Milletvekili Ekmekci'den İhsangazi çıkarması;

Milletvekili Ekmekci'den İhsangazi çıkarması

AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci,İhsangazi ilçesini ziyaret ederek birtakım ziyaretlerde bulundu. Milletvekili Ekmekci açıklamasında; " İhsangazi'nin kalkınması ve gelişmesi için elimizden gelen desteği vermeyi sürdüreceğiz" ifadelerine yer verdi....

AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, İhsangazi ilçesini ziyaret etti. İhsangazi Belediye Başkanı Hayati Sağlık ile Belediye Başkanlığı'nda bir araya gelen Milletvekili Ekmekci, Belediye Başkanı Hayati Sağlık'a çalışmalarında başarı diledi. Milletvekili Ekmekci İhsangazi Belediye Başkanlığı'na yaptığı ziyaret sonrasında; "İhsangazi'nin kalkınması ve gelişmesi için elimizden gelen desteği vermeyi sürdüreceğiz" ifadelerine yer verdi.

"İŞVEREN VE İŞÇİLERİMİZİN YÜZÜNÜN GÜLMESİ SORUMLULUĞUMUN BİR PARÇASI"

Milletvekili Ekmekci, akabinde AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Ayvacı ve yönetimi ile bir araya gelerek ilçe esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti. Milletvekili Ekmekci'nin İhsangazi programının devamında tekstil fabrikasına ziyarette bulundu. Milletvekili Ekmekci, fabrika  ziyaretine ilişkin; "Kadın Kolları İl Başkanlığımdan beri tekstil fabrikalarını muhakkak ziyaret ediyorum. Çalışanlar ile sohbet ediyorum. İşveren ve işçilerimizin yüzünün gülmesinin sorumluluğumun bir parçası olduğunun bilincindeyim. Birlikte başaracağız" dedi.


"HEDEFİMİZ İLÇELERİMİZİ KALKINDIRMAK"

Milletvekili Ekmekci'nin İhsangazi programının bir sonraki durağı dere ıslah çalışmalarının devam ettiği alan oldu. Milletvekili Ekmekci;  "İhsangazi'de dere ıslahı başta olmak üzere kamu çalışmalarını yerinde gördük. Vatandaşlarımızın sorularını cevapladık. Hedefimiz ilçelerimizi kalkındırmak ve vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek" ifadelerine yer verdi.


"ÜNİVERSİTEMİZ İVMESİNİ HER GEÇEN GÜN YÜKSELTİYOR"

Milletvekili Ekmekci akabinde Kastamonu Üniversitesi İhsangazi Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret etti. MYO Müdürü Doç. Dr. Osman Topaçoğlu ve akademisyenler ile  bir araya gelen Ekmekci, verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini açıkladı. Milletvekili Ekmekci konuyla ilgili;  "Üniversitemiz ilimizdeki tüm birimleri ile ivmesini her geçen gün yükseltiyor.Daim desteğiz" dedi.


"MUHTARLARIMIZ VATANDAŞLARIMIZIN SESİ"

Milletvekili Ekmekci son olarak İhsangazi ilçesinde 10 mahalle ve 23 köy muhtarıyla bir araya gelerek, ilçedeki konular üzerine toplantı gerçekleştirdi. Milletvekili Ekmekci yaptığı açıklamada;  "İhsangazi'de 10 mahalle ve 23 köy muhtarımız ile verimli bir toplantıda bir araya geldik. Demokrasimizin mihenk taşı muhtarlarımız vatandaşlarımızın sesi.İlçemizi tüm yerleşimleri ile işbirliği ve istişare içinde geliştirmenin hedefindeyiz. Birlikte başaracağız" ifadelerine yer verdi. 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum