Arama
Arama Sonuçları
‘Taklitçi Hasan ve Moskof Hikmet’e kanmayın’
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Candaroğulları Mahallesinde yaptığı konuşmada “Tutamayacağı sözler verenlere kanmayın” dedi.
Kadınlar Voleybol Sahnesinde Rekabet Başladı: Kozlar Paylaşıldı!
Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde "Evinin Sultanları" voleybol turnuvası düzenlendi.
‘Evinin sultanları’ 8 Mart’ta filenin sultanları oldu
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası Projesi kapsamında Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından merkezde ve ilçelerde turnuvalar düzenlendi.
Kastamonu’yu Türkiye’ye örnek yaptı ve hala unutmadı!
1997-2003 yıllarında Kastamonu Valiliği yapan Enis Yeter; Dünya Gazetesi’ne röportaj verdi. Aradan geçen 20 yılı aşkın bir süreye rağmen; valiliği döneminde ilimizde gerçekleştirdiği projelilerle hala adından söz ettiren Vali Enis Yeter’in Kastamonu’da gerçekleştirdiği projeler ve vizyon; ilimizden örnek alınarak bir çok ilde de uygulanmaya başlamıştı.
100 gemimiz İstanbul Boğazı'na iniyor
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhuriyet'in 100'üncü yılının 'Türkiye Yüzyılı'na yaraşacak şekilde coşkuyla kutlanması amacıyla yurt genelinde ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenledi ve düzenlemeye devam edecek.
Kastamonu Üniversitesi'nde KHALID heyecanı
Kastamonu Üniversitesi’nde Endonezya Öğrenci Topluluğu ve Uluslararası Öğrenci Topluluğu tarafından Bartın, Karabük ve Kastamonu’da eğitim gören toplam 81 Endonezyalı öğrencinin katılımı ile Kastamonu Harika Olimpiyat Etkinliği, (KHALID) düzenlendi.
Bu proje Kastamonu’yu ‘spor şehri’ yapacak
Kastamonu İl Genel Meclisi’nde “Spor Vadisi”nin tüm ayrıntıları masaya yatırıldı
Hava Kontrolörleri Filenin Sultanları'nı mesajla karşıladı: "Vatanınıza hoşgeldiniz"
Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği, Avrupa şampiyonu, A Milli Kadın Voleybol Takımının uçağını havada karşıladı. Derneğin paylaşımında “Filenin Sultanlarını Türk Hava Sahasının girişinde karşıladık, Hava Trafik Kontrolörleri olarak tebrik mesajımızı ilettik” ifadeleri yer aldı.
Filenin Efeleri Portekiz'e mağlup oldu
CEV Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonası'nda mücadele eden Filenin Efeleri, gruptaki dördüncü maçında Portekiz'e 3-2 mağlup oldu.
‘Vatandaşımızın, beceriksizliğimizden kaynaklanan şaka yaptığını düşünüyoruz’
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Yüksel Aydın, MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu…
Gururumuz Melissa Vargas hakkında bilinmeyenler
Sırbistan’ı darma duman eden Melissa Vargas’ın film gibi hayatı olmuş! İşte yıldız voleybolcunun yaşadıkları
MHP İl Başkanı Şahin: ‘Hepimizin hatası var’
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Emre Şahin, kongre süreçleri hakkında basın toplantısı düzenlendi. 14 ve 28 Mayıs seçimleri ile önümüzdeki yerel seçimler hakkında da açıklamalarda bulunan Şahin, 9 Eylül’de gerçekleştirecekleri İl Kongresi sonucunda görevlerine devam edeceklerini söyleyerek; ‘’Şapkayı önümüze koyduk, hepimizin bir hatası var’’ dedi.
Cide’de ‘Filenin Sultanları’ coşkusu…
Cide Belediyesi tarafından A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası final maçı için Atatürk Özgürlük ve Gençlik Parkına dev ekran kuruldu.
Taşköprü'de Şampiyonluk heyecanı
Taşköprü, Kadınlar Voleybol Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası final müsabakasını açık havada kurulan dev ekranda izleyerek heyecanlarına ortak oldu
Helal olsun size! Avrupa Şampiyonu oldular
Filenin Sultanları 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek, Avrupa Şampiyonu oldu.
Filenin Sultanları, adım adım Avrupa şampiyonluğuna…
A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda çeyrek final maçında Polonya’yı 3-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.
Filenin Sultanları 2'de 2 yaptı
A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası C Grubu'ndaki ikinci maçında Azerbaycan'ı 3-0 yendi.
Filenin Sultanları, Avrupa’da galibiyetle başladı
A Milli Kadın Voleybol Takımı; CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’ndaki ilk maçında İsveç’i 3-0 mağlup etti.
Abana yaz sporlarını sürdürüyor
Abana Belediyesi tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları’ndaki faaliyetler devam ediyor.
Karadeniz'in güzelliklerini Aydın’da yaşıyorlar: ‘Ilgaz’ı aratmıyor’
Aydın'ın rakımı en yüksek yerleri arasında yer alan Kuyucak ilçesine bağlı 1200 rakımlı Belenova Yaylası, sosyal tesisleri, havası ve muhteşem manzarası ile dört mevsim ziyaretçi akınına uğruyor.
Ankaralı sporcular Daday'da
Ankara Başkent Jimnastik Kulübü ve Ankara Yeni Ufuklar Voleybol ve Basketbol Kulübü, Gençlik Spor Müdürlüğüne bağlı tesislerde kamp yapmak amacıyla Kastamonu'nun Daday ilçesine geldi. Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, Daday Kapalı Spor Salonu'na gelen sporcularla bir araya geldi.
Kastamonulu başkan, ‘Şöhretler Karması’ ile sahaya çıktı
Kastamonulu hemşehrimiz Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın yanısıra, eski ünlü futbolcuların da yer aldığı 'Şöhretler Karması' ile birlikte maç yaptı.
Filenin Efeleri, FIVB Challenger Kupası şampiyonu
A Milli Erkek Voleybol Takımı, Doha’da düzenlenen FIVB Challenger Kupası’nda final maçında Katar’ı 3-2 mağlup etti ve Challenger Kupası’nda şampiyon oldu.
Cideli finalist şov yaptı
Cide'de Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının finalisti Cideli sirk sanatçısı Mesut Bar tarafından gösteri sergilendi.
"MİEM, Kastamonu'ya büyük katkı sağlayacak"
AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay ve Serap Ekmekci, Kastamonu Kadıdağı Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi'ni (MİEM) ziyaret etti. Milletvekili Ekmekci, yaptığı açıklamasında; "MİEM spor turizmi açısından da ilimize büyük katkı sağlayacak" dedi.
Turnuvalar için kayıtlar başladı!
Abana Belediyesi, 38. Abana Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri festivalinde yapılacak turnuvalar için kayıtların başladığını açıkladı.