MHP Kastamonu İlçe Kongreleri sona erdi;

MHP Kastamonu İlçe Kongreleri sona erdi

MHP Abana İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi gerçekleşti. Yapılan seçimde Hasan Özlü İlçe Başkanı olarak seçildi. Böylelikle MHP Kastamonu İlçe Başkanlık seçimleri tamamlanmış oldu....

MHP İlçe Kongreleri sona erdi. MHP Abana İlçe Başkanlığı Olağan Genel kurulu toplantısıyla tamamladığı Başkanlık Seçimlerinde Abana İlçe Başkanı Hasan Özlü oldu.


Milliyetçi Hareket Partisi İlçe kongrelerini hız kesmeden sürdürdü. Bugün Abana İlçesinde yapılan İlçe Başkanlık Seçiminin ardından seçimler sona erdi. Kimi ilçelerde değişim kararı alınırken kimi ilçelerde ise mevcut başkanla yola devam edildi. Bugün Abana'da yapılan seçimin ardından bir ilçede daha değişim kararı alındı.

MHP Teşkilatı, İl yöneticileri ve parti mensuplarının geniş katılımıyla gerçekleştirdikleri Abana İlçe Kongresinde mevcut başkan için değişim kararı verildi. Yapılan seçimde MHP Abana İlçe Başkanı Hasan Özlü oldu.

Abana İlçe Kongresine katılan Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu: "Milletimize hizmet yolunda diyar diyar Anadolu şiarıyla gerçekleştirdiğimiz ilçe kongrelerimizi Abana İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi ile tamamladık. İl yöneticilerimiz, parti mensuplarımız ve ülküdaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Abana İlçe Başkanlığı Olağan Kongresinde ilçe başkanı olarak seçilen Sayın Hasan Özlü ve yönetimine başarılar diliyorum. Bu vesile ile Milliyetçi Hareket Partimizde görev alan tüm ilçe başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerini tekrardan tebrik ediyorum." dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum