Vahşi cinayette kayıp 'kesik baş' bulundu!;

Vahşi cinayette kayıp 'kesik baş' bulundu!

Kastamonu ile birlikte tüm Türkiye'de infiale neden 'kesik baş' cinayetiyle ilgi yeni bir gelişme yaşandı. Maktulün kesilen ve olay yerinde bulunamayan başı, kilometrelerce uzakta bulundu....

Geçtiğimiz Pazar günü Kastamonu merkeze Dere Köyü mevkiinde vatandaşlar tarafından terk edilmiş halde bulunan araçta Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan inceleme sonrasında sulama kanalında başı kesilmiş halde bir ceset bulundu. Bulunan cesedin 4 gündür kayıp olarak aranan ve Araç ilçesine bağlı İğdir Köyünde ikamet eden inşaat ustası Adem Yeşilgil’e (48) ait olduğu belirlendi.

Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma çerçevesinde jandarma ekipleri, başı kesik halde bulunan cesetle ilgili Ş.K., N.K. ve E.Ö.’yü gözaltına aldı. Karakoldaki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen 3 şüpheli, Kastamonu Adliyesi’ne sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan şahısların 3’ü de tutuklandı.

2200 METRE UZAKTA BULUNDU

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığına bağlı komando ve asayiş birlikleri ise Yeşilgil’in kayıp başını arama çalışmalarını sürdürüyordu.

Çalışmalar sonucu Adem Yeşilgil'in kesik başı, olay yerinden 2200 metre uzaklıkta Sırasögütler Köyü kanal boyu mevkiinde bulundu.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum