KÖY-KOOP da ‘Nefes’ alacak;

KÖY-KOOP da ‘Nefes’ alacak

Kastamonu KÖY-KOOP ile Özel Nefes Hastanesi arasında ‘indirim’ protokolü imzalandı...

Kastamonu Köy Kalkınma ve Diğer Tarımsal Amaçlı Kooperatifler Birliği (KÖY-KOOP) yönetimi ile Özel Nefes Hastanesi arasında ‘indirim’ protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında birlik bünyesinde bulunan kooperatif ortakları ile birlik çalışanlarının eş ve çocuklarının yararlanacağı imkân ile muayene ücretlerinde yüzde 20 oranında indirim sağlanması karara bağlandı.


Konuyla ilgili açıklama yapan Kastamonu KÖY-KOOP Başkanı Erol Akar; “Yaklaşık 20 bin ortağımız ile çalışanlarımızın eş ve çocuklarının yararlanabileceği bu çalışma ile ortaklarımıza önemli bir katkı sağlanmış olması, kooperatiflerimiz adına önemli bir çalışma olmuştur. Gerçekten desteğe ihtiyaç duyan bir kesime gösterilen bu yaklaşım, Birlik yönetim kurulu olarak bizleri mutlu etmiştir. Bu çalışma sürecinde yakın ilgisini gördüğümüz Yönetim Kurulu üyeleri sayın Op. Dr. Muhittin Öncü ve Dr. Sinan Altıkulaç ile diğer yönetim kurulu üyelerine ve hastane personeline Kastamonu KÖY KOOP Birliği olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. 



Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum