2 katı para, 2 katı süre!;

2 katı para, 2 katı süre!

KASTAMONU Merkez Küpcüğez Mescidi yapım onarım ve restorasyon çalışmaları, 2020 yılı Haziran ayı itibariyle başlatılarak, 6 Haziran 2021 iş bitiş tarihi olarak belirlenmişti...

KASTAMONU Merkez Küpcüğez Mescidi yapım onarım ve restorasyon çalışmaları, 2020 yılı Haziran ayı itibariyle başlatılarak, 6 Haziran 2021 iş bitiş tarihi olarak belirlenmişti. Kontrolü Kastamonu Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ait olan Küpcüğez Mescidi’nin onarım sözleşme bedeli ise 463 bin 969 TL olarak kaydedilmişti. Ancak caminin restorasyon çalışmaları kapsamında yıkılması ve verilen iş bitim süresini geçmesine rağmen tamamlanmamış olması tepki çekmişti.

MESCİDİN 3 DUVARI TAMAMEN YIKILMIŞTI

26 Temmuz günü gerçekleştirilen İkinci Dönem İl Koordinasyon Toplantısı’nda konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kastamonu Vakfılar Bölge Müdürü Erdal Pınar, Küpcüğez Camii’nin 3 duvarının, deprem esnasında ciddi güvenlik problemleri oluşturacağı düşünüldüğünden yıkımının gerçekleştirildiğini söyleyerek, söz konusu cami duvarının yeniden kendi taşlarıyla örüleceğini ve çalışmalar nedeniyle kapatılan sokağın da 2 aya sonra açılacağını kaydetmişti. Aradan geçen bir buçuk aylık zaman zarfında çalışmalar hızlandırılarak, yol yeniden kullanıma açıldı.

2 AY ÖNCE BİTMESİ GEREKEN İŞ 1 SENE SONRA 2 KATI PARAYA BİTECEK

Ayrıca söz konusu yapının iş bitim tarihi, sözleşme bedeli ve sözleşme tarihinin yer aldığı tabelada 2 bilgi değişti. Buradaki bilgilere göre 6 Haziran 2020 olan iş bitim tarihi, yeniden belirlenerek 25 Nisan 2022 olarak kaydedildi. Sözleşme bedeli ise 463 bin 969’dan, yaklaşık iki katına, 780 bin 348 TL’ye çıkarıldı. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum