Ali Cabbar kimdir? hikayesi ne?;

Ali Cabbar kimdir? hikayesi ne?

Şarkıcı Emir Can İğrek’in Ali Cabbar şarkısı sosyal medyanın gündeminde bir süredir dolaşmakta. Ali Cabbar’ın şarkı sözleri ve hikayesi Google arama motorunda araştırılıyor. Peki, Ali Cabbar kimdir kimin şarkısıdır? Ali Cabbar hikayesi nedir?...

Ali Cabbar kimdir kimin şarkısıdır? Ali Cabbar hikayesi nedir?

Ali Cabbar isimli birinin hikayesinin anlatıldığı Ali Cabbar şarkısı sosyal medyada gündem oldu. Emir Can İğrek’in söylediği Ali Cabbar isimli şarkının hikayesi ve Ali Cabbar şarkı sözleri araştırılıyor. Peki, Ali Cabbar kimdir kimin şarkısıdır? Ali Cabbar hikayesi nedir?

Ünlü şarkıcı Emir Can İğrek'in 'Parti İptal' albümünde yer alan Ali Cabbar şarkısı sosyal medyada gündem oldu. Ali Cabbar şarkısının hikayesi merak ediliyor.

ALİ CABBAR KİMDİR, HİKAYESİ NEDİR?

Emir Can İğrek’in Ali Cabbar şarkısı çıktığı günden beri çok konuşuluyor. Şarkıya konu olan Ali Cabbar’ın hikayesi merak ediliyor.

Tekirdağ'ın küçük bir köyünde yaşayan Ali Cabbar, beş çocuklu ailenin ortanca oğludur. Köydeki düğünlerde babasıyla gırnata çalıyordur.

Ali Cabbar yine bir gün gittiği bir düğünde köyünden bir kıza sevdalanır. Ancak kızın ailesi kızı isteyen bir başkasıyla nişanlar.

Bir gün babasının 'Al gırnatanı oğlum, akşama düğün var. Yürü Ali Cabbar.' demesi üzerine düğüne doğru yola çıkar. Ali Cabbar, gittiği düğünde gırnatasını çalarken sevdiği kızın evlendiğini görür.

Aşkı artık kara sevdaya dönene Ali Cabbar gördüklerinden sonra askere gitmeye karar verir. 6-7 ay sonra ise köye Ali Cabbar'ın şehit düştüğü haberi gelir.

PEKİ ALİ CABBAR HİKAYESİ GERÇEK Mİ?

Ali Cabbar hikayesini doğrulayan herhangi bir veri bulunmamaktadır. Hikayenin anonim olduğu iddia edilmektedir.

Hikayede Ali Cabbar'ın Tekirdağ'da yaşadığı ifade ediliyor ancak hikaye doğrulanamadığı için herhangi bir teyit alınamıyor.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum