Raporlar meclisten çıktı;

Raporlar meclisten çıktı

Çatalzeytin Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Ahmet Demir başkanlığında toplandı....

Bir yıl görev yapacak Encümen Üyeliği’ne gizli oyla Refah Akçay ve Orhan Tan, bir yıl görev yapacak İmar Komisyonu Üyelikleri’ne Hüseyin Tolga İnce, Sercan Eryiğit ve Fikret Çetin, bir yıl görev yapacak Plan Bütçe Komisyonu’na Refah Akçay, Abdurrahman Özcan ve Ergün Şentürk seçildi.


Meclis Başkan Vekili Abdurrahman Özcan başkanlığında Faaliyet Raporu ve Denetim Raporu’nun görüşülmesine geçildi. Raporlar müzakere edildikten sonra oylamaya sunuldu. Oy birliği ile kabul edildi.
Çelebiler Mahallesi 180 ada 4 parsel ve 185 ada 14 parsellerdeki yerlerin trafo konulması için 29 yıllığına Başkent Elektrik Dağıtım A,Ş.’ye kiralanması için Belediye Başkanı ve Belediye Encümeni’ne yetki verilmesi kabul edildi.
Zincir marketlerde İşyeri Açma İzin Harcı’nın konumuna göre 40 bin – 60 bin TL arasında alınmasına Belediye Meclisi’nin 01.12.2022 tarih ve 74 Sayılı Ücret Tarifeleri Kararı’na eklenmesine Belediye Meclisince oy birliği ile karar verildi.
Dilekler bölümünde söz alan Belediye Meclisi Üyesi Emin Türkay Öztürk, Faaliyet Raporu ve Denetim Raporları’nın Meclis Toplantısı’ndan önce üyelere göndermesini önerdi.
Belediye Başkanı Ahmet Demir’in, belediye çalışmaları hakkında meclisi bilgilendirmesinden sonra toplantı sona erdi. (Çatalzeytin Mektubu Gazetesi)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum