"Hayalimizdi, gerçek oldu";

"Hayalimizdi, gerçek oldu"

15 yıldır kasaplık mesleği içerisinde olan Oğuz Bacakoğlu, Bereket Et dükkanını açtı....

 Olukbaşı Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Bereket Et dükkanı yapılan açılış programıyla hizmet vermeye başladı. Bereket Et dükkanının sahibi Oğuz Bacakoğlu; "Bereket Et olarak, Kastamonu halkının hizmeti için bugün açıldık. Hayalimizdi gerçek oldu.Tüm halkımızı hem kaliteli hem de güvenli et yiyebilecekleri işletmemize bekliyoruz" dedi.  

Açılışa Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkan Yardımcıları Çetin Bektaş, Raşit İbrahimoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Dursun Ergin, Cemiyet ve TAŞİKO Kooperatif Başkanı Ahmet Sarı Ziraat Odası Başkanı Mehmet Butur katılım sağladı.



"HALKIMIZI HEM KALİTELİ HEM DE GÜVENLİ ET YİYEBİLECEKLERİ İŞLETMEMİZE BEKLİYORUZ"

Berek Et dükkan sahibi Oğuz Bacakoğlu hayali olan bu dükkanının artık gerçek olduğunu dile getirerek şöyle konuştu;  "Yılladır bu mesleğin içerisindeyim. Kastamonu halkının daha iyi hizmetler adına emek verdik. Bir kasap ne kadar iyi olur ne kadar güzel olur düşündük ve yapmaya çalıştık. Bereket Et olarak, Kastamonu halkının hizmeti için bugün açıldık. Tüm halkımızı hem kaliteli hem de güvenli et yiyebilecekleri işletmemize bekliyoruz.  İlk dükkanımı açıyorum ama 15 yıldır bu mesleğin içerisindeyim. Babam çiftçilik mesleği ile uğraşıyor dükkanımda babamın organik olarak yetiştirdiği hayvanlar ve hayvansal gıdalar güvenilir bir şekilde tezgahımızda olacak.  Daha iyi hizmet adına sistemde gördüğümüz artılarını eksilerini not alarak halkımız için uğraşıyoruz. Kırmızı etler çiftliğimizden, tavuklar yine bilindik tanıdık kaliteli markalar. Ürünlerimizi gönül rahatlığıyla alabilirler. Aynı zamanda garantilidir en ufak bir şikayette geri dönüş alınır. Telefonlarımız daima açık. Her türlü eleştiri ve öneriye açığız. Hayalimizdi gerçek oldu."

Açılış programın ardından davete gelen vatandaşlara yemek ikram edildi.  

 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum