"İlla edep illa edep...";

"İlla edep illa edep..."

AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı ve Kastamonu Belediye Meclis Üyesi Akif Güzel CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin'in açıklamalarına yönelik yazılı bir açıklama yayınladı. Güzel, açıklamasında; "Kabul oyu veren Meclis Üyelerimizi ve Partimizi 'üslupsuzca' itham ederek Meclis işleyişini bilmediğini kamuoyu önünde ikrar etmiştir. Bir konunun Meclis Üyeleri tarafından komisyona sevki konusunda kabul oyu vermek, o işle ilgili kabul oyu vermek anlamına gelmemektedir Erbilgin. Kamuoyunu yanıltacak her adımınıza bundan sonra da müsaade etmeyeceğimizi bilmenizi isteriz. İlla edep, illa edep" dedi....

"ERBİLGİN,  MECLİS İŞLEYİŞİNİ BİLMEDİĞİNİ KAMUOYU ÖNÜNDE İKRAR ETMİŞTİR"

AK Parti Kastamonu Merkezi İlçe Başkanı, Belediye Meclis Üyesi Akif Güzel açıklamasında, şu ifadelere yer verdi;  "CHP Kastamonu İl Başkanı Erbilgin, Belediye Meclisimizin Eylül Ayı oturumunda görüşülen bir takım konularla ilgili yapmış olduğu açıklamalarla gündem olma çabasını sürdürmektedir. Kullanmış olduğu hakaretamiz ifadeler ve kelimeler bir siyasetçiye yakışan üslup asla değildir. Genel Seçimlerde almış oldukları seçim hezimeti bir tarafa, kendi içlerinde Genel Başkanlarına başkaldırma ve farklı arayış çalışmalarını unutturma gayretinden öteye gitmeyecek olan bu açıklamalara aynı zamanda AK Parti Belediye Meclis Üyesi olma sıfatıyla cevap vermek istiyorum. Belediye Meclisinin Eylül ayı ilk oturumunda gündeme alınan maddelerden biri olan 'Belediyenin Kredi Çekme' talebi, Belediye Meclisince görüşülmüş ve bu hususta konunun değerlendirilmek üzere komisyona sevki oylanmıştır. Toplantıya katılan Belediye Meclis üyelerimiz, konunun komisyonda görüşülmesi amacıyla yapılan oylamada kabul oyu vererek komisyona sevkini sağlamışlardır. Ancak komisyon, konunun Mecliste oylanması gerektiği gerekçesiyle komisyon gündemine almamıştır. Yapılan ikinci oturumda da AK Parti Gurubu olarak Belediyenin kredi çekme konusundaki talebine karşı olumsuz oy kullanılmıştır. Erbilgin ise kredi çekme konusunun komisyonda görüşülmesi ile ilgili kabul oyu veren Meclis Üyelerimizi ve Partimizi 'üslupsuzca' itham ederek Meclis işleyişini bilmediğini bir anlamda kamuoyu önünde ikrar etmiştir. Bir konunun Meclis Üyeleri tarafından komisyona sevki konusunda kabul oyu vermek, o işle ilgili kabul oyu vermek anlamına gelmemektedir Erbilgin."

" İLLA EDEP, İLLA EDEP..."

Güzel son olarak; "Sizlerin yaptığı 'muhalefet' bile değil. Muhalefet etmek her şeye karşı olmak değil, faydalı olanı desteklemek ve yol göstermektir. Ancak bu hususta belli ki yaklaşan yerel seçimler öncesinde Belediye Meclis Üyelerimize saldırarak kendinize alan açma gayreti içerisindesiniz. Buna bu zamana kadar müsaade etmediğimiz  gibi kamuoyunu yanıltacak her adımınıza bundan sonra da müsaade etmeyeceğimizi bilmenizi isteriz. İlla edep, illa edep.."

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum