Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu Belediyesi'nde önemli görev değişiklikleri!
Kastamonu Belediyesi'nde bazı birimlerde görev değişiklikleri yaşandı.
Haftaya Kastamonu’da ‘lezzet’ şöleni var
Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Türk Mutfağı Haftası, tüm Türkiye’de olduğu gibi bu yıl Kastamonu’da da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.
Belediye'deki atamaya tepki geldi! 'Liyakat?'
Veteriner Hekimler Odası’ndan, Veterinerlik İşlerine yapılan atamalara tepki geldi. Oda Başkanı İbrahim Maşalacı, mevcut Veteriner İşleri Müdürü Veteriner Hekim Kenan Güçükbergen'in yerine meslekte bilgisi olmayan birinin geçirilmesine tepki göstererek; "Yönetmeliği hiçe sayarak, bu atamanın izahı ne olabilir? Yapılan bu uygulama bizim bildiğimiz liyakat anlayışı ile uyuşmamaktadır " dedi.
Kastamonu'da gece vakti yangın paniği!
Kastamonu’nun Araç ilçesinde kereste fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Kastamonu’da ‘aile’ için farkındalık yürüyüşü
Kastamonu’da aile yapısının korunmasına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla “Aile Yürüyüşü” gerçekleştirildi.
İnebolulu kaymakam, Sivas’ta göreve başladı
İçişleri Bakanlığı onayıyla Sivas Gemerek Kaymakamı olarak atanan İnebolulu hemşehrimiz Yusuf Özden, 6 Mayıs Pazartesi günü yeni görevine başladı.
19 günlük yaşam savaşını kaybetti!
Bundan 19 gün önce, 26 Nisan'da Kuzeykent Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı'nda meydana gelen kazada, kamyonun altına giren otomobilin sürücüsü Özkan Palabıyık hayatını kaybetmiş eşi Özge Palabıyık ağır yaralanmıştı. Genç kadın da yaşam savaşını kaybetti.
Tuz Ekspresi, Kastamonu’nun komşusunda yola çıkıyor
Batı Karadeniz’in gözbebeği Kastamonu’nun komşusu olan Çankırı’nın tarihi ve kültürel güzelliklerinin yerli ve yabancı ziyaretçilere tanıtılması amacıyla başlatılacak Turistik Tuz Ekspresi, 18 Mayıs’ta ilk seferine çıkıyor.
Kastamonu KASİAD, Başkan Baltacı ile bir araya geldi
Kastamonu Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) Kastamonu Şubesi yönetimi, Belediye Başkanı Hasan Baltacı’yı ziyaret etti.
Araç Belediyesi’nde milyonluk bilanço!
31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den aday olarak, vatandaşın oyuyla belediye başkanı olarak seçilen Araç Belediye Başkanı Süleyman Yazkan, belediyenin toplam borcunu duyurdu.
Araç’ta AK Parti-CHP arasında ‘borç’ gerginliği
31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Araç Belediye Başkanı seçilen Süleyman Yazkan, CHP’li Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya döneminden 39,5 milyon lira borç kaldığını açıklamıştı.
Horma’da nefes kesen tatbikat
İçerisinden 3 kilometrelik yürüyüş parkuruyla geçilen binlerce turistin ziyaret ettiği Kastamonu’nun Pınarbaşı ilçesindeki Horma Kanyonunda UMKE, AFAD, İHH ve JAK ekiplerince ortak tatbikat düzenlendi.
AKED’den Kastamonulu kadınlara çağrı
AKED Başkanı Suzan Avanoğlu, 13 Mayıs Pazartesi günü Belediye Konferans Salonunda saat 09.00’da başlayacak ve öğlene kadar sürecek olan eğitimlere ilgi duyan tüm Kastamonulu kadınları davet etti.
Genel Başkan Özel'den Eskişehir'de Kastamonu vurgusu!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir'de yaptığı konuşmasında israfa son verip hizmeti getirmeye devam edeceğiz diyerek, konuşmasında; " Anadolu’nun çeşitli yerlerinde Kırıkkale’de, Kastamonu’da Eskişehirler yaratacağız" ifadelerine yer verdi.
Tarihte bir ilk!.. İlçe kadınlara emanet
Abana Belediye Başkanı seçilen Seda Oyar'ın ardından Hilal Buse Ünal'ın ilçeye kaymakam olarak atamasıyla birlikte Abana'da ilk yaşandı.
AK Parti'den Baltacı'ya sert tepki!..
AK Parti İl Başkanı Hasan Yağcıoğlu, TÜGVA ve Ülkü Ocakları'na tahsis edilen bina ve mekanların Kastamonu Belediyesi tarafından tahsislerinin kaldırılması sonrası Belediye Başkanı Hasan Baltacı'ya tepki göstererek; "Birlikte DEM’lendiklerine de aynı uygulama yapılıyor mu?" diye sordu
“Başkan kim? Baltacı mı Erbilgin mi?”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanlığı, yerel seçim sonuçları neticesinde yönetimi devralan Cumhuriyet Halk Partisi’nin tutumlarını değerlendirdi. MHP İl Başkanlığında basın ile bir araya gelen MHP Yönetimi, rahatsız olduğu bazı noktalara dikkat çekti. Düzenlenen toplantıda konuşma yapan MHP Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, Belediye’de MHP’li arkadaşlarına mobing uygulandığını iddia etti.
Milletvekili Uluay'dan meclis kararına kıyaslamalı tepki!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın tebrik çiçeği yerine bir sivil toplum kuruluşuna bağış yapılması istemini olumlu bulduğunu ancak dernek ve vakıflara tahsis kararının iptali ile bu istemin çeliştiğini dile getirdi.
Baltacı'dan canlı yayında bomba açıklamalar!
Halk TV canlı yayınına katılan Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Kastamonu Belediyesi’nde büyük değişim!
Kastamonu Belediyesi’nde aktif olarak çalışan birim müdürlerinde değişiklik yaşandı. Bir çoğunun terfi aldığı belediye çalışanlarında yapılan değişiklik Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı’nın imzasıyla duyuruldu.
TÜGVA Kastamonu Temsilcisi'nden sondakika açıklama!
TÜGVA Kastamonu Temsilcisi'nden sondakika açıklama!
Canın sağ olsun GMG Kastamonuspor!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, 12’inci sırada yer alan 42 puanlı Arnavutköy Belediyespor ile İstanbul’da karşı karşıya geldi. Sezonun son maçında GMG Kastamonuspor sahadan 2-2 skorla berabere ayrıldı.
Kemal’den Baltacı’ya çok sert tepki!
MHP Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Yasin Kemal: “Kastamonu Ülkü Ocaklarının mensubu ve mezunu olan bir vatan evladıyım. Bizler simit yeriz haram yemeyiz Elhamdulillah.”
Baltacı, Ülkü Ocakları’ndan elektrik parasını istiyor
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı: “Ülkü Ocakları’nın kullandığı Çadır Kafe’ye elektrik çekilerek elektrik faturası da belediyemiz tarafından ödenmiş. Kendilerine de ileteceğim. Oranın elektrik faturasının da Kastamonu Belediyesi’ne ödenmesini sağlayacağız.”
Baltacı, 3 medya organını daha açıkladı!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Mayıs ayı Belediye Meclis toplantısında yaptığı konuşmasında Kastamonu Belediyesi'nin Türkgün ajansı, BengüTürk TV aboneliği ve Fikri Alem Reklam Firmasına harcanan miktarı açıkladı. Baltacı bu medya organlarına toplam aktarılan kaynağın 29 milyon 549 bin 945 TL olduğunu söyledi.
MHP’li başkanlar tam kadro genel merkezde
MHP'li ilçe belediye başkanları Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ı ziyaret etti.
İmamoğlu’ndan Kastamonu’ya ilgi!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kastamonu’ya selamlarını gönderdi.
Arnavutköy, GMG Kastamonuspor karşısında susacak!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG Kastamonuspor’un sezonda son rakibi olan Arnavutköy Belediyespor, kendi sahasında maça seyircisiz çıkacak.
Kastamonu'da yıkılan Sepetçioğlu hatırası Belediye'de
Kastamonu İhsangazi ilçesindeki tarihi evin yıkılmasının ardından tavan süslemesi belediye binasında sergileniyor.