34. Taşköprü Festivali’nde binler buluştu;

34. Taşköprü Festivali’nde binler buluştu

Taşköprü Belediyesi tarafından 18-21 Ağustos tarihlerinde 34.’sü düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali’nin kapanış programı akşam Tarihi Köprübaşı Festival alanında sevilen sanatçılar Elif Buse Doğan ve Haluk Levent konserleri ile sona erdi. Gerçekleştirilen kapanış konserlerine Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, MHP İl Başkanı Emin Çınar ve binlerce vatandaş katıldı....

SARIMSAK DÖVECİ ŞARKISINI SÖYLEDİ

Festivalin kapanış programında ilk olarak Elif Buse Doğan sahne aldı. Seslendirmiş olduğu “Sarımsak Döveci” parçasıyla fenomen haline gelen sevilen sanatçı Taşköprü Sarımsağının değerinden bahsederek en fazla beğeni toplayan şarkısını Taşköprülüler ile paylaştı.Konserin ardından Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal sahneye çıkarak ünlü sanatçıya dünyaca ünlü Taşköprü sarımsağını ve plaket taktim etti.

HALUK LEVENT COŞKUYU ZİRVEYE TAŞIDI

Elif Buse Doğan’ın ardından ise sevilen sanatçı, ünlü müzisyen Haluk Levent sahneye çıktı. Muhteşem enerjisiyle dillere persenk olmuş şarkılarını Taşköprülü vatandaşlarla buluşturan sevilen sanatçı vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin ardından Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal ve Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, bu yılki festival ağası Serkan Kaya sahneye çıktı. Ünlü sanatçıya AB Coğrafi işaret belgeli sarımsak ve  plaket taktim eden Kaymakam Partal, Başkan Çatal ve festifal ağası Serkan Kaya ünlü sanatçıya güzel bir gece yaşattığı için teşekkür ettiler. Ayrıca yeni kurulan Pompeiopolis Kadın Girişimciler Üretim ve İşletme Kooperatifi tarafından ünlü sanatçıya el emeği olan Pompeiopolis’i temsil eden  Mutluluk Tanrıça’lı çanta hediye edildi.Ayrıca Başkan Çatal  sunucu Gökhan Saday ve festival organizasyon firması Yıldızlar Organizasyon’a teşekkür ederek plaketlerini takdim etti.

100 BİN KİŞİ KATILIM SAĞLADI

Dört günde 100 bin civarı kişinin katıldığı ve uzun yıllar unutulmayacak olan 34. Uluslararası Taşköprü Kültür ve Sarımsak Festivali, plaketlerin takdim edilmesinin ardından Kardelen Organizasyon tarafından hazırlanan muhteşem havai fişek gösterisi ile sona erdi. 



Kaynak: Taşköprü Postası

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum