İlçe devlet hastanesine ‘ameliyathane’ müjdesi;

İlçe devlet hastanesine ‘ameliyathane’ müjdesi

Cide Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan alanlar yeniden gözden geçirilerek, hastane ameliyathanesinde tespit edilen eksiklikler en kısa sürede tamamlanarak eksiksiz, daha etkin ve kaliteli olarak faaliyete geçmesi ve hizmete alınması planlamaları yapıldı....

Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, beraberinde; Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan Kepiçoğlu ve Destek Hizmetleri Başkanı İsmail Hakkı Demir ile birlikte Cide ilçesinde Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi, Cide Rıfat Ilgaz Aile Sağlığı Merkezinde ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonunda görev yapan personelleri de ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyarete eşlik eden Cide Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Burcu Sökmen, TSM Başkanı Dr. Berk Aydın, Cide Devlet Hastanesi İdari Mali İşler Müdürü Ramazan Yaman, Aile Hekimi Uzmanı Hafize Yeğin, Aile Hekimi Uzmanı Burak Seyis, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Şebnem Musabeyli, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Emine Müge Özkan, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Mert Çırakman, Diş Tabibi Merve Geçgel nezaretinde; İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, 26 Kasım 2022 tarihinde hizmet sunumuna başlayan 35 yataklı Cide Devlet Hastanesinde hekimler ile yaptığı görüşmenin ardından, görev yapan tüm personeller ile de görüşerek Cide’de sunulan sağlık hizmetleri konusunda istişarelerde, inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

Cide Devlet Hastanesi için yapılan değerlendirmeler sonucunda Sağlık Müdürü Derdiyok’un yaptığı saha denetimleri ile incelemeler ve öncesinde yapılan hazırlıklar kapsamında, Cide Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan alanlar yeniden gözden geçirilerek, hastane ameliyathanesinde tespit edilen eksiklikler en kısa sürede tamamlanarak eksiksiz, daha etkin ve kaliteli olarak faaliyete geçmesi ve hizmete alınması planlamaları yapıldı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum