Hırsızlık Turnesi' komşuda son buldu;

Hırsızlık Turnesi' komşuda son buldu

37 plakalı ticari taksiyle 'hırsızlık turnesi'ne çıkan şahıs, Bartın'da yakalandı. Zonguldak ve Karabük'te de hırsızlık olaylarına karışan şahıs,  26 ayrı suçtan aranıyordu....

Mala Zarar Verme, Hırsızlık, Konut Dokunulmazlığını İhlal, Yağma gibi suçlardan 26 adet suç kaydı olan ve 10 adet farklı ilde işyeri ve kurumdan hırsızlık konularından dosya firarisi olarak aranması olan S.K. isimli şahıs Bartın'da yakalandı.

Yapılan GBT sorgusunda Kastamonu Mahkemesince hırsızlık suçundan arandığı anlaşılan Şahıs ile ilgili yapılan araştırmalar neticesinde; şahsın Kastamonu iline kayıtlı ticari taksi ile Bartın'a geldiği, farklı tarihlerde Karabük ili Safranbolu ilçesinde telefon bayisinden gece saatlerinde toplam 11 adet telefon, Zonguldak ili Gökçebey ilçesinden ise yine gece saatlerinde telefon bayisinden 7 adet cep telefonu çaldığı tespit edildi. Yapılan üst aramasında suçtan elde edildiği değerlendirilen toplam 19 bin 478 bin lira nakit para, 2 adet tedavülde olmayan 500 bin eski Türk lirası kağıt para ve bir adet cep telefonu ele geçirildi. Şahıs gözaltına alınarak emniyete götürüldü. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum