Civelek'ten Babaş yorumu; "Işığı düşünmeden kapatırsan...";

Civelek'ten Babaş yorumu; "Işığı düşünmeden kapatırsan..."

Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, AK Parti'den Kastamonu Belediye Başkanlığına aday gösterilen Tahsin Babaş'ı tebrik etti. Başkan Civelek dikkat çeken açıklamasında; "Işığı düşünmeden kapatırsan , karanlıkta çok düğme ararsın. Kaldığın yerden yürüyeceksin inşallah Tahsin Başkanım" dedi....

Öte yandan Başkan Civelek, 20 yıllık başkanlık tecrübesine dayandığını belirterek,Tosya’da Kazım Şahin, Taşköprü ‘de Hüseyin Aslan ve Cide’de Nejdet Demir'in yeniden aday olarak açıklanacağını ümit etti.

"İŞİ EHLİNE TESLİM ETMELİYİZ"

Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Işığı düşünmeden kapatırsan , karanlıkta çok düğme ararsın. AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayımız;Tahsin Babaş ağabeyimiz. Hayırlı ve uğurlu olsun inşallah. Kaldığın yerden yürüyeceksin inşallah Tahsin Başkanım. 20 yıllık başkanlık tecrübem diyor ki; Tosya’da Kazım Şahin ağabeyimiz, Taşköprü ‘de Hüseyin Aslan ağabeyimiz ve Cide’de efsane olmuş Nejdet Demir Başkanımız yeniden aday olarak açıklanır inşallah. Belediye başkanlığının okulu yok, adanmışlık ruhuyla çalışan, tecrübeli ve başarısı isbatlanmış, makam hırsı değil çalışma hırsı olan kişilerin kıymeti bilinmeli ve işi ehline teslim etmeliyiz."

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum