Gelecek kırsalda şekillenecek!;

Gelecek kırsalda şekillenecek!

Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında Sinop’ta düzenlenen toplantıda; Sinop İl Müdürü olarak görev yapan Tarım ve Orman Eski Kastamonu İl Müdürü Fatih Önlem ile Kastamonu Tarım ve Orman İl Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu bir araya geldi....

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen ve bir kısım finansmanı IFAD  (Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu) tarafından karşılanan "Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi" bölge toplantısı Sinop’ta düzenlendi. 

KDAKP kapsamında yürütülen çalışmaların yerinde görülmesi ve 2024 yılı Yıllık Çalışma Plan ve Bütçesinin (YÇPB) görüşülmesi amacıyla gerçekleştirilen toplantıya Kastamonu, Bartın ve Çankırı İllerinden temsilciler katıldı.

Toplantıda konuşan Sinop İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Önlem, KDAKP bölge toplantılarının belirli aralıklarla devam etmesi gerektiğini, yapılacak bu toplantıların projenin ilerlemesine ve tecrübelerin aktarılmasına vesile olacağını, belirterek proje İllerine başarı temennisinde bulundu.  

2020-2022 yıllarında Sinop’ta gerçekleştirilen projeler ile 2023 yılında uygulanacak olan projeler hakkında hazırlanan sunumla başlayan toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ve soru-cevap ile devam etti.  

Toplantıya Sinop İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Önlem, Kastamonu İl Müdürü ve Bölge Koordinatörü Bekir Yücel  Tanrıkulu, Bartın İl Müdürü Yasin Önder, Çankırı İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, İl Müdür Yardımcıları, Bölge Koordinatörü Murat Demirbük, UNDP Bölge İzleme ve Değerlendirme Görevlisi Serkan Mert, Şube Müdürleri ile Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesinde görevli teknik ve sağlık personeli katıldı.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum