Arama
Arama Sonuçları
‘Gömü’yü komşu buldu!
Kapıkule sınır kapısının karşısındaki Bulgaristan'ın Kapitan Andreevo Gümrük Kapısı'nda, Türkiye'den ülkeye gelen bir kişinin otobüsü ile 4 aracında yapılan kontroller sırasında, beyan edilmemiş olduğu belirtilen yaklaşık 6 milyon 750 bin lira değerindeki 3 kilo 302,1 gram altına el konuldu.
Kastamonu'nun ışıldayan mağazası: Nora Takı
Ağustos ayında kapılarını Kastamonu'ya açan Nora Takı, ışıltısıyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Çelik, gümüş ve saat ürünleriyle Kastamonu halkına üst düzeyde kaliteli ve benzersiz hizmet sunan Nora Takı'nın sahibi Ömer Türkmen, tüm Kastamonu'yu mağazalarına çağırıyor.
Tarih yağmacılarına jandarma darbesi
Çorum’dan Kastamonu’ya piyasaya sürmek amacıyla tarihi eser getiren iki kişi, jandarma ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.
Eski zamanların unutulmayan bilmeceleri
Eski bilmeceler, merak edilen konular arasındadır. Kullanım anlamı bakımından eski bilmeceleri öğrenmekbve buna göre cevaplama imkanına sahip olmak isteyenlerin sayısı çoktur. Eski Bilmeceler arasından komik, kolay ve en bilinenleri sizler için derledik.
Taşköprü’de tarihi eser operasyonu
Elinde bulunan tarihi eserleri satmak için müşteri ararken yakalandı
Söz Yüzükleri Seçiminde Kalitenin Adresi: Thales Pırlanta
Hayatınızdaki özel anların simgesi olan söz yüzükleri, hem estetik güzellikleri hem de verdikleri mesajlarla önemlidir.
Rüyada altın almak ne anlama gelir? Rüyada altın almak neye işaret ediyor?
Rüyada altın almak genellikle olumlu değerlendirilir. Simgenin görülmesi sonrası sevinçli günlerin yaşanması beklenir. Gerçek hayatta önemli bir yatırım aracı olduğundan rüyalarda yer aldığında da fazlaca merak edilen altını tefsir eden rüya yorumcuları, diğer simgeleri de önemser. Rüyada altın bilezik alan kişinin maddi gücü yerinde olan biriyle evleneceği düşünülür. Altın yüzük ise hayırlı bir işe başlanacağını işaret eder. Rüyada ölüden altın almak ise üzüntülü günlerin geride kalacağını anlatır
ABD'den Sivas'a ‘Hobbit’ uyarısı!
Sivas'ta 2015 yılında yapımına başlanan Hobbit evleri telif hakkına takıldı.
Aşiret düğünlerine 'altın' kısıtlaması
Takı törenleri ile gündeme gelen aşiret düğünleri için yeni karar alındı
Taşköprü’den çalınan tabanca Tokat’ta bulundu
BOHÇACI KILIĞINDAKİ HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİ GÖZALTINA ALINDI
Sikkeci 5'ler yakalandı
Sinop'tan Kastamonu'ya tarihi eser getiren 5 şahıs Jandarma ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı.
Göze vuran baş ağrısı tümör habercisi olabilir
“Hipofiz adenomu göğüsten süt gelmesi, yüz şeklinin değişmesi, ayak numarası büyümesine kadar farklı ve ilginç belirtiler veriyor”
En Çok Tercih Edilen Akıllı Saat
Son zamanların en çok tercih edilen giyilebilir teknolojik ürünlerden olan akıllı saat modelleri birçok kombinle uyumlu bir şekilde kullanılmaktadır.
"Yardım etmek isterken mağdur olduk"
Asgari ücretle temizlik işçisi olarak çalışan vatandaş, içi altın dolu battaniyeyi yanlışlıkla deprem bölgesine gönderdi. Yardım etmek isterken mağdur olan aile depremin üzerinden 2 ay geçmesine rağmen bölgeden gelecek umutlu haberi bekliyor.
Mesleğini, Tosya'da öğrendi
Kırıkkale'de 37 yıldır atölyesinde eskiyen altında ve gümüş takılara yeniden hayat veren altın ustası Ahmet Şayık, mesleğini 37 yıldır ilk günkü aşkla sürdürüyor. Şayık, 9 yaşındayken Kastamonu'nun Tosya ilçesinde çıraklığa başladığını 3 sene içerisinde de tam olarak işi öğrenip kalfa olduğunu, sonrasında da Kırıkkale'de mesleğini sürdürdüğünü dile getirdi.
Başkan Vidinlioğlu, personeline kız istedi
Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, geçtiğimiz yıl Kastamonu basınına uzun yıllar emek veren babası Mehmet Salih Kartal’ı kaybeden belediye personeli Abdurrahman Kartal’ı en mutlu gününde yalnız bırakmayarak kız istedi.
Altın dolandırıcısı, JASAT’tan kaçamadı
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde kendisini jandarma personeli olarak tanıtan ve kapısını çaldığı ailenin ‘parmak izi’ alacağını söyleyerek altınlarını dolandıran şahıs, kaçmaya çalışırken JASAT tarafından altınlarla birlikte yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
2 milyon liralık vurgun!
Kastamonu merkezli 7 ilde gerçekleştirilen telefon dolandırıcılığı operasyonunda 16 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin, şimdiye kadar yaklaşık 2 milyon liralık vurgun yaptıkları öğrenildi.
Tarihi eser kaçakçısı yakayı ele verdi
Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde İl jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 1 şüpheli gözaltına alınırken çok sayıda tarihi eser ve tarihi eser bulmak için kullanılan ekipman ele geçirildi.
Kuyumcunun ihbarı, hırsızı yakalattı
Cide ilçesinde gerçekleşen hırsızlık olayı, jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda aydınlatıldı ve hırsızlık zanlısı yakalandı
Yanlış bilgiler mantar zehirlenmesine sebep oluyor!
Mantar araştırmacısı Naim Güleç, mantar zehirlenmeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu
Jandarmadan tarihi eser operasyonu
Jandarma ekiplerince Taşköprü ilçesinde bir evde yapılan aramalarda, çok sayıda tarihi eser, silah ve mühimmat ele geçirildi
Tüm birikimini pazar yerinde unuttu yardımına zabıta koştu
Kaybettiği para dolu çantasını zabıta bularak kendisine teslim etti
Yardımına zabıta koştu
Kastamonu’nun Daday ilçesinde gündelik işlerde çalışarak biriktirdiği parayı, pazaryerinde alışveriş yaparken kaybeden işçinin çantasını Zabıta ekipleri buldu