Zafer Gıda 2'nci şubesini açtı;

Zafer Gıda 2'nci şubesini açtı

Salı Pazarı'nda Şubesi bulunan Zafer Gıda yeni şubesiyle artık Kuzeykent'te de hizmet verecek....

Kaliteli ve uygun ürünleriyle Kastamonu halkına hizmet sunan Zafer Gıda, Kuzeykent'te yeni subesinin açılışını yoğun katılımla gerçekleştirdi.

Açılış programına AK Parti Milletvekili Metin Çelik, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Kebeci Market'in sahibi Belediye Meclis Üyesi Zeki Kebeci, Zafer Gıda'nın sahibi Zafer Kösemehmetoğlu davetliler ve halk katıldı.

ÜNLÜ; "DAHA İYİ VE İYİMSER BİR ALIŞVERİŞ ORTAMININ OLUŞTUĞU BİR DÖNEME GİRECEĞİZ"

Açılış programında ilk önce konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, yeni açılan şubesinin Kastamonu'ya ve vatana hayırlı olmasını dileyerek şöyle konuştu; "İşyerini açmak, idame ettirmek büyütmek önemli. İlimizde bir iş yerinin açılması, bu işyerinin helal rızıkla yürütülmesi, işyerinin devamında karaborsacılık, haksız kazanç gibi birçok olumsuz durumdan uzak durarak helal kazanç olması son derece önemli. Biz Zafer Bey'i çok iyi biliyoruz. Daha öncesinde Salı Pazarı 'nda bir şubesini de açmıştık. Kuzeykent'imiz de güzel ilerlemeler olan bir mahallemiz. Burada da bu işyerinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İnşallah  süreçte Allah'ın izniyle Cumhurbaşkanı 'mızın da ifadesiyle, dün kendisi açıklamalarda bulundular. Daha iyi bir iklime, daha iyi ekonomik bir ortama  kavuşmuş olacağız. Bundan bütün halkımızın müsterih olmasını istirham ediyorum. Yakın süreçte inşallah daha güzel bir ekonomik tablonun ortaya çıktığı daha iyi ve iyimser bir alışveriş ortamının oluştuğu bir döneme gireceğiz. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bu işyerinin hayırlı bol kazanç elde etmesini temenni ediyoruz. Biliyorsunuz, son dönemlerde indirimler çoğaldı. İşyeri sahibimizden de indirimleri daha da çoğaltarak devam etmesini temenni ediyoruz. Sadece açılışta değil diğer zamanlarda da inşallah böyle bol indirimler yapar halkımıza daha iyi hizmet sunma fırsatını elde ederiz diyorum. İşyerimiz tekrardan hayırlı uğurlu olsun."

VİDİNLİOĞLU; "ŞÜKRETMESİNİ BİLEN BİR MİLLETİZ"

Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu da işyerinin hayırlı, kesilen kurbanın da kabul olmasını dileyerek şu ifadelere yer verdi; "İşyerimiz hayırlara vesile olsun. Normalleşme eğilimine girdiğimizi bu gibi işyerlerinin açılışlarına çok şık katılmakla anlıyoruz. İnşallah yakın zamanda maskeler de atılacak. Çok daha güzel daha sağlıklı günlerde, inşallah beraber daha nice açılışlar yapacağız. Cenab-i Allah hayırlı bol kazanç versin. Yeni işyeri demek yeni istihdam demek, Kastamonu'ya katkı demek. Bütün dünyanın sıkıntıdan geçtiği bu dönemde Türkiye'nin de bu sıkıntıdan nasibini almaması mümkün değildi. Ama biz şükretmesini bilen bir milletiz. Önceki hafta bir sürü yeri dolaştım. Siftah etmemiş esnafımız bile halimize bin şükür diyor. Bu günleri hepbirlikte dayanışma içerisinde atlatacağız. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun."

 

ÇELİK; "HER GEÇEN GÜN DAHA DA İYİYE GİTTİĞİMİZİ HİSSEDECEKSİNİZ"

AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik de işyeri sahibine hayırlı olsun dileklerini iletti. Milletvekili Çelik, konuşmasında dünyadaki fiyat artışlarına değinerek şöyle konuştu; "Dünya 2 yıldır sağlık kriziyle başlayan arkasından her alana sirayet eden, özellikle enerji ve gıda fiyatlarında 8-10 kat artışlara neden olan özellikle doğalgaz ve elektrik fiyatlarında  büyük artışlara neden olan krizle boğuşuyor. Tabii bu krizi Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, halkımıza yansıtmamak adına gerek sübvansiyonlarla gerek halkımızın alım gücünü arttırmak amacıyla attığımız adımlarla hem hükümet çalışmalarında hem mecliste yaptığımız çalışmalarla en iyi şekilde yürüttüğümüzü düşünüyoruz. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. Önümüzdeki süreçte her geçen gün daha iyiye gittiğini hep birlikte hissedeceğiz.  Doğalgaz fiyatları dünyada 10 katına çıktı. Avrupa'da elektrik fiyatları 3 4 katına çıkan ülkeler var. Biz bunu en az şekilde atlatmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da atılması gereken adımlar varsa yapılması gereken şeyler varsa hiç tereddüt etmeden bunu yapacağız. Hayırlı olur inşallah. Zafer Gıda'nın açılışına Salı Pazarı'nda katılmıştık. Bu şubesinin açılışını da bugün sizlerle birlikte gerçekleştiriyoruz. İş adamımız için hem memleketimiz için hem de alışveriş yapacak halkımız için hayırlara vesile olsun.En kaliteli ve en ucuz hizmeti burada vermesini diliyorum. Bir sıkıntımız daha vardı. Geçen yıl hem ülkemizde hem dünyada büyük sıkıntılar yaratmıştı. Rabbim bu sene rahmetini esirgemedi. Hem tarım alanında İnşallah iyi bir verim bekliyoruz. Bunun da fiyatlara yansıyacağını düşünüyoruz" dedi. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum