Arama
Arama Sonuçları
Bu yöntem solan orkidenizi tekrar canlandırıyor!
Orkideler, bakımı zor görünse de aslında oldukça kolaydır. Birkaç temel kurala uyarak, uzun yıllar boyunca orkidelerinizin çiçeklenmesini sağlayabilir ve solmasını çürümesini önleyebilirsiniz.
Kızamık belirtileri neler, nasıl bulaşır?
Kızamık, bir virüs olan measles virus tarafından neden olan bulaşıcı bir hastalıktır. Bulaşıcı bir hastalık olan kızamık öksürük, hapşırma veya enfekte bir kişiyle doğrudan temas sonucunda havada asılı kalan damlacıkların solunmasıyla bulaşır. Kızamık belirtileri genellikle ateş, öksürük, burun akıntısı, kızarıklık, gözlerde sulanma ve ışığa duyarlılık, halsizlik, boğaz ağrısı ve kırmızı döküntü oluyor
Uzmanlardan Aspirin konusunda ciddi uyarı!
ABD'de uzmanlardan oluşan bir grup, doktorların kalp krizi veya felç riski bulunan 60 yaş ve üzeri hastalara düşük doz aspirin vermemesi konusunda uyarıda bulundu.
Kalp krizi neden olur ? kalp krizinin nedenleri nedir ?
kalp krizinin nedenleri nelerdir ? kalp krizine neler sebep olur ?
Kalp krizi neden olur ? kalp krizinin nedenleri nedir ?
Kalp krizi sebepleri nedir ? kalp krizinin neden olur ?
Evde göğüs ağrısından nasıl kurtulurum ?
Göğüs ağrısı çeken bir kişinin aklına gelen ilk şey kalp krizi olabilir. bununla birlikte, göğüs bölgesinde ağrının çok sayıda potansiyel nedeni vardır. Sebep ne olursa olsun, kişi normalde ağrıyı çabucak ortadan kaldırmak ister. Kalp ağrısı için ev ilaçları, gaz, kas gerilmeleri ve kaygı gibi sindirim sorunlarından kaynaklanan ara sıra göğüs ağrısını tedavi etmek içindir.
Tahriş Olmuş Cilde Ne İyi Gelir ? Tahriş Nasıl Geçer ?
Cilde temas eden maddeler yanlış bakım malzemeleri uygulanmaları v.b cildi tahriş etmekte peki bu ciltten nasıl kurtulabilir neler iyi gelebilir detaylar haberimizde