Arama
Arama Sonuçları
"İsrail, kanlı ellerini Gazze'nin üzerinden çek!
AK Parti Kastamonu Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda Anneler Günü dolayısıyla basın açıklaması düzenlendi. Düzenlenen basın toplantısında Gazze'deki zulme  vurgu yapıldı. Açıklamada; "81 ilde AK Partili kadınlar olarak Gazzeli anneler için dimdik ayaktayız! Kalbi Gazzeli anneler için çarpan kadınlar olarak haykırıyoruz:  Bu zulüm daha ne kadar sürecek! Yeter artık İsrail, kanlı ellerini sivillerin, annelerin, çocukların üzerinden çek!"
Kastamonu Üniversitesi’nde ‘KATİL İSRAİL’ sesleri!..
Kastamonu Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrenciler ile akademisyenler birçok ülkedeki üniversitelerde Filistin için yapılan protestolara destek vermek amacıyla yürüyüş yaptı.  
3, 2, 1 kaza!
Sık sık kazaların yaşanmasından ve otomobilleri yönlendirecek sinyalizasyon olmamasından kaynaklı 'Zulüm Kavşağı' olarak adlandırdığımız Olukbaşı Mevkii'nde yer alan bölge, yetkililerden hamle bekliyor.
Zulüm kavşağında feci kaza!
Sürekli kazaların yaşandığı Olukbaşı Mevkii’nde bulunan kavşakta, motosiklet kazası meydana geldi.
Zulüm devam ediyor!.. Sürpriz karar
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 50'ye çıkardı.
İlla biri mi ÖLMELİ!
Kastamonu Olukbaşı'nda korkutan kaza: Motosiklet ile otomobil çarpıştı. Yaralanan motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı
Kastamonu, Filistin için hem yürüdü hem haykırdı
Filistin'de yaşanan vahşet sebebiyle Kastamonu'da 'Özgür Filistin Yürüyüşü' düzenlendi. Yürüyüşe, AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Adeta insan seline dönen büyük kalabalık, ‘Filistin için özgürlük, kahrolsun terörist İsrail’ sloganları attı.
Erbakan; "D60 projesi şart!"
Tosya İlçe Başkanlığı'nda konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Filistin İsrail arasında geçen olaylara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erbakan konuşmasında D60 projesinin önemine dikkat çekerek Müslüman Ülkelerin birleşmesi gerektiğini dikkat çekti. Erbakan açıklamasında; "D60'ın İslam birliğinin yek vücut bir şekilde bu zulümlere karşı koyması gerekir" dedi
Vidinlioğlu'ndan zulüm kavşağıyla ilgili açıklama: "Çok öncesinden belliydi"
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Saraçlar Mahallesi'nde bulunan ve 6 yolu birbirine bağlayan zulüm kavşağı ile ilgili açıklama geldi: " Oranın bir problem teşkil edeceği çok öncesinden belliydi."
Zulüm kavşağı!
Kastamonu şehir merkezinin son yıllarda en hızlı gelişen bölgeleri arasında yer alan Olukbaşı mevkii, bu hızlı gelişime yapısal olarak yeterince ayak uyduramıyor. Özellikle son 10 yılda art arda konut ve iş yerlerinin inşa edildiği bölgede içinden çıkılmaz hale gelen trafik sıkıntısı, Kastamall AVM'nin hizmete girmesi sonrası oluşan yoğunluk nedeniyle içinden çıkılmaz hale geldi.
"Düzensiz göçü, şehrin gündeminden çıkaracağız"
İstanbul Valisi Davut Gül, medya temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda düzensiz göç konusunun şehrin gündeminden çıkacağını vurguladı.
Zulüm tam 'gaz' devam!.. Sırada LPG var
Ağustos ayına hızlı başlayan akaryakıt fiyatlarına zamlar peş peşe geliyor. Motorin gece yarısı zamlanırken, LPG'ye büyük zam yolda...
Erbakan: ‘İttifaka yanlışları düzeltmek için girdik’
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “İttifaka yanlışa ortak olmak için değil, yanlışları hep birlikte düzeltmek için girdik" dedi.
Tüm dünyaya "KKTC'yi tanıyın" çağrısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gelin Ada'daki gerçeklere daha fazla sırtınızı dönmeyin. KKTC'yi bir an evvel tanıyın." dedi.
CHP: Çakma ekonomist, millete çay kaşığıyla verdiğini kepçeyle alıyor
CHP ÖRGÜTLERİNDEN ZAMLARA KARŞI 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI...
