“Kastamonu’da yarım kalan hikayemi tamamlamak istiyorum”;

“Kastamonu’da yarım kalan hikayemi tamamlamak istiyorum”

GMG Kastamonuspor teknik direktörü Levent Eriş, art arda oynanacak iki deplasman maçları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu...



.

Tecrübeli teknik adam, Cumartesi ve Çarşamba günü oynanacak olan iki maçı da kaybetmeden atlatmayı umduklarını vurguladı.

“İKİ MAÇI KAYBETMEDEN ATLATMAYI UMUYORUZ”

GMG Kastamonuspor Teknik Direktör Levent Eriş, alt sıralarda yer alırız endişesinin olmadığın dile getirerek, “Bu iki maçı kaybetmeden atlatmayı umuyoruz. Böyle olduğu taktirde puan farkının da açılacağını düşünürsek, alt sıralarla olan bağlantımızı koparacağız. Zaten Pazarspor galibiyetiyle de bu konuda rahatlamıştık açıkçası. Zaten alt sıralarda yer alırız endişesi bizde hiçbir zaman yoktu. Ben sadece önümüzdeki senenin hazırlıklarını, planını programını yapmak, ona göre hareket etmek için bu iki maça bakıyorum” ifadelerine yer verdi.

“TEKRAR HAYATA DÖNDÜĞÜM YERDE HEDEFLERE ULAŞMAK İSTİYORUM”

Kastamonu’da yarım kalan hikayesinin olduğunu ve bunu tamamlamak istediğini dile getiren Eriş, şunları söyledi: “Eğer bu sene şampiyonluk isteseydim üst sıralara oynayan çok da değerli kulüpler vardı ben bunları kabul etmedim. Kastamonu’da yarım kalan hikayemi tamamlamak istiyorum. Tekrar hayata döndüğüm yerde hedeflere ulaşmak istiyorum. Önümüzdeki iki müsabakanın kaybetmediğimiz ve iyi bir oyunla döndüğümüz maçlar olmasını umuyorum. Kazanmak isteyeceğiz. Geleceğe dönük planlarımız bu maçlara endeksli olmasa dahi kazandığımız takdirde rahatlayacağız. Sadece bu 2 maç değil, önümüzdeki 12 maç da birbirinden değerli. Çünkü bu maçlardaki görüntülere göre senenin planlaması yapılacak.”


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum