Kayaçal'dan sert çıkış : "5 yıl daha heba etmeye hakkınız yok!";

Kayaçal'dan sert çıkış : "5 yıl daha heba etmeye hakkınız yok!"

28. Dönem MHP Milletvekili Adayı Mehmet Kayaçal, Abana ilçesinde sahil tahkimat projesinin yeniden başladığını duyurdu. Kayaçal sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, ilçede belediyenin değişmesi gerektiğini vurgulayarak; "Koltuk kavgalarınız yüzünden ilçenin bir 5 yılını daha heba etmeye hakkınız yok!" dedi....


Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar tarafından başlatılan Abana Sahil Tahkimat projesi yeniden başladı. 28. Dönem MHP Milletvekili Adayı Mehmet Kayaçal, proje için sosyal medya hesabından 'Çok şükür' diyerek yaptığı açıklamada; "6 yıl önce rahmetli Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar ağabeyimin başlattığı ancak ömrünün yetmediği, sahil tahkimat projesi tekrardan başladı çok şükür. Geçen gün tahmin ettiğimiz üzere, deniz kenarından taşları kayaları taşımak için yol yaptılar. Dalgalar yolu bozmaz inşallah! 2024 yazına limana kadar bitirebilirlerse, denize gelen insan sayısı artar, esnaflar ilk kez rahat bir nefes alır. Otel yatırımlarımıza da başlarız" dedi.


"ABANA'DA BELEDİYE'NİN DEĞİŞMESİ GEREKİYOR"

Öte yandan Kayaçal belediyenin değişmesi gerektiğini de dile getirerek;  "Öncelikle 31 Mart 2024'te Abana'da belediyenin değişmesi gerekiyor. Ancak yerine gelecek kişinin de gideni aratmaması daha çok önemli. Bu noktada ilçenin kalbur üstü iş insanlarına çok büyük işler düşüyor. Koltuk kavgalarınız yüzünden ilçenin bir 5 yılını daha heba etmeye hakkınız yok!" dedi.


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum