“Kanıtlamazsanız namertsiniz!”;

“Kanıtlamazsanız namertsiniz!”

Kastamonu’nun yayın organları TV366 ile Açıksöz TV’nin ortak yayın programı, Gazeteci Ali Sağır ve İrfan Salcı’nın sunumunda İYİ Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Kadir Yalçın’ı ağırladı....

CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin, İYİ Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Kadir Yalçın için Azdavay’da CHP’den aday olmak istediğini fakat kendisini aday göstermedikleri için şu an onlara saldırdıklarını dile getirmişti. İyi Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Kadir Yalçın bu iddialara yanıt verdi.

Yalçın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle ben Azdavaylıyım arkadaşlar. Benim köyüm orada. Orası ata toprağım. Hatta aile mezarlıklarımız bile orada. Azdavay‘da eşimiz dostumuz var sevenimiz var. Bir seçim geçirdik mayıs ayında. Orada ciddi bir oy artışı oldu CHP’ye. Şimdi bu arkadaşlar zannediyorlar ki o oylar kendi oyları, öyle bir şey yok. Bizim geçmişe dayalı ilişkilerimizden, dostluklarımızdan, kardeşlerimizden verilmiş bizleri desteklemek amacıyla oradaki çevremizin kullandığı oylar. İttifak olduğu için de CHP hanesine yazıldı. Ve oradaki insanlar, arkadaşlarımız bizleri o makama layık görüyorlar kendi düşüncelerinde.

Azdavay’da CHP’den aday olmak gibi bir talebimiz kesinlikle olmadı. Benim hele hiç olmadı. Görüşme yaptık biz bunlarla ama Azdavay’dan aday olmam gibi bir talebim kesinlikle olmadı. Ben onları geçtiğimiz günlerde bir programda da söyledim siz bunu ispatlamasanız namertsiniz dedim. Şimdi de tekrar ifade ediyorum eğer bunu ispatlamasanız sizler birer müfterisiniz. Çünkü bu bir iftiradır. Bunların işleri güçleri yalan dolan iftira atmak.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum