Gazi’de kritik maç bizim: 2-1;

Gazi’de kritik maç bizim: 2-1

TFF 2’nci Lig’de mücadele eden temsilcimiz GMG Kastamonuspor, Cumartesi günü sahasında on üçüncü hafta müsabakasında Diyarbekirspor ile karşı karşıya geldi ve müsabakadan 2-1 galip ayrıldı....

Müsabaka temsilcimizin 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Müsabakanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gidildi. Kırmızı siyahlılara galibiyeti getiren goller 61’nci dakikada Abdülaziz Solmaz ve 75’nci dakikada Metincan Cici’nin attığı gol ile geldi. 3 haftadır üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından kazanan GMG Kastamonuspor, bu galibiyet ile puanını 14’e yükseltti. Diyarbekirspor ise 7 puanda kalarak ligin dibine demir attı. 

Temsilcimiz, sahaya Eray Birniçan,  Abdülaziz Solmaz, Berkay Samancı, Ergin Keleş, Erman Bulucu, Faruk Öcal, Şaban Özel, Ramazan Keskin, Kadir Keleş, Hakan Olkan, Mehmet Bektaş 11’i ile çıktı. 

Kırmızı-siyahlı temsilcimiz son olarak 25 Eylül’de Pazarspor deplasmanından galibiyetle ayrılmıştı böylece bu hasrete son verdi, Diyarbekirspor ise 28 Ağustos’ta ligin ilk haftasında Uşakspor’a karşı aldığı galibiyetin ardından bu maçta da 3 puan sevinci yaşayamadı.

GMG Kastamonuspor bu skorla Ümit Karan önderliğinde çıktığı ilk maçı kazanmasını bildi. KSK evinde aldığı 2-1’lik Diyarbekirspor galibiyeti ile ligde yeniden seri yakalayarak çıkışı geçmek istiyor. Kırmızı siyahlılar ligde 14’ncü hafta karşılaşmasında Kırmızı grubun yenilgisiz tek takımı Karacabey Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak müsabaka saat 14.00’da başlayacak. 

ÜMİT KARAN İLE 3 PUANLI BAŞLANGIÇ 

Hafta boyunca Teknik Direktör Ümit Karan ve ekibinin koordinesinde hazırlıklarını sürdüren GMG Kastamonuspor; Karan idaresindeki ilk maçına çıkarken bu maçı kazanmasını bildi. Genç teknik adamın Kastamonu macerası galibiyetle başlamış oldu.

GMG Kastamonuspor Ümit Karan’ın direktörlüğündeki ilk maçtan galibiyetle ayrılarak yeni döneme iyi bir başlangıç yaptı


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum