Kastamonu'da 'Kütüphane Haftası' kutlandı!;

Kastamonu'da 'Kütüphane Haftası' kutlandı!

......


Kastamonu'da Kütüphane Haftası, öğrenciler tarafından okul bahçelerinde oluşturulan koreografilerle kutlandı. Öğrencilerin Kütüphane Haftası kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu.

60. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Kastamonu'da öğrenciler tarafından okul bahçelerinde oluşturulan koreografiler renkli görüntülere sahne oldu. Öğrenciler ve öğretmenler okul bahçelerinde okuma saati etkinlikleri gerçekleştirdi.

"AMACIMIZ KİTAP OKUMA VE KÜTÜPHANE KULLANMA SEVGİSİ VE ALIŞKANLIĞINI KAZANDIRMAK"

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Okuma kültürünü yerleştirme ve okul kütüphanelerinin etkin olarak kullanılmasına yönelik 60. Kütüphane Haftası da okullarımızda anlamlı etkinliklerle kutlanıyor. Amacımız kitap okuma ve kütüphane kullanma sevgisi ve alışkanlığını kazandırmak, kitap okuma becerilerini geliştirmek, yenilikçi yöntemlerle öğrencilerimizin kitapla buluşmalarını sağlamak ve okuma kültürünü geliştirmek. Bu amaç ve hedef doğrultusunda özveri ile çalışan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize, her projede yanımızda olan değerli velilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum