Rüyada Köpek Görmek Ne Anlama Geliyor ? Rüyada Köpek Görmek;

Rüyada Köpek Görmek Ne Anlama Geliyor ? Rüyada Köpek Görmek

"Rüyada köpek görmek ne demektir?" sorusu, insanlar tarafınca en çok araştırılan rüya tabirleri içinde yer verilmiştir. Rüyada köpek kovalaması, köpek tarafından kovalanmak anlamını merak edenler, bu rüyanın nelere yorulduğunu öğrenmek istiyor. Peki, rüyada köpek görmek nedir?...

Rüyada köpek görmek sadakate ve düşmanlığa yorulur. Dişi köpek, nesli çok ve kocasını koruyan bir kadına yorumlanır. Köpek yavrusu ise sempatik bir çocuk demektir. Bununla beraber Rüyada köpek görmek sadakat anlamına da gelmektedir. Köpek rüyası çeşit çeşit tabir edilmiştir. Rüyada köpek tarafınca kovalanmak dikkatli olmak gerektiğine ve köpek kovalaması, söz sahibi tamahkar kimseye, köpek kovalamak ise kötü kimselerden kurtulmak olarak tabir edilmiştir. Rüyada köpek saldırması işlerdeki eksikliğe yorulur. Köpek bununla birlikte kötü huylu alim, hizmetkar ve gammaz kimseler diye de tabir edilir. İşte 49 farklı anlam ve açıklaması bulanan köpek görmenin tabir ve yorumları:


1- Rüyada Yavru Köpek Görmek

Köpek yavrusu sempatik bir çocuk anlamına gelir. Eğer köpek beyazsa, o çocuk mümindir. Siyah olursa, çocuk ailenin büyüğü olacaktır. Rüyada görülen köpeklerin yavrusu iyi rüyadır. Rüyada siyah köpek yavrusu görmek doğacak çocuğun ailenin büyüğü olacağına işaret eder.


2- Rüyada Yavru Köpek Görmek

Köpek yavrusu sempatik bir çocuk anlamına gelir. Eğer köpek beyazsa, o çocuk mümindir. Siyah olursa, çocuk ailenin büyüğü olacaktır. Rüyada görülen köpeklerin yavrusu iyi rüyadır. Rüyada siyah köpek yavrusu görmek doğacak çocuğun ailenin büyüğü olacağına işaret eder.


3- Rüyada Evde Köpek Görmek

Düşmanlığında bile iyilik ve şefkat olan biri ile tabir edilir. Aynı zamanda merhametli ve olgun kimse demektir. Adi ev köpeği, zalim düşmana delalet eder.


4- Rüyada Havlayan Köpek Görmek

Köpekleri havlar şekilde görmek, dedi-kodu eden düşmana alamettir. Rüyada köpeklerle beraber havladığını görmek, arzu ve isteklere erişmeye işarettir. Rüyada işitilen köpeklerin sesi, fuzuli ve boş söze tabir edilir.


5- Rüyada Köpek benzer biçimde Havlamak

Rüyada köpeklerle beraber havladığını görmek, arzu ve isteklere erişmeye işarettir. Kendisini köpekler uluyor yada havlıyorsa isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir. Itimat içinde olacağına yorumlanır. Birey arzusuna erişir.


Sokakta sürü halinde havlayarak giden köpekleri gören, içinde beslediği tüm isteklerine kavuşur.


Rüyada köpekleri havlar şekilde görmek, dedi-kodu eden düşmana alamettir. Gene bir köpeğin biri üzerine havladığını görmek, diğeri aleyhinde kötü ve kötü söz söyleyen kimseye delalet eder.


rüyada kedi görmek rüya tabiri gibi bu makalenin'de üzerine değindik.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum