“Her geçen gün takımımız üzerine koymaya devam ediyor”;

“Her geçen gün takımımız üzerine koymaya devam ediyor”

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Metin Akpunar, Pazarspor galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulundu....

Pazarspor galibiyetinin, özgüven açısından önemli olduğunu kaydeden Akpunar, takımın her geçen gün üzerine koyduğunu söyledi.

“MAÇI İZLEYEN TARAFTARLARIMIZIN DA OYNANAN OYUNDAN KEYİF ALMASINI İSTİYORUZ”

Akpunar açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Takım olarak üst üste ikinci galibiyetimizi elde ettik. Geçiş döneminde aldığımız galibiyetler ilerleyen süreçte bizi olumlu yönde etkileyecektir. Bu galibiyetler bize 3 puanın yanı sıra özgüvende kazandırıyor. Özellikle son 4 karşılaşmada takım halinde bir yükselişimiz var. Bu karşılaşmalarda 2 galibiyet, 2 beraberlik elde ederken, kalemizde sadece 1 gol gördük. Takım halinde yükselişimizin devam ettiğini söyleyebilirim. Her geçen gün takımımız üzerine koymaya devam ediyor. Aslında bizim amacımız, yalnızca skor elde etmek değil, maçı izleyen taraftarlarımızın da oynanan oyundan keyif almasını istiyoruz. Bu da zamanla ve üzerinde çok çalışmayla elde edilebilecek bir şey. Şuan elimizde ki kadroyu nasıl değerlendirmemiz gerekiyorsa öyle değerlendiriyoruz.”

Rotasyon sinyali

Akpunar son olarak dinledirilmesi gereken oyuncular olduğunu dile getirerek, “Yoğun maç temposunun içerisine girdik. Hafta arasında Nevşehir Belediyespor ile Ziraat Türkiye Kupası mücadelesi vereceğiz. Bu yoğun maç temposu içerisinde üzerine çok yük binen, dinlendirmemiz gereken futbolcularımız var. Bazı isimler üzerinde rotasyona gitmeyi düşünüyoruz. Takım olarak bizim için her maçın önemli olduğunu ve turu geçmek için elimizden gelen her şeyi yapacağımızı söyleyebilirim” diye konuştu.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum