Arama
Arama Sonuçları
‘Modüler Pijama’ fikri birinci oldu
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı'nın (KUZKA) ev sahipliğinde, Türkiye’de ilk kez lise öğrencilerine yönelik düzenlenen ve öğrencilerin tasarladığı projelerle yarıştığı Vocathlon: Mesleki Girişim Maratonu sona erdi. Yarışmada lise öğrencileri tarafından tasarlanan modüler pijama sayesinde hem hastaların hem de yakınlarının hayatları daha da kolaylaşacak.
10 ilden 22 takım yarıştı
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı'nın ev sahipliğinde 10 ilden 22 takımın projeleri ile yarıştığı "Vocathlon: Mesleki Girişim Maratonu" başladı.
Vocathlon: Mesleki Girişim Maratonu yarın başlıyor
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı ev sahipliğinde düzenlenen Vocathlon: Mesleki Girişim Maratonu yarın başlayacak.
KÜ’de “Vocathlon University” Temel Girişimcilik Kampı Sona Erdi
Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), Kastamonu Üniversitesi ve Kastamonu Teknokent iş birliğinde düzenlenen "Vocathlon University" Temel Girişimcilik Kampı sona erdi.
"Vocathlon University" Temel Girişimcilik Kamp Programı başladı
Kastamonu’da meslek yüksekokulu öğrencilerinin, girişimcilik kültürünün geliştirilmesi amacına yönelik Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı, Kastamonu Üniversitesi ve Kastamonu Teknokent işbirliğinde düzenlenen "Vocathlon University" Temel Girişimcilik Programı başladı.
10 ilden 22 takım katılım sağlayacak
TR81, TR82 ve TR83 Bölgelerinden Vocathlon: Mesleki Girişim Maratonu’na katılmaya hak kazanan takımlar ve isimler belli oldu. Kastamonu, Çankırı, Sinop, Zonguldak, Karabük, Bartın, Samsun, Amasya, Çorum ve Tokat illerinden 132 katılımcıdan oluşan toplam 22 takım yarışmada yer alarak illerini temsil edecek.
Gençler, teknoloji merkezlerini gezdi
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) “Vocathlon: Mesleki Girişim Maratonu”na katılan ve derece elde eden gençlere teknik gezi düzenledi. Vocathlon: Mesleki Girişim Maratonu kapsamında düzenlenen teknik gezi ile gençler, Hacettepe Teknokent Ön Kuluçka ve Kuluçka Merkezleri, Viveka Firması, Kod-Obur Games Firması, ODTÜ Teknokent Bilişim İnovasyon Merkezi, Z-Garage ve CoZone’da incelemelerde bulundu.
Son başvuru tarihi 7 Kasım
Gençlerde girişimcilik kültürünü geliştirmek üzere Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) ve Kastamonu Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen “VocathlonUniversity” Temel Girişimcilik Kampı’na başvurular başladı. Meslek yüksekokulu öğrencilerine yönelik düzenlenen girişimcilik yarışmasına katılım için 7 Kasım 2022 tarihine kadar online başvuru yapılması gerekiyor.
Vocathlon: Mesleki Girişim Maratonu başvuruları başlıyor
Mesleki orta öğretim kurumlarında öğrenim gören gençlerde girişimcilik kültürünün ve girişimcilik yetkinliklerinin geliştirilmesini hedefleyen Vocathlon: Mesleki Girişim Maratonu Programı’na başvurular başlıyor.
Genç girişimcilerin önünü açacak büyük güç birliği
Bölgesel kalkınmaya yönelik çalışmalarını hızla sürdüren Kastamonu Üniversitesi (KÜ), paydaşları ile iş birliklerine devam ediyor.
KUZKA yönetimi, bölge projelerini masaya yatırdı
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı’nın (KUZKA) Eylül ayı yönetim kurulu toplantısı için bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, TR82 Bölgesi’nde Ajans desteğiyle hayata geçirilen ve hazırlık çalışmaları yapılan projeleri görüştü.
“Vocathlon: Mesleki Girişim Maratonu” tescillendi
Gençlerde girişimcilik yetkinliklerinin artırılması amacıyla Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından uygulanmakta olan “Vocathlon: Mesleki Girişim Maratonu”nun marka tescili yapılarak koruma altına alındı.
Taşmektep'te hedef: Teknofest'te ilk üç
Adeta bir fabrika gibi üretim yapan Tarihi Kastamonu Taşmektep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, şimdilerde geleceğe dönük projelerin yarışmalarında dereceye giriyor
Mesleki Girişim Maratonu tamamlandı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mesleki Eğitim Teması kapsamında Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ile T82 ve TR81 Bölge İl Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik düzenlenen Vocathlon 2021: Mesleki Girişim Maratonu 3-5 Aralık tarihlerinde gerçekleştirildi.
Meslek lisesi öğrencilerinin projeleriyle yarıştığı maraton sona erdi
Kastamonu, Çankırı, Sinop, Bartın, Zonguldak ve Karabük illerindeki meslek lisesi öğrencilerinden oluşan 14 takımın projeleriyle yarıştığı “Vocathlon: Mesleki Girişim Maratonu" sona erdi.
Zil çaldı, ‘Vocathlon: Mesleki Girişim Maratonu’ başladı
Kastamonu, Çankırı, Sinop, Bartın, Zonguldak ve Karabük illerindeki mesleki ve teknik Anadolu lisesi öğrencilerinin katıldığı “2021 Vocathlon: Mesleki Girişim Maratonu”na, okul zilinin çalınmasıyla start verildi.
Vocathlon: Mesleki Girişim Maratonu başvurulara açıldı
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından TR82 Bölgesi’ndeki mesleki eğitim veren orta öğretim kurumlarındaki gençlere yönelik düzenlenen Vocathlon: Mesleki Girişim Maratonu Programı başvurulara açıldı