Arama
Arama Sonuçları
Dudaktan sürekli neden uçuk çıkar? Uçuk stresten mi çıkar?
İnsanların sürekli olarak yaşadığı oldukça rahatsız edici olabilen uçuk, viral bir enfeksiyondur. Vatandaşlar tekrarlayan uçuk nasıl geçer, neden çıkar ve uçuk bulaşıcı mı gibi soruların cevaplarına yanıt arıyor. İşte dudaktaki uçukla ilgili tüm merak edilenler haberimizde
Kendisi küçük tehlikesi büyük! geç kalınırsa öldürücü
Yazlık bölgelerde yaygın olarak görülen tatarcık sineğine karşı uyaran Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Bengisu Ay, “Tatarcık sineği ısırığından çeşitli enfeksiyon hastalıkları bulaşabilir. Belirtileri aylar hatta yılı bulabilir. Kala Azar hastalığı genellikle yüksek ateş, ciddi kilo kaybı, dalak ve karaciğer büyümesiyle seyreder, tedavi edilmezse yüzde 100 öldürücüdür” dedi.
Sivilce baş ağrısı yapar mı? çözüm yolu var mı?
Sivilce baş ağrısı yapar mı, sivilce ve daha çok ergenlik döneminde görünse de aslında her yaştan insanın başına gelebilecek bir cilt sorunu. Sadece görsel olarak kötü görünmekle kalmayan sivilceler aynı zamanda başka sorunların da nedeni olabiliyor. Sivilce baş ağrısı yapar mı, hangi sivilceler baş ağrısına neden olur gibi soruların yanıtlarını sizler için araştırdık. İşte baş ağrısı yapan sivilceler ve çözüm yolları.
Hipertermi nedir? ısı hastalığı nedir? belirtileri neler?
Son günlerde aşırı sıcaklar ile gündeme gelen Hipertermi, veya ısı hastalığı, anormal derecede yüksek bir vücut sıcaklığıdır. Genellikle sıcak, nemli havalarda çok fazla fiziksel aktivite yapmanın sonucunda meydana gelmektedir. Acil Servis Uzmanı, Prof. Dr. Ali Osman Yıldırım önemli açıklamalarda bulundu.
Göze vuran baş ağrısı tümör habercisi olabilir
“Hipofiz adenomu göğüsten süt gelmesi, yüz şeklinin değişmesi, ayak numarası büyümesine kadar farklı ve ilginç belirtiler veriyor”
YÜZ YOGASI NEDİR, NASIL YAPILIR?
Yaşlanma karşıtı etki, toparlayıcı ve canlandırıcı destek sunan yüz yogası her geçen gün daha fazla kişinin başvurduğu bir teknik oluyor. Cerrahi müdahalelere, dolgu ve botoks gibi enjeksiyonlara ek olarak, hatta uzun vadede onların yerine etki gösterdiği iddia edilen yüz yogası hakkında merak ettiğin her şeyi senin için derliyoruz.
Kudret narının cilde faydaları neler ve ne işe yarar? Kudret narı cilde nasıl uygulanmalı
Son dönemlerde popülerlik kazanmaya başlayan sebzeler arasında olan kudret narı adeta cildi istenilen görünüme kısa sürede kavuşturuyor. Daha önce duymayanlar için kudret narının cilde faydalarını ve cilt bakım maske tariflerini sizlerle paylaşıyoruz.
Evde Doğal ve Etkili 8 Cilt Toniği Yapımı
Cildinizi Arındıracak En İyi Tonik Tarifleri
YUMURTA AKI MASKESİ NASIL YAPILIR, FAYDALARI NELERDİR?
Yumurta akının cilde faydaları nelerdir? Cilt ve saç bakımı için yumurta akı maskesi nasıl yapılır? Yumurta akı maskesi kaç günde bir yapılır? İşte, kırışıklıklara ve aknelere iyi gelen yumurta akı maskesi tarifi:
SONBAHARDA CİLT BAKIMI NASIL YAPILIR?
Yaz mevsiminde güneşe teslim edilen cilt, sonbahar aylarında tehlike sinyalleri vermeye başlıyor. Bu yüzden sonbaharda cilt bakımı yapmak çok önemli. İşte, sonbaharda yapabileceğiniz cilt bakım önerileri:
AVOKADO MASKESİ NASIL YAPILIR, FAYDALARI NELERDİR?
Sivilce ve akneleri gideren avokado maskesi nasıl yapılır? Avokado maskesinin cilde faydaları nelerdir? İşte, sağlıklı bir cilde kavuşmanızı sağlayacak avokado maskesi tarifi:
MAYA MASKESİ NASIL YAPILIR, NE İŞE YARAR?
Kuru maya ile cilt bakımı nasıl yapılır? Evde kuru maya maskesi nasıl yapılır ve nasıl uygulanır? Maya maskesi ne işe yarar? İşte, maya ile yapabileceğiniz cilt bakım önerileri:
Kafa derisinde neden sivilce çıkar? Kafa derisindeki sivilceler nasıl geçer?
Sivilce; yüz, sırt, omuz gibi bölgelerin yanı sıra kafa derisinde de görülen bir cilt problemidir. Ağrı, kaşıntı, kızarıklık gibi belirtilerle kendini gösteren kafa derisindeki sivilcelerin nedenlerini ve kafa derisindeki sivilceler nasıl geçer mercek altına aldık. Bazı durumlarda tehlikeleri sonuçlara neden olan kafa derisindeki sivilcelerle gibi bilinmesi gereken tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.
Kekik çayı nasıl yapılır? Kekik çayının faydaları ve zararları nelerdir?
Faydalı antioksidan bileşenleri, zengin vitamin ve mineral içeriği ile yemeklere lezzet veren kekik, yaygın olarak çay formunda da tüketilir. Peki Kekik çayı nasıl yapılır, faydaları ve zararları nelerdir?
Akne Türleri ve Nasıl Tedavi Edilir?
Akne (sivilce) türleri nedir ? nasıl tedavi edilir ?
Sivilcelerin Oluşmasını Nasıl Önleyebilirim?
Akne, genç yetişkinlerin tahminen %85'ini etkileyen, dünyadaki en yaygın cilt rahatsızlıklarından biridir.
Akne Nasıl Geçer ? Sivilceler Nasıl Geçer ? Ne İyi Gelir ?
Akne Neden Oluşur ? Sivilce Nasıl Geçer ? Sivilce oluşumu nasıl engellenir ?