Arama
Arama Sonuçları
Kastamonulu şoförün yaşadığı hayret verici olay!
İstanbul'da yaşayan ve minibüs şoförü olan Kastamonulu hemşehrimiz Hakan Yücel, minibüsünde doğum yapan kadını hastaneye ulaştırdı. Yücel açıklamasında; "Uçakta gördük, takside gördük de minibüsün içinde ilk defa böyle bir şeye şahit olduk" diyerek hayretini dile getirdi.
23 günlük bebek 88 gün sonra ailesine kavuştu
6 Şubat’ta meydana gelen ve 50 binin üzerinde vatandaşımızın hayatını kaybetmesine, 100 bin üzerinde vatandaşın da yaralanmasına neden olan şiddetli depremlerden etkilenen illerden biri de Hatay oldu.
Mezarlık ziyaretçilerine fidan hediye edildi
Kastamonu'da Ramazan Bayramı öncesinde mezarlıkları ziyaret eden vatandaşlara fidan dağıtıldı
İnebolu'da vatandaşlara ücretsiz meyve fidanı dağıtıldı
Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğünce vatandaşlara ücretsiz 2 bin adet meyve fidanı dağıtıldı.
KÜ geleceğe nefes oldu
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Kuzeykent Kampüsü'nde 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında fidan dikimi gerçekleştirildi.
Sezonun ilk üvezi, tezgahlarda yerini aldı
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde, tansiyon ve şeker hastalarının şifa dostu olarak adlandırılan üvez tezgahlardaki yerini almaya başladı
Kastamonu'da bal ormanları oluşturulacak
Kastamonu Üniversitesi Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğü, Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü ve Kastamonu Arı Yetiştiricileri Birliği iş birliği düzenlenen çalıştayda Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu, bölgemizdeki arıcılık faaliyetleri hakkında bilgilendirmeler yaparken, konuşmaların ardından da katılımcıların soruları cevaplandırıldı