Muhteşem final!;

Muhteşem final!

23’ÜNCÜ GELENEKSEL KASTAMONU TÜRK DÜNYASI GÜNLERİ BÜYÜK BİR COŞKUYA SAHNE OLDU...

Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen 23 ülkeden ve turanî halktan gelen ekiplerin sahne aldığı 23’üncü Geleneksel Kastamonu Türk Dünyası Günleri etkinlikleri muhteşem bir kapanış ile sona erdi. Cumhuriyetin 100’üncü yılında gerçekleştirilen ve on binlerce kişinin Kastamonu Belediyesi konser alanını doldurduğu kapanış gecesinde gerçekleştirilen birbirinden özel gösteriler büyük beğeni topladı.

FİNALE BURAK BULUT VE KURTULUŞ KUŞ DAMGASI

Üçüncü gün etkinlikleri turan halkları dans gösterileri ve ses sanatçılarının sahne almasıyla başladı. Ardından Alperen Kekilli’nin birbirinden özel şarkıları meydanı dolduran kalabalık ile birlikte söylendi. Gece havai fişek gösterisinin ardından Anadolu Ateşi’nin sahne şovuyla daha da renklendi. Türk Dünyası Günleri’nin kapanışı ise sevilen sanatçılar Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş’un muhteşem konseriyle oldu. Bulut ve Kuş’un şarkılarını hep bir ağızdan söyleyen coşkulu kalabalık, gecenin mimarı Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu’nu da uzun süre alkışladı.

Kapanış töreninde konuşan Belediye Başkanı Vidinlioğlu, yeni konserlerin sözünü verirken kalabalığın coşkusundan bir hayli memnun kaldığını ifade etti.

HEDEF; ‘TÜRK DÜNYASI KURULTAYI’

Üç gün boyunca sahada aktif olarak görev alan emniyet güçlerine de teşekkür eden Başkan Vidinlioğlu, “Belediye personelimiz de üç gündür büyük emek sarf etti. Onlar da hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü ise sizlere etmek istiyorum, bizleri bugün yalnız bırakmadınız” dedi. Başkan Vidinlioğlu, sahne alan tüm sanatçılara plaket ve çiçek vererek etkinliklere katkılarından ötürü de teşekkür etti. Kastamonu’nun doğal güzelliklerinden de bahseden Başkan Vidinlioğlu, Türk Dünyası Kurultayı hedefini yineledi. 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum