Tosya'nın kedisi Kastamonu'da şifa buldu!;

Tosya'nın kedisi Kastamonu'da şifa buldu!

Tosya'da bir hayvan severin bulduğu bacağı kırık kedi, ilçede yeterli tedavi görememesi nedeniyle hayvan severlerin desteğiyle şifayı Kastamonu'da buldu....

Tosya'da sokakta bacağı kırık bir kedi görmesi üzerine yardım etmek isteyen hayvan sever Nuray Kemeşi, çareyi Kastamonu'da buldu. Tosya Belediyesi dahil resmi diğer kurumlardan da yardım isteyen Nuray Kemeşi yeterli olanaklar olmadığı için yaralı kediyi özel kliniğe götürmek durumunda kaldı. Hayvan sever Nuray Kemeşi ilçede barınakta da sıkıntı olduğunu dile getirerek hayvanlar için desteğin çoğaltılmasını istedi. Belediyenin veteriner kliniğinde tedavi imkanların artırılmasını talep etti.

"KIRIĞA BİR ŞEY YAPAMAYACAKLARINI SÖYLEDİLER"

Hayvansever Nuray Kemeşi  konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Tosya Meydanı'nda bir kedi buldum. Arka patisi kırıktı. Hayvan zaten basamıyordu. Ben bu kediyi Tosya Belediyesi'nin Veterinerine götürdüm. Kediyi muayene etti, başka sıkıntıları da vardı. Bana; 'Abla ben bunun kırığına bir şey yapamam ameliyat yapamıyorum, ben ağrı kesici ve antibiyotik yapayım diğer ilaçlarını da vereyim sen buna evde bak' dedi. Kırık ne olacak diye sorduğumda; 'Ben bilmiyorum sen onu belediyeyle görüş' dedi. Ben de kediyi aldım ve özel bir veterinere götürdüm. Kediyi muayene etti. Kedinin elle muayenesinde kırık olduğu bana veteriner hekim tarafından söylendi. Röntgenin şart olduğunu ve ameliyatı da kendisinin yapacağını söyledi ama röntgenin birkaç defa çekileceğini belirterek, ameliyatı ancak Merzifon'da yapabileceğini söyledi. Bir bütçe çıkardık ama ödemek mümkün değil.  Akabinde Kaymakamlığa gittim. Dilekçe yazdım, durum hakkında bilgi verdim. Dilekçeyi teslim ettim, bana yapılacak bir şey olmadığı söylendi ve derneklerle görüşmem ve kendi imkanlarımla ne yapabiliyorsam onu yapmam istendi. Ama dilekçemi işleme koyduklarını söylediler."

yapılmasını talep etti.

 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum