüm harcamalar vergilerden muaf olacak.
İki Renkli Meyveli Püre Nasıl Yapılır ? İki Renkli Meyveli Püre Tarifi
Ek gıdaya geçen bebeklerin damak zevkine uygun nefis kivi ve çilekli meyve püresi tarifini sizlere sunuyoruz. Kivi, bebeklerin bağışıklığını güçlendiren besinlerin başında gelir. C vitamini bakımından zengindir. Çilek ise, C vitamini, B9 ve potasyum bakımından zengindir. Doktorunuza danıştıktan sonra meyve püresini 6 ay ve üzeri bebeklere verebilirsiniz.
Pancar Ve Kabak Püresi Nasıl Yapılır ? Pancar Ve Kabak Püresi Tarifi
Pancar ve kabak barındırdıkları vitaminler sayesinde ek gıdaya geçişte gönül rahatlığıyla bebeklerinize verebileceğiniz besinlerdir. A vitamini, potasyum ve kalsiyum bakımından zengin olan pancar, bebeklerin gelişiminde önemli rol oynar. Kabak ise, ek gıdaya başlayan bebeklere ilk verilen sebzelerden biridir. Ek gıdaya başlayan 6 aylık ve daha sonrası bebekler için çok sağlıklı bir püre olan, pancar ve kabak püresi tarifine geçebiliriz.
424 projeye 81 milyon TL hibe
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) 11. Başvuru Çağrı Ön İlanını www.tkdk.gov.tr internet adresinde duyurdu. En geç 2022 yılı Şubat ayının ilk haftası içinde 11. çağrı ilanına çıkılacak.
Araba fiyatlarıyla ilgili kötü haber!
Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Araba almak isteyenlere kötü haber geldi. Araba fiyatlarıyla ilgili görülmemiş gelişme. 200 bin liranın altında sıfır araba kalmadı. Vatandaşlar ise, en ucuz araba hangisi? en ucuz araba kaç para? sıfır en ucuz araba? araba fiyatları düşer mi? sorularının cevabını araştırıyor. İşte en ucuz sıfır arabalar ile ilgili tüm detaylar...
Çakallı Menemen nasıl yapılır ? Çakallı Menemen tarifi
Samsun'un meşhur menemeni çakallı menemen, domates ve biberin uyumu ile damaklarda iz bırakıyor. Domates ve biberin ayrı ayrı közlenmesiyle de yapılabilen bu tarif, evlerde daha pratik yollar ile yapılabiliyor. Malzemeleriniz ve siz hazırsanız tarifin detayları aşağıda.
Yoğurtlu Patates Paçası nasıl yapılır ? Yoğurtlu Patates Paçası tarifi
Ana vatanı Güney Amerika olan patates, günümüzde en çok tüketilen besinler arasında yer alır. Kızartma, fırınlama, haşlama, közleme gibi birçok farklı çeşitle hazırlanan patates, susuzluğun giderilmesinde oldukça etkilidir. Haşlandığında mide yanmasını olumlu yönde etkiler. Özellikle diyabet hastalarına önerilen besinlerin başında gelir. Malzemeleriniz hazırsa, yoğurtlu patates paçası tarifine başlayabiliriz.
Pirinçli Elma Püresi tarifi
Ek gıdaya geçen bebeklerin vazgeçilmez besin kaynaklarından biride pirinçtir. İyi bir karbonhidrat kaynağı olduğu için 6. ayını dolduran bebeklere meyvelerle birlikte hazırlayıp verebilirsiniz. Özellikle elma, bebeklerin reddedemeyeceği lezzetlerden biridir. Bu yüzden pirinci, elma püresi ile karıştırarak verebilirsiniz.
Brokolili Tavuk Püresi nasıl yapılır ? Brokolili Tavuk Püresi tarifi
Gerçek bir C vitamini ve lif deposu olan brokoliyi 6. aydan itibaren bebeklere buharda haşlayarak verebilirsiniz. 12. aydan itibaren tavuk etiyle karıştırarak da verebilirsiniz. Brokolili tavuk püresi, hem vitamin, hem de protein bakımından son derece zengindir.
Bebekler İçin Armut Püresi yapımı
Ek gıdaya geçen beklerin ilk tanıştıkları meyvelerden biri de armuttur. İçeriği iyi bir lif kaynağı, potasyum ve c vitamini vardır. Alerji yapma oranı düşük olduğundan bebeklere rahatlıkla verilebilir.
EVDE UYGULAYABİLECEĞİNİZ CİLT BEYAZLATMA YÖNTEMLERİ
Doğal yöntemlerle cilt nasıl beyazlatılır? Cilt beyazlatmak için hazırlanan cilt maskeleri nelerdir? İşte, Japonların sık sık kullandığı cilt beyazlatma yöntemleri:
AVOKADO MASKESİ NASIL YAPILIR, FAYDALARI NELERDİR?
Sivilce ve akneleri gideren avokado maskesi nasıl yapılır? Avokado maskesinin cilde faydaları nelerdir? İşte, sağlıklı bir cilde kavuşmanızı sağlayacak avokado maskesi tarifi:
Trileçe nasıl yapılır ? Trileçe tarifi
Dünyanın en popüler tatlılarından biri olan trileçenin kökeni bilinmese de, Meksika'da yaygınlaştığı söylenir. Ana malzemeleri pandispanya keki ve süt olan bu tatlının ismi ise, İspanyolca'da '3 süt' anlamına gelir. Yapımında manda, keçi ve inek sütü kullanılan trileçe; protein bakımından zengindir. Ana vatanı Meksika ve Güney Amerika olarak bilinen trileçe, genellikle karamel sosla birlikte sunulur. Malzemeleriniz hazırsa, nefis tadıyla herkesi hayran bırakan orjinal trileçe nasıl yapılır birlikte görelim.
Evde İskender nasıl yapılır ? Evde İskender tarifi
İskender, 19. yüzyılda lokanta işleten bir gencin eti farklı bir şekilde pişirmesiyle ortaya çıkan bir yemektir. Gencin adını verdikleri bu yemek, Bursa'nın yöresel lezzeti haline gelmiştir. Ana vatanı Türkiye olan iskender, Avrupa ülkelerinde de yaygın bir şekilde tüketilir. Besin değerleri bakımından zengin olan iskender kebap, kas ve kemik gelişimini desteklediği için sporcu listelerinde de kendine yer bulur. İskender yapımında servis tabağına ilk olarak pide konulur. Pidelerin sosla ıslatıldıktan sonra, üstüne ince dönerler eklenir ve tereyağı sosu ile lezzetlendirilir.
Levrek Izgara Balık Tarif
Balıksız yapamayanlar için harika bir tarif
Deniz Tarağı Muhteşem Tarif
Sunumu ve tadı ile sizi hayran bırakacak bir tarif.
Püreli Kumpir Nasıl Yapılır ? Püreli Kumpir Tarifi
Ek gıdaya geçen bebeklere 6. aydan itibaren verebileceğiniz nefis püreli kumpir. Patates ek gıdaya geçen bebeklere ilk verilen sebzelerden biridir. Hem sağlıklı, hem de doyurucu bir besindir. Pancar ise genellikle 8. aydan sonra püre olarak kullanılır.
İki Renkli Meyveli Püre
Ek gıdaya geçen bebeklerin damak zevkine uygun nefis kivi ve çilekli meyve püresi tarifini sizlere sunuyoruz. Kivi, bebeklerin bağışıklığını güçlendiren besinlerin başında gelir. C vitamini bakımından zengindir. Çilek ise, C vitamini, B9 ve potasyum bakımından zengindir. Doktorunuza danıştıktan sonra meyve püresini 6 ay ve üzeri bebeklere verebilirsiniz.