İHH “UrumçiKatliamı”nı unutmadı
Kastamonu İnsani Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği’nce 5 Temmuz 2009 yılında Çin yönetimi tarafından yapılan provokatif eylemler sonucunda yaşanan UrumçiKatliamı’nın 14’üncü yıl dönümü nedeniyle Nasrullah Meydanı’nda basın açıklaması düzenlendi.
EN GÜZEL CUMA MESAJLARI RESİMLİ 2023 (Kurban Bayramı'na özel cuma günü kutlama sözleri) | 'Hayırlı Cumalar' dilemek için anlamlı, etkileyici, ayetli, farklı, dualı, hadisli, yazılı, yeni cuma mesajları
Cuma mesajları 2023 resimli, kısa... Bir cuma gününe daha kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Müslümanlar, en güzel cuma mesajlarına ilgi gösteriyor. Mübarek Kurban Bayramı'nın 3. gününde sevdiklerinin hem bayramını hem de cuma gününü tebrik etmek isteyenler, dualı, ayetli ve hadisli cuma mesajlarını tercih edecek. Anneye, babaya, patrona, arkadaşa ve akrabalara cuma dualarını iletmek isteyenler için fotoğraflı, görsel, en şık cuma mesajlarını derledik... Sizler de 'Hayırlı Cumalar' ve 'Cumanız Mübarek Olsun' gibi cuma sözlerini yakınlarınıza iletebilirsiniz. İşte, 30 Haziran bayramın üçüncü gününe özel en güzel, hadisli, dualı, hem görsel hem yazılı cuma mesajları ve cuma günü kutlama sözlerinden alternatifler.
Kılıçdaroğlu: Değişimin önünü açacağım
"Beklediğimizi alamadık açıkça ifade etmek gerekirse kazanamadık"
Kastamonu konserinde öyle bir şey dedi ki
Dün gece Türk Dünyası Günleri etkinlikleri kapsamında Kastamonu’da sahne alan Ali Kınık, eserlerini seslendirirken, ülke gündemine de kayıtsız kalmadı
"Bu ülkede sanatçının özgür olmadığı hangi alan var?"
Kastamonu’da sahne alan sanatçı Ali Kınık, Melek Mosso’nun ödül töreninde söylediği sözlere gönderme yaparak, “Söyler misiniz, bu ülkede sanatçının özgür olmadığı hangi alan var?
Kastamonu'da Cumhur İttifakı tam kadro toplandı. Mesajları net!
Kastamonu'da Cumhur İttifakı'nın temsilcileri uzun zaman sonra ilk kez bir araya geldi. Doğa Kültür Köyünde bir araya gelerek basın açıklaması yapan İttifak Üyeleri, 28 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesinde fikirlerini aktardı.
‘14 Mayıs’ta tabi ki milli iradeyi destekleyeceğiz’
Memur-Sen İl Divan Toplantısı, Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız’ın katılımıyla Şehit Şerife Bacı Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Genel Başkan Yıldız’ın yanı sıra; AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, 1. Sıra Milletvekili Adayı Halil Uluay, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, Memur-Sen İl Başkanı İrfan Bakır ve Memur-Sen’e bağlı sendikaların başkanları ile yöneticileri katıldı.
‘Kara büyü’ iddiası!..
Kastamonu’da hayvanseverler ve esnafların sokakta besledikleri ve bakımlarını yaptıkları kedilerin kuyrukları kimliği belirsiz kişi ya da kişilere kesildi.
Egemenliğimizin 103. yıl gururu
Ulusal egemenliğimiz sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 103’üncü yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, tüm yurtta olduğu gibi Kastamonu’da da bir dizi etkinlik düzenlendi.
CHP’nin Kastamonu Adayı Yalçın: ‘Üç vekilimizi de meclise göndereceğiz’
CHP İl Başkanlığı’nın milletvekili aday tanıtım toplantısı, Grand Moni Belediye Konferans Salonu’nda sonunda gerçekleştirildi.
‘En büyük yatırımı insana yapacağız’
CHP İl Başkanlığı’nın milletvekili aday tanıtım toplantısı, Grand Moni Belediye Konferans Salonu’nda sonunda gerçekleştirildi.
Kastamonu, artan kiralara tepkili
Türkiye genelinde son bir yılda yüzde 168 artan kiralar, deprem sonrası fırsatçılar eliyle yeniden yükselişe geçti. Gayrimenkul değerleme uzmanları acil önlemler alınmazsa barınma krizinin daha da körükleneceğini belirterek, yetkilileri uyardı. Artan ev kiraları konusunda vatandaşların düşüncelerini sorduk. Detaylar haberimizde.