Budamış’ta çalışmalar devam ediyor;

Budamış’ta çalışmalar devam ediyor

Budamış mahallesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Budamış Mahalle Muhtarı Hüseyin Karabacakoğlu, yapılan çalışmalarla alakalı bilgilendirmelerde bulundu....

Yaklaşık 1 haftadır ara bağlantı yolu ile ilgili çalışmalar olduğunu kaydeden Budamış Mahalle Muhtarı Hüseyin Karabacakoğlu; “Bağlantı yolu da yapıldıktan sonra Budamış mahallemizdeki ana statüdeki şeylerimiz bitmiş olacak” ifadelerine yer verdi.

“TEK EKSİĞİMİZ BAĞLANTI YOLU”

Budamış Mahallesi’nde ara yol yapımı çalışmaları olduğunu ifade eden Budamış Mahalle Muhtarı Hüseyin Karabacakoğlu; “Emirgan Konakları, Kumara mahallemiz, Kadı Dağı Yapı Kooperatifi buradan aşağı yan yolumuz var. Bu yolumuz Orman’dan 2016-2017 yılarında bize tahsis edilmiş bir yol. Evrak kısmı 2018 yıl sonunda bitti. Ancak o dönemden bu zamana herhangi bir çalışma olmadı. Burada bir dere yatağımız var ‘Bülbül Deresi’ olarak geçiyor. Bu dere yatağında bir menfez yapılması gerekiyor. Etüt projeleri var. Bu yolumuzun Belediye Karayolları ile birlikte Şehri Şahane’nin orada bu yolun ön bağlantı yolu çalışmasını yapıyoruz. Yaklaşık 1 haftadır burada bir çalışma var. Burada hem Şehit Şerife Bacı Kuran Kursumuz vardı bunun da yolu resmi yolu yoktu. Onun da imarlı yolu oluştu. Bu yol olmazsa bu vatandaşlarımızın hepsi yukarı kısımdaki Yonca Kavşağını dönmek mecburiyetinde kalacak. Kumara mahallemiz, Amorium Otel’in müşterileri… Hepsi Kastamonu merkeze gelmek için Yonca Kavşağını dönecekler. Bu yol yapılırsa oluşan sorun çözülmüş olacak. O bölgede şuanda imarlı olarak Kadı Dağı Yapı Kooperatifi var. Bu yol yapıldığı zaman öbür taraf da imara açılabilecek. O bölgede doğalgaz var, içme suyu var, bir tek yolu eksik. Bağlantı yolu da yapıldıktan sonra Budamış mahallemizdeki ana statüdeki şeylerimiz bitmiş olacak. Budamışta çalışmalar devam ediyor. Bizler Muhtarlar olarak çalışmaları takip ediyoruz. Mahallelerimizdeki içme sularını tamamlamak üzereyiz. Bitti sayılır” ifadelerine yer verdi.

“3 AYDIR KESİNTİSİZ ELEKTRİK DEVAM EDİYOR”

Budamış Mahalle Muhtarı Hüseyin Karabacakoğlu elektrik problemine de değinerek; “Bizlerin çok sık elektrikleri kesiliyordu. Bununla ilgili Ramazan Bey ve şefimiz emre bey bize ek bir besleme yaparak huzurevi ve oradan ağrı Şehri Şahanenin oradan gerilim hattı vardı buradan bize bir besleme yaptılar. Şuan elektriklerimizde herhangi bir kesindi olmuyor. 3 aydır kesintisiz elektrik devam ediyor. Geçenlerde bir sıkıntımız oldu kumara mahallemizde ama onun dışında her hangi bir sıkıntı olmadı. Elektriklerimizde sıkıntımız yok memnunuz.Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum