İlçede büyük ayıp!;

İlçede büyük ayıp!

Kastamonu’nun Araç İlçesinde kimliği belirsiz biri veya birileri tarafında Çanakkale Şehitler Parkı yenilenme çalışmasının ardından kamelya ve çöp kovaları tahrip edildi....

Kastamonu</ a>&lt;/ a>’nun Araç İlçesinde kimliği belirsiz biri veya birileri tarafında Çanakkale Şehitler Parkı yenilenme çalışmasının ardından kamelya ve çöp kovaları tahrip edildi. Bunun üzerine Araç Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Çanakkale Şehitler Parkı yenilenme çalışması sonrası, kamelya ve çöp kovaları tahrip edilmiş şekilde tespit edildi.  Unutmayalım! Araç hepimizin.   Sosyal alanları hep birlikte ailemizle kullanıyoruz.  Yapan arkadaşlar bir gençlik heyecanı ile yaptığını düşünüyoruz.  Umarız, bundan sonra onlarda bizler kadar hassas olacaktır. Tekrardan temizlik ve yenileme gün içerisinde bitirilecek, vatandaşlarımıza temiz ve bakımlı bir sosyal alanı teslim etmiş olacağız. Bu durumdan dolayı mağduriyet yaşayan halkımızdan özür dileriz.” açıklaması yapıldı.

Çanakkale Şehitler Parkı’na verilen hasarlar gün içerisinde giderildi. Temizliği yapılarak halkın hizmetine sunuldu.

 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum