'Kastamonu'da siyaset, güç gösterisine döndü';

'Kastamonu'da siyaset, güç gösterisine döndü'

Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Başesgioğlu, siyaset gündemini değerlendirdi....

Kastamonu'da son günlerde yapılan açıklamalara atıfta bulunan Başesgioğlu, Kastamonu'da siyasetin tam bir güç gösterisine döndüğünü ifade ederek,  'Parası olanların güçlü olduğu algısını kabullendirmek istiyorlar'' dedi.

 

''BİR BARDAK ÇAY BİLE İÇEMİYORLAR''

Türk halkının siyasete küstüğünü iddia eden İl Başkanı Mustafa Başesgioğlu, ''Şehrimizin sorunları ortak akılla,tüm kesimlerin onayıyla,tespit edilsin,çözüm yolları da yine ortak bir akılla belirlensin ki ; halkımızın yararına ilgili makamlardan onay çıksın .

Gel gör ki ; Birbirine selam vermeyen,bir bardak beraber çay içmeyen, sohbet etmeyen her fırsatta birbirlerine halkımızın tasvip etmediği şekilde söz düellosuna giren halkın gündeminden uzak,alakasız konuların tartışılmasından bıktılar, usandılar'' dedi.

 

''GÜÇ GÖSTERİSİNE DÖNDÜ''

İlimizdeki siyasetin tam bir güç gösterme alanına döndüğünü söyleyen İl Başkanı Başesgioğlu, ''Parası çok olanların güçlü olduğu seçimlerde daha şanslı olduğu algısını topluma kabullendirme çabaları çok net ortada . İleriki günlerde ilk sıralar için neler olacağını hep beraber göreceğiz . Bu algıyı kabul etmeyeceklerdir. Kastamonu’nun geleceğini,temsiliyetini bu algıya parası olanlara teslim etmeyeceklerine sonuna kadar inanıyorum. Çünkü; harcanan paraların ileride misliyle geri alma çabaları olacağını bilmekteler . Halkımızın gerçek gündemi bunlar değil . Hayat pahalılığı,yoksulluk,işsizlik,her geçen gün bir önceki ayı aratır bir tablo ortada . Tüm kesimlerin mutsuzluğu ve güvensizliği çok açık ortada'' ifadelerine yer verdi.

 

Başesgioğlu, şöyle devam etti;

''Yandaşları ziyaretleri bırakıp d a halkın arasına bir gün girseler tüm gerçekleri görecekler sürekli  'sen,ben, bizim oğlan' toplanarak salonlarda hamaset yapmakla bu işler olmuyor. Fırınlara, kasaplara uğrasınlar bayat ekmek, gram ile kıyma alanları, marketlerin kasalarında aldıkları ürünleri ödeyemedikleri için geri bırakmak zorunda olan insanları görsünler. Fakirlere yardım rekorları kırarak insan mutlu olur mu ? Fakirliği yok ederek,  son vererek insanlar mutlu olur . Halktan kopuk,yorulmuş,enerjisi bitmiş bir idarenin kendi dünyasından kopması beklenemez . Çare; Acilen Ülkemizde üretim seferberliği ilan edilmeli . Başta kamu olma üzere ciddi bir tasarruf yapılmalı, bu tasarruf diğer kaynaklarla birlikte acilen tarıma, besiciye, köylüye üretimde olan tüm kesimlere denetlenerek ve takip edilerek karşılıksız verilmelidir . Halkımızın sürekli ihtiyacı olan başta acil gıda ürünleri ve bebek ihtiyaçlarından tamamen KDV sıfırlanmalı .Döviz garantili mevduat sistemi adaletsizdir. Yoksullara milyonerlerin döviz farkları ödetilmemelidir .Ülkemizin tek çaresi üretim olmadan refah olmaz, bolluk olmaz,enflasyonla mücadele olmaz . Her şeye rağmen umutsuzluk yok .

27 milyon genç vatan evlatları var bu ülkede . Hiç ayrımsız siyasetin en tepesinden başlayarak demokrasinin gereği koltuklarından kalkmayanları hep beraber gönderelim görün bakın ne cevherler,ne yiğitler geliyor.''

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum