Hastanenin kabul etmediği kadının dilekçesi ortaya çıktı;

Hastanenin kabul etmediği kadının dilekçesi ortaya çıktı

......

Kastamonu'nun Araç ilçesinde yaşayan ALL Lösemi hastası Necla Özbay, Temmuz ayında yaptığı 'Doktor beni kabul etmiyor' paylaşımının ardından geçtiğimiz hafta sonu hayatını kaybetmişti.

İki çocuk annesi Özbay’ın 23 Temmuz 2023 tarihinde hastane başhekimliğine yazdığı mesaj ortaya çıktı. Mesajında hastanenin ‘Necla Özbay’ı kurul kararıyla hastanemize almama kararı aldık’ cevabının kendisine verildiğini iddia eden kadın, kararın nedenini ise öğrenemediklerini kaydetmişti.

Hastanenin başhekimliğine hitaben yazılan yazıda; ‘’20 Temmuz 2023 tarihinde hastanenizin hematoloji polikliniğine geldim, bekleyin dediler. 3 saat kadar bekletildikten sonra eşim akıbetimizi sordu, aldığımız cevapsa şu oldu; ‘’Necla Özbay’ı kurul kararıyla hastanemize almama kararı verdik’’ verdikleri bu kararın sebebini sorduğumuzda düzgün bir cevap alamadık, bu kararın sebebinin yazılı olarak verilmesini istedik, vermediler’’ ifadelerine yer verdi.

 

Temmuz ayında sosyal medyada yaptığı paylaşımında 'Gitmedik hastane kalmadı, çocuklarım için Gazi'ye geldim, doktor beni kabul etmiyormuş, resmen ölüme terk edildim' diyen iki çocuk annesi Özbay’ın hayatını kaybetmesinin ardından hastane yönetimine yazdığı mesaj yürekleri burktu.

 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